-
[quote=Astatin;319482]foruma girilmiyor :(
Behlül lonklarını 600 den kapattı ve onları kapattıktan hemen sonra Şubat vadede şort açtı..öperim[/quote]
erken değil mi şubata geçmek için astiprof :confused: çok sığ oluyor ve yiyorlar resmen tutcam diyosan ayrı tabi ki :rolleyes:
bu arada hellim hn da halletmiş sorunu
-
79.150 beklerim...PUPUsuz dönüş olmaz kannatimce :)
[IMG]http://i54.tinypic.com/20u724p.png[/IMG]
-
[quote=a.kaya;319483]15 likde güzel nunu oluşuyor bide sinyal gelirse çalacam şortu:..:[/quote]
short tehlikeli
değilmi :)
-
[quote=negrolino;319487]short tehlikeli
değilmi :)[/quote]
artık tehlikeli:D
yaktın bizi kayatron....dng..bu arada şubat kısalar eklendi..ort maliyet 82350...
-
[quote=Astatin;319482]onları kapattıktan hemen sonra Şubat vadede şort açtı..[/quote]
Neyin grafine bakıyorsak onu trade edelim... Ayıp oluyo... .dng :::
-
[quote=Strategist;319496]Neyin grafine bakıyorsak onu trade edelim... Ayıp oluyo... .dng :::[/quote]
O zaman pirinçte trade etmesi gerek. Pilavsız trade etmiyo çünkü..;)
-
[QUOTE=Strategist;319496]Neyin grafine bakıyorsak onu trade edelim... Ayıp oluyo... .dng :::[/QUOTE]
stro baba bu grafa bakarak trade etmek istiyorum .....
[IMG]http://img607.imageshack.us/img607/2189/adszmn.png[/IMG]
-
[quote=Strategist;319496]Neyin grafine bakıyorsak onu trade edelim... Ayıp oluyo... .dng :::[/quote]
Öyle yapıyoruz Strotron:D X30yvade uzunları kapattım..Sonra VIX3002 nin grafını açtım..Grafiği iyice sindirdim, köşelerini gaplerinifelan..Sonra bastım şortu:D
Biliyosun (ya da bilmiyosun), vade sonuna doğru, gerçek pozun artık sonraki vadelerde alındığını düşündüğüm için genelde sonraki vadenin krafına sistemine v.b. bakmaya başlıyorum zaten..gerçi oda hala alda ama:D:D genel teknik görüntüsü aralıkvadeye göre daha kötü.lelele
-
bu kelebek gartley falan .... kuşa benzettim :::::::::.. ayıp oluyo larry amcaya adama ama neyse ...:o:o:o:o:o..:D:D:D:D
-
[quote=selçuklu;319501]stro baba bu grafa bakarak trade etmek istiyorum .....
[/quote]
Selbaba... Dün yine boğuştum o altınla... Stop'latıp durdu beni nemıssız... Korkuyorum o piyasadan... Çok korkuyorum patron... üvