üvv işim vardı acil çıktm .. 250 kısayım ... kısadevam şimdilik .. hadi artık pela .. hareket bekliyoruz ..**ku çıktı grafın .. egzajere ettin oboyu a* .. üvvv .. ...:D:D:o
Printable View
üvv işim vardı acil çıktm .. 250 kısayım ... kısadevam şimdilik .. hadi artık pela .. hareket bekliyoruz ..**ku çıktı grafın .. egzajere ettin oboyu a* .. üvvv .. ...:D:D:o
2 saattir maliyetimde dolaşıyor........
pala bunu hep yapar.....slow trader maliyetinde döner....
kim iner...kim biner....toplar ve çarpar.........
[quote=fXci;202558]ayın 16 sından berü lönk duruyorum bugun değişik sinyal gelsin artuk daa zıkhıldım kipat okumaktan ::: cort emrim zasan abeyinki gibi öyle kenarda onaylamamı bekleyore ...14.59 dan umutluyum gayri[/quote]
zistemde 60 lıktamısın abeysi o zaman,.....
bull patron ayıp ediyon ha .. bi uzunum yazmadın şakacıktan .. bak sende kazanamıyosun .. bizde .. yaz patron uzadım yaz .. üvvvv ... kırma kardeşini ..:oüüüüüü
[QUOTE=selçuklu;202564]bull patron ayıp ediyon ha .. bi uzunum yazmadın şakacıktan .. bak sende kazanamıyosun .. bizde .. yaz patron uzadım yaz .. üvvvv ... kırma kardeşini ..:oüüüüüü[/QUOTE]
Üvvvvvv üvvvvvvvvvv:o:o
Uzadım üvvvvvv:o:o:oüvvvvvvharbiden rüyamda gördüydüm uzadıımı üvv üvvvvvv:o:o:o
bizde artık abd olduk....şubat ve nisan vade spotun altında......
soru şu...neden..???
[quote=fXci;202558]ayın 16 sından berü lönk duruyorum bugun değişik sinyal gelsin artuk daa zıkhıldım kipat okumaktan ::: cort emrim zasan abeyinki gibi öyle kenarda onaylamamı bekleyore ...14.59 dan umutluyum gayri[/quote]
dünkü galın bar yüzunden oluyore, içerden %1 marj yaptı, yatay bu yüzden,
[QUOTE=sovalye;202530][URL]http://bigpara.ekolay.net/M3/haber_detay.asp?id=695524[/URL]
ayrıca dün bloomberg ht de de konuşmuş
nabız yokluyorlar[/QUOTE]
[I]Akgiray, akademik hayatının önemli bir bölümünde finansta matematiksel modeller üzerine çalışma yaptığını vurguladı. [/I]
[I]Akgiray, [B]piyasanın gidişinin tahmin edilmesinin mümkün olmadığını[/B] ifade ederek, zaman zaman piyasa içinde düşük ve yüksek fiyatlamalar olabileceğini, bunları önce yakalayanın daha çok para kazanacağını, ancak bir kişinin her zaman, her ortamda bunu yapamayacağını kaydetti.[/I]
[B]Sistem işi yalan diyor yani :D[/B]
[QUOTE=indregandi;202563]zistemde 60 lıktamısın abeysi o zaman,.....[/QUOTE]
dathill moduna 60 lık yakaşıyor.. bıçavım pilenikken çok daha eyi kar götürüyodum emme yoruldum gayri az enerji toplayam zonra tekrar 300-500 pıvan avıma başlarım gayri.
[QUOTE=bull market;202565]Üvvvvvv üvvvvvvvvvv:o:o
Uzadım üvvvvvv:o:o:oüvvvvvvharbiden rüyamda gördüydüm uzadıımı üvv üvvvvvv:o:o:o[/QUOTE]
eyvallah patron ... çöker birazdan .. cart diye 58000 oluruz bence .. eheuheuheu :::::::::
Şakacıktan uzadım, rüyamın hatrına:)
Hadi bakalım ne değişecek:)
Keramet bende değilmiş onu görün:)
[QUOTE=TÜRKOĞLU;202541]valla bizim millet gider yine tıpış tıpış verir oyu bunlara...verir ondan sonra kıvırım kıvrım kıvranır...sonra kıvrandığını unutur gider bi daha verir...
tabii hal böyle olunca...bize herşey müstahak oluyor...
diyecek söz bulamıyorum.sen gidiyorsun bu ülkenin savcısını içeri alıyorsun.olayın arkasında olan bitenler ise akıllara zarar...
bizim söylememizle,konuşmamızla çözülmez.çözüm yeri sandık ama oradada millet gereğini yapamıyor.[/QUOTE]
Alternatif ?? Türkiyenin en büyük sorunu alternatifsizliktir ;) Halk da biliyor ve kötünün içinden iyisini seçiyor kendine göre... Demirel'in dediği gibi milli iradenin kararı tartışılmaz :)