-
[QUOTE=Se_M;512248]yoncanın kademe analizine bak başgan 31.7xx alıcı 29.5xx satıcı. işlem hacminin dörtte biri onda zaten. maç ortada sanki.senin dediğin gibi 92.400 lere bi sorti daha yapıp hızla gazoza yetişmeye çalışabilir birileri.[/QUOTE]
Gazozun iadesi, hukuki prosedürü v.b. uzun iş başgan ve teorik olarak yönetimlerinin değil mahkemelerinin vereceği bir karar..lakin yönetim güçlü bir yeşil ışık yaksa bile bu piyasayı yukarı çufçuflatır elbet...güçlü bir yeşil ışık yakması da, ancak suriye konusunda karşılıklı anlaşmayla olur..yani ABD yönetimi bir süre daha gazoz u elinde pazarlık mal-zemesi olarak tutacaktır...ya işte takdiri ilahi böyle bir şey..."mehdi" olarak dönmeyi hayal ettiğin bir ülkeye "paketlenmiş" mal olarak dönmek....
-
bu arada indi üstadın 4 haftalık desteklere geri çekilme haftasının 3. cüsündeyiz.
üstad max olarak geri çekilmeyi 93.150 olarak yazmıştı.
eğerki oranın tekrar altına kayıp çıkamaz isek Asti başgan tesbihi alıp sallamaya başlarsın.
-
[QUOTE=Astatin;512249]Gazozun iadesi, hukuki prosedürü v.b. uzun iş başgan ve teorik olarak yönetimlerinin değil mahkemelerinin vereceği bir karar..lakin yönetim güçlü bir yeşil ışık yaksa bile bu piyasayı yukarı çufçuflatır elbet...güçlü bir yeşil ışık yakması da, ancak suriye konusunda karşılıklı anlaşmayla olur..yani ABD yönetimi bir süre daha gazoz u elinde pazarlık mal-zemesi olarak tutacaktır...ya işte takdiri ilahi böyle bir şey..."mehdi" olarak dönmeyi hayal ettiğin bir ülkeye "paketlenmiş" mal olarak dönmek....[/QUOTE]
fetönün iadesi burayı iktidar anlamında olumsuz etkiler,...tersine iade işi zaman aldıkça, sürdükçe, iktidar güç ve kudretini artırır,..o arada bu zaman alacak sürede hesap ettikleri varsa bunları devreye sokar,..zira abede alyhtarlığı ve her yer düşman prensibi iç muhalafeti dahi bastıracak özellikte bir katalizör,..şartlandırıcı ve kimyasal bir olay,...
şu anda abede aleyhtarlığı kontrol edebileceği sürece iktidarın işine gelen de bir unsur,...fetö teslim edilmedikçe abede karşıtlığı maxsimizedir,...
bunun taraflarca aktüaryel bir zaman içinde ölçülü olarak kullanılacağını düşünmekteyim,...
zaten yargılama süreçleri her durumda kamuoyu için yeni bilgiler demek,...o nedenle yargılamanın henüz başlamadığı bölümlerde, varılması istenilen hedeflere kamuoyu desteği ile yürümek akıllıca olan ki,..
yeni başlayan suriye fırat harekatıda bunu destekleyecek, kamuoyunu extrem bir şekilde prova edecektir,
zaten bu kontrol sokağın kontrolü darbe teşebbüsü hemn sonrasında günlerce prova edildi,...sokak yeni sahiplerine kavuştu, ...abede aleyhtarlığı artık kontrol edilebilir olduğundan abedenin bundan korkması için neden de kalmadı,..
dolaysı ile dozaj dahilinde olan bu gerilim li hal,...buraya iktidar sahiplerine extrem kazançlar sunacaktır, bu da geçecek bir aktüaryel zamn dilimi demektir,...
o halde bu zaman dilimi kullanılacak,
ben iktidar ve abede birlikteliğinin hiç olmadığı kadar artarak sürdüğü kanaatindeyim,...
-
KARKAMIŞTA memurlara iki gün İDARİ İZİN DEDİYDİ TV. ACABA iki günde bitecek mi ki?
