225'den long *.*
Ştop 64975
Printable View
225'den long *.*
Ştop 64975
Arkadaşlar bence bu iş daha burada bitmez pala pozisyon ayarlıyor indigatörleryani 5 dklıklar
al verdiği yerin altına geliyor sat verdiği yerin üstüne çıkıyor yani durum karışık
pala pozisyonunu ayarladıktan sonra ver elini yukarı şimdi daha kafa karıştıryo
ben uzunları kapadım beklemedeyim o pozisyonunu ayarlasın sonra ya kısalırız
ya uzarız ama hislerim uzayacağız diyor.
[QUOTE=Strategist;202423]Türkiye İstatistik Kurumu: Piyasaya giren her 5 yatırımcıdan 6'sını Pala yanağından öpüyor.
- Matriks Haber -[/QUOTE]
6 az geliyor heralde gözü bizede dikti bu namıssız:p
Maç sahasının ortasında durmuş,indiye soruyorum maç nerde olur diye ha ha ha ha ha...
yap bakem bı obo 15 dakklıkta
325 alma artık
guzel omuz oldu orası...
Doplantıdaydım yeni geldim... MBM bu ne rezalet yaw..nedne hala 64000 değil..bir an önce 64000 e indir şunu yoksa seni ergenekoncu diye ihbar edeceğim oğa göre...ehuheueh
AHada 15 dkık ziestem nihayet sat verdi....
[QUOTE=excali;202425]Lem ciFX,
bu aksanla karşımda kipat okumanı heyal edeyom:..::..:[/QUOTE]
abi 3 saatte falam 500 saifelik kipat okuyabiliyorem 1 senedür... dakikada 9xx kelime felam okuyorem .. içten seslendirmeden dudak kıpırdattırmadan .... flash sensorlu gozlerimnen..
[quote=emekdar;202431]maç sahasının ortasında durmuş,indiye soruyorum maç nerde olur diye ha ha ha ha ha...[/quote]
maç palanın golllllllll atacağı kalenin önünde olur
[QUOTE=boz ayı;202421]artur tilefon etti....tilefonda ağlıyordu....
sattınız beni...başta .selçuklu patrona olmak üzere ayulara teessüf
ediyom....birazdan geliyorum............görürsünüz dedi.........
ne yapsak yahu..çok kıskanmış...[/QUOTE]
abi selam söyle artura .. hemen gelsin gol olsun .. ehuehue :D:D:D bak artur dedin yükselmeye başladı .. üvvv .. :D:D:D
[quote=fXci;202435]abi 3 saatte falam 500 saifelik kipat okuyabiliyorem 1 senedür... dakikada 9xx kelime felam okuyorem .. içten seslendirmeden dudak kıpırdattırmadan .... flash sensorlu gozlerimnen..[/quote]
evatardaki ekipmanlarla, nası yürüdüğünü de görmeyi çok isterim:..::..:
[QUOTE=Astatin;202434]Doplantıdaydım yeni geldim... MBM bu ne rezalet yaw..nedne hala 64000 değil..bir an önce 64000 e indir şunu yoksa seni ergenekoncu diye ihbar edeceğim oğa göre...ehuheueh
AHada 15 dkık ziestem nihayet sat verdi....[/QUOTE]
hoşgeldin patronaj .. gol olur gibi .. üğğğğğğ .. :o:o
[quote=boz ayı;202426][B][I]ayular dikkat ARTUR GELİYOR.........ÇOK KIZGIN.........[/I][/B]
[B][I]:..::..:[/I][/B][/quote]
adını andın gene uğursuzun 300 puvan depti:D:::