Türkoğlu bundan 4-5 ay önce imzasına bişey yazmıştı, hatırlayan var mı :::
Printable View
Türkoğlu bundan 4-5 ay önce imzasına bişey yazmıştı, hatırlayan var mı :::
shortdan kazanılan para daha kazançlı..
neden..
mesela garantibankası şimdi 8.20 de...
ayı piyasasında garanti düşerek 4.00 olsa...ve sizde kısa pozisyonla parayı katlamışsanız,kazanç çok daha fazla sayılır..
çünkü hem çokdaha garanti hissesi alabilirsiniz,hemde hisselerin düşüşden etkilenmemişsiniz...
ama longdaki para öyle değil..
akbnk,işc ,garantinin %300-500 kar yaptığı piyasada eger siz onlar kadar kar yapsanız bile bana göre zafer değil..
çünkü burada verilen emek hissedekinden çok daha fzaladır..
şahsen hissettiklerim bu...
Teprik ederim stropatro şiir gibi konuştun..
Deloyloyu da güzel sorusu için teprik ederim...Yalnız ben forumda şort sevdalısı kaldığını sanmıyorum..Herkes long şort histem veya sisteminin yönğnde gün içi tur atıyor.. benim dün gece sembolik şort kalmama gelince..piyasanın kapanışı günün en yükseğindeyse ertesi gün büyük olasılıkla kar brakıyor açılan şortlar... bu arada...yyşd
[quote=enorton;289299]Türkoğlu bundan 4-5 ay önce imzasına bişey yazmıştı, hatırlayan var mı :::[/quote]
efet..pambıh 80xxx lerden bahsettiydi...teprikler pambıhı
oney leee...baktım 80050 çalışıyo, 80000 e şort kavırma yazdım, kafayı bi kaldırdım 80250..pehhh..üühühüh
[QUOTE=Astatin;289305]efet..pambıh 80xxx lerden bahsettiydi...teprikler pambıhı[/QUOTE]
Tam olarak 85.000 VOB yazıyordu imzasında hem de benim hatırladığım 4-5 ay öncesinden beri belki de daha önce yazmıştır bilmiyorum. O zamanlar bana şunu demişti 85.000 lerden bir düzeltme olacak 58-60 binlere sonra ise 135.000 lere gidecek vob :::
[quote=enorton;289308]Tam olarak 85.000 VOB yazıyordu imzasında hem de benim hatırladığım 4-5 ay öncesinden beri belki de daha önce yazmıştır bilmiyorum. O zamanlar bana şunu demişti 85.000 lerden bir düzeltme olacak 58-60 binlere sonra ise 135.000 lere gidecek vob :::[/quote]
Ha bak hatırladım şimdi..efettt
77000 den kapattıgım betonları buradan dokmek iş degil..Daha yukarıları daha garanti..
55000 den de doktuk ama buradan basmaya elim gitmiyor..
mesela beşiktaş..
temmuzda 3.60
şimdi 12.00
hersene böyle...
Yuh be o neydi öle 5 kademe birden aldılar ama bugün satıcılar daha isetkli duruyor.
hiçbir sat sinyali bu kadar özlenmemişti...ühühüü
[IMG]http://i55.tinypic.com/2hdzgp0.png[/IMG]
[quote=Astatin;289305]efet..pambıh 80xxx lerden bahsettiydi...teprikler pambıhı[/quote]
niye ben dememişmiydim 80*** leri :..: :D