-
taaruz et,
kıyı başlarını tut,
kyı başlarında tutun,
gündüz göster gece ilerle,
karargahını kur,
kurduğun karargahtan cepheni belirle cephene taarruz et,
başarılıysan,...
kurduğun karargahı devret,
geri çekil destekte izle
-
[QUOTE=Astatin;512249]Gazozun iadesi, hukuki prosedürü v.b. uzun iş başgan ve teorik olarak yönetimlerinin değil mahkemelerinin vereceği bir karar..lakin yönetim güçlü bir yeşil ışık yaksa bile bu piyasayı yukarı [COLOR="Red"]çufçuflatır elbet[/COLOR]...güçlü bir yeşil ışık yakması da, ancak suriye konusunda karşılıklı anlaşmayla olur..yani ABD yönetimi bir süre daha gazoz u elinde pazarlık mal-zemesi olarak tutacaktır...ya işte takdiri ilahi böyle bir şey..."mehdi" olarak dönmeyi hayal ettiğin bir ülkeye "paketlenmiş" mal olarak dönmek....[/QUOTE]
bence bidon bu ziyarette bize okunmuş feto suyu ikram edebilir. şimdilik bunla idare edin babından. bu su ikramı da bizi çufçuflatabilir mi ne dersin Asti başgan .lelele
-
[QUOTE=indregandi;512253]taaruz et,
kıyı başlarını tut,
kyı başlarında tutun,
gündüz göster gece ilerle,
karargahını kur,
kurduğun karargahtan cepheni belirle cephene taarruz et,
başarılıysan,...
kurduğun karargahı devret,
geri çekil destekte izle[/QUOTE]
zaman öngörümüz, bu bölüm için 10 hafta,
format,
4 düşüş,
2, 3 yatay,
4, 3 yükseliş,...
4 düşüşün 3.haftasının çarşamba günündeyiz,
-
bu bölümde tek önem verdiğim durum,
pyd ve ypg unsurları ile bir çatışma olasılığı ki bu usdtry yi zıplatır,...çünkü punlar abede nin yerel ordusu, içinde abede özel canileride (abede gayri nizami harb unsurları) var,...
en çok istediğim ise bu karşılaşma,...sakın kaçmasın bu şerrefsizler ki,
kimse olayların içine saklanamasın herkes ortaya çıksın,..
-
[QUOTE=indregandi;512187]öte yandan geçen hafta,
sayın food ile zaman üzerinden gittiğimiz son analizde,
yükseliş için 2 gün demiştik, pzt, salı manasında,..
bu gün salı,
yellen belli edecek ama,
günlük simuleye göre çarşambadan itibaren 4 günlük bir hareket var,
bunun 2 si oyalanma 2 si düşüş, yada 4 üde düşüş şeklinde olabilir,..[/QUOTE]
ilaveten,
2 si oyalanma 2 si düşüş, yada 4 dü de düşüş demişiz,..
yellen cuma belli ediyor bu arada, dün sayın rüzgar sormuştu,...
-
4 ü düde düşüş demek daha doğru artık,...sonra 3 yatay koyalım,..sonra tepki aramaya başlayalım,
bu bölümün totalinde yeni vade ye geçmiş oluyoruz zaten,
e haftalık zamnın ilk 4 haftsıda bitiyor diğer taraftan,..
-
[QUOTE=indregandi;512258]4 ü düde düşüş demek daha doğru artık,...sonra 3 yatay koyalım,..sonra tepki aramaya başlayalım,
bu bölümün totalinde yeni vade ye geçmiş oluyoruz zaten,
e haftalık zamnın ilk 4 haftsıda bitiyor diğer taraftan,..[/QUOTE]
üstad 3. haftadaki geri çekilme noktamız 93.150 idi. 4. hafta yatay soluklanma idi. eğer ki 4. haftayı da düşüş olarak alırsak ki yeni vadeye de oradan geçmiş olacağız aşağıdaki destek noktamız nedir ?
-
yada 15.07 zirvesini yok sayın, 22.07. dibini yine yok sayın,....
sonra günlük grafa bakalım,...
temmuzda 98225 in, yeni vade ekim için 98825 yada 925 in geçilemediğini,
yani boğanın başlayamadığını,...
diğer ifade ile 98225 ekimde 98825 den döndüğümüzü,..
net bir şekilde görürüz
-
[QUOTE=Se_M;512259]üstad 3. haftadaki geri çekilme noktamız 93.150 idi. 4. hafta yatay soluklanma idi. eğer ki 4. haftayı da düşüş olarak alırsak ki yeni vadeye de oradan geçmiş olacağız aşağıdaki destek noktamız nedir ?[/QUOTE]
sem bakarken elime bir şey geçerse yazarım,..
ama 14 std geri çekilmesi olarak 93150 yi bir kaç kez yazmıştım,...
rsik hep aynı değişmiyor,..
zaman analizi bir referans ama riski ortadan kaldırmaz,..zamanı da hep hafta hafta doğrulatmamız gerekir demiştim, 3 haftadır doğrulatıyoruz,
buna rağmen düne kadar yatayda çekilen çile hepimizn malumu,..
güveneceğiz, stop belirleyeceğiz,..
ya potföy stobu koyacağız, yani az mallanmak,..yada rakam stobu koyacağız,
çünkü 120000-75000 ne flu görüyorum ne zamndır,...
şimdi yukarıdaki günlük analizde son gelişen olaylar paralelinde 7 günü görüyorum zig zag simulede,..haftalık zamnda ise 4 haftalık düşüşle uyuşuyor günlük simule,..
