[quote=aslan;461744]Bende bu var patron.
[URL]http://www.senacases.com/htc-cases/one/ultraslim/[/URL][/quote]
iyiymiş..con-dom style:p
ben cüzdan olanı tercih ediyorum patron..2 banka kartı+ehliyet+cash+phone bir arada..high mobility:cool:
Printable View
[quote=aslan;461744]Bende bu var patron.
[URL]http://www.senacases.com/htc-cases/one/ultraslim/[/URL][/quote]
iyiymiş..con-dom style:p
ben cüzdan olanı tercih ediyorum patron..2 banka kartı+ehliyet+cash+phone bir arada..high mobility:cool:
[quote=Astatin;461747]iyiymiş..con-dom style:p
ben cüzdan olanı tercih ediyorum patron..2 banka kartı+ehliyet+cash+phone bir arada..high mobility:cool:[/quote]
Mahmutpaşa'dan ufak bir deri çanta alsan , ne kadara mâl olur?
[QUOTE=excali;461746]Hacilar,
Ben telefon kılıfı kullanmıyorum. Kılıf, telefondan daha fazla para ediyor...Gerenk yok...:..:[/QUOTE]
:..: zıt cover, pıt cover yok hacı.At cebe git cover..
[quote=excali;461746]Hacilar,
Ben telefon kılıfı kullanmıyorum. Kılıf, telefondan daha fazla para ediyor...Gerenk yok...:..:[/quote]
senin telefon baya bi muzelikti sanırsam...yannız dizel miydi benzinli miydi hatırlayamadım bak:::
[quote=excali;461748]Mahmutpaşa'dan ufak bir deri çanta alsan , ne kadara mâl olur?[/quote]
hastayım senin şu kıyaslarına...sen kesin hala tüplü tv kullanıyosundur, lcd ye ne gerek var, ikisi de görüntü deyüp:D sabun yerine kül kullanmıyorsundur umarım...yoksa????????
[quote=Astatin;461751]senin telefon baya bi muzelikti sanırsam...yannız dizel miydi benzinli miydi hatırlayamadım bak:::[/quote]
Senin telefon'un CEBE SIĞMA özelliği yok mu, yoksa gerenk duymamışlar mı?:D
[quote=excali;461753]Senin telefon'un CEBE SIĞMA özelliği yok mu, yoksa gerenk duymamışlar mı?:D[/quote]
leave these jobs, state water jobs.dng
[quote=Astatin;461752]hastayım senin şu kıyaslarına...sen kesin hala tüplü tv kullanıyosundur, lcd ye ne gerek var, ikisi de görüntü deyüp:D sabun yerine kül kullanmıyorsundur umarım...yoksa????????[/quote]
Şöyle bir kıyas nasıl olur?: Smart TV-Normal TV kıyası gibi ..:rolleyes:
Sende herhalde Simart tivi vardır?:)
[QUOTE=Astatin;461752]hastayım senin şu kıyaslarına...sen kesin hala tüplü tv kullanıyosundur, lcd ye ne gerek var, ikisi de görüntü deyüp:D sabun yerine kül kullanmıyorsundur umarım...yoksa????????[/QUOTE]
.dng.dng.dng
Ya adamın bi içine sinsin, bi rahat kafayla telefonunu kurcalasın exca yaaa..cık cık cık :D
[quote=Astatin;461754]leave these jobs, state water jobs.dng[/quote]
Haci,
telefonlara niye CEP telefonu diyorlar ki?
Bu yüzden(Taşınabilirlik) Smartwatch biraz daha cazip geliyor.:cool:
[quote=excali;461755]Şöyle bir kıyas nasıl olur?: Smart TV-Normal TV kıyası gibi ..:rolleyes:
Sende herhalde Simart tivi vardır?:)[/quote]
yok..ben çok nadir TV izliyorum.. o yüzden bende siyah beyaz tüplü var..idare ediyoz işte::: ama sony marka ha...sıradan deil:cool::::