-
günlük simule 4 düşüş+3 yatay,...haftalık zaman ise gün bazında 8 gün,
yani 7 gün zig zag simule, 8 gün haftalık zamn,...
ve ana haber bültenleri,...
çünkü sp ye göre 2 veya 3 ü yatay 6 hafta yükseliş öngörüm var 10 hafta kalandan,..
son ra 7 hafta demiştik,..
yani 93150 demişsem buralardan çalışma lar olabilir,..ama yukarı gitmez, yukarı sonuç ister,..yani harekatın sonucunu bekler,...
-
bir diğer husus peşin almak yerine,
günlük veya saatliklerde dönüşler beklemek, özellikle günlükte
-
[QUOTE=indregandi;512242][url=http://resimyukle.xyz/resim/S02H][img]http://i.resimyukle.xyz/S02H.png[/img][/url][/QUOTE]
günlük,.al verdi dön al, vermedi alma
-
[url=http://resimyukle.xyz/resim/OLey][img]http://i.resimyukle.xyz/OLey.png[/img][/url]
92425 günlük trend desteği,..bakın günlüğün desteği orada,.alın bir referans
-
[QUOTE=indregandi;512265][url=http://resimyukle.xyz/resim/OLey][img]http://i.resimyukle.xyz/OLey.png[/img][/url]
92425 günlük trend desteği,..bakın günlüğün desteği orada,.alın bir referans[/QUOTE]
93275 ise geri tepik rakamı,...
alın bir başlangıç,...düşüşün seviyesini kontrol etmek isteyenler için,...
-
ama düşüşümüz nerden başladı dün saatliklerde, bu gün günlüklerde,..
mesaj 50802, 03
-
şu usd beni sinir hastası yapacak artık,
başabaş geldim ama gölü atamadım,..tekrar yavşadı,...
-
Doları nerdeyse sabah başladığı noktaya getirdiler. Dolar mı yağıyor nedir. coni 2 numarası valiz valiz doalr getirdi herhalde. Endeksin bir kısmını 93.075-93.050-93.000-92.900 verdim doları doldurdum. 265.000 dolarım var şimdi
-
şerronun aklı fikri bunun yeni vadesinde,..oraya çalışıyor şerro,..orayı kendine paketlemeden bundan bir cacık olmaz,...
-
[QUOTE=deniz;512270]Doları nerdeyse sabah başladığı noktaya getirdiler. Dolar mı yağıyor nedir. coni 2 numarası valiz valiz doalr getirdi herhalde. Endeksin bir kısmını 93.075-93.050-93.000-92.900 verdim doları doldurdum. 265.000 dolarım var şimdi[/QUOTE]
benim hedef puanım var, bu puanı alabilseydim hemen uzar pozu kapatırdım,...malesef,...
hep maliyet düşürmekle zamanım geçti,...
hali hazır kont başına 800, 900 puvan içerdeyim,.. - 3000 üstündeydi ama,..kar etmedikçe manası yok kaç olduğunun
-
15 dklıklarda gıllı pu durumları var.. 92575 de şort kavırmalarım bekliyordu..92850 den döndü lebron...ü[url]www..emir[/url] iptal o zaman
-
viobu robota bağladı pala nasıl bişeyse bu robot makinalar kademeye basarken sen kademe düşecek diye bekliyon bi bakmışsın aksine alış kademesi kalkmış. 300 - 375 arası son 10 dklık işlemler örneğin
-
[QUOTE=Se_M;512275]viobu robota bağladı pala[/QUOTE]
benim vadeli usd mütemadiyen robotta, bir de sığ olduğundan çok belli oluyor,...
-
Endeksi de artıya geçirin de tam olsun bari. Dolara bak sabah nere şimdi nere
-
biden: birden TÜRK dostluğunu öven mesajlar vermeye başlamış...
müttefikimize zarar veren kimseyi koruyamayız :)
-
ABD'de ikinci el konut satışları açıklanacak
ABD'de TSİ 17:00'de Temmuz ayı ikinci el konut satışları verisi
açıklanacak.
Buna göre bir önceki ay %1.1 oranında artışla 5 milyon 57 bin adet
olan konut satışlarının Temmuz ayında %0.9 azalarak
5 milyon 52 bin adet olması bekleniyor.
-
YILDIRIM: GÜLEN'İN İADE SÜRECİ HIZLANDIRILABİLİRSE TÜRK MİLLETİNİN HAYAL KIRIKLIĞI DA KISA SÜREDE MÜSPETE DÖNECEKTİR
24.08.2016 16:47:48 YILDIRIM: GÜLEN'İN İADE SÜRECİ HIZLANDIRILABİLİRSE TÜRK MİLLETİNİN HAYAL KIRIKLIĞI DA KISA SÜREDE MÜSPETE DÖNECEKTİR
24.08.2016 16:46:49 YILDIRIM: BURADA BEKLENTİMİZ BÜTÜN HUKUKİ SÜREÇLERİN ZAMAN KAYBETMEDEN YÜRÜMESİ VE BEKLENTİMİZ OLAN SONUCUN ORTAYA ÇIKMASI
24.08.2016 16:45:31 YILDIRIM: GÜLEN'İN ARAMIZDAKİ ANLAŞMALARA GÖRE İADESİ SÜRECİNİ BAŞLATTIK
Ve beklenen haber
-
ALMANYTA/MERKEL : AB ÜLKELERİNİN GERİ KALANI, BREXİT SONRASI GELECEĞE İLERLERKEN MAKUL OLMALI
Bir çatlak daha çıkabilir mi? Durup dururken neyin açıklaması acaba?
-
-
şortları kavırdın mı başgan
-
[QUOTE=Se_M;512288]şortları kavırdın mı başgan[/QUOTE]
yok risk aldım:p o sıkışmanın kırılımı bu kadar cabuk sonlanamaz diye subjektif bir gerekçe ile kendimi avutuyorum:::
bu baydım pembeliği unutulur sanırım..bide xauusd ve diğer borsalarda gıprak bel hareketleri görüyorum ters parende hazırlığı gibi...ama belli de olmaz..bakarsın tramplene meylediyorlardır
-
[QUOTE=indregandi;512265][url=http://resimyukle.xyz/resim/OLey][img]http://i.resimyukle.xyz/OLey.png[/img][/url]
92425 günlük trend desteği,..bakın günlüğün desteği orada,.alın bir referans[/QUOTE]
yarına 92425 ten referans takip edilmeli,
bu referans daha fazla düşüş olup olmayacağı ile ilgili, ayrıntısı burada,..
[COLOR="Red"]analiz[/COLOR] [B]yani alım düşünenleri ilgilendiriyor[/B]
-
pala verecekse bile sabah önce hafif yukarı 94.200 e kadar falan gibi yapıp salması daha yakışıklı olmaz mı patron ?
-
saaatlikler sat ta bloke,...
yarın 93400 seviyesi altına inişlerde saatlik sat yeniden canlanır
[url=http://resimyukle.xyz/resim/W95S][img]http://i.resimyukle.xyz/W95S.png[/img][/url]
-
şimdi ne biliyoruz,
günlükler satta,
saatlikler satta ama bu sat bloke, 93400 altında sat yeniden gündeme gelir,
92425 küllü mor yeni alım düşünenler için referans noktası,...buna bakacaklar nokta1 tarzında
düşüş zig zag simulede 4 gün 3 gün kaldı, bu bitince 3 gün yatay, o da bitince tepki gündeme geleblir,..
şahsım eğer elimdeki usd vadeli longları karlı hedef puandan kapatabilirsem, endex taraf o esnada yerinde sayarsa long açabilirim
-
[url=http://resimyukle.xyz/resim/c5fx][img]http://i.resimyukle.xyz/c5fx.png[/img][/url]
[B]instruction manuel of dolares[/B]
2.9446 seviyesinin altında kalınmadıkça, spot yükseliş imkanı barındırıyor,....
çünkü 107 barlık süreç dün bitti, endex te dün düşmeye başladı, bu gün buna devam etti,...ve frat kalkanı harekatı da dün akşamdan start aldı malum,..
hani her şey sanki sıralı gelişiyor,...tiyatro gibi,...
-
bu harekatla k.suriyede pyd ypg varlığını kabul etmiş oluyoruz, buna dikkat,..kimse bahsetmiyor bari biz bahsedelim, farkımız olsun,..
çünkü fratın batısı diye tahsisli yer öteden beri gösteriyoruz,...[B]tahsis varsa kabul de vardır,[/B]
ama yinede bu harekat zorunlu idi,..yapılması gerekn idi,..
en azından afrin dediğim yeri kantonluktan çıkarmalıyız,...yani fıratın doğusu gibi bir tanım artık olmamalı,...
afrin kantonu biterse hatay, iskenderun olası tehdit alanlarından uzaklaşmış olur,...
bu denkleme göre, bu pyd sözcüleri yırtınsada istediklerini aslen elde etmiş oluyorlar,
benim suriye yi istememdeki ana neden bu, adamın toprağı yetrli destek ve güç verilirse hepsini sürer atar, afrin di, kobaneydi dinlemez,..
bu hali ile bu pyd ypg fıratın batısına çekilseler dahi, aynen ırak gibi pkk terörü manasında hep türkiyeye yönelik tehdit kalacaklar,
sonuç,
bu harekat olması gerekn bu kesin,..ama geç kalındığı için şu aşamada kötünün iyisi malesef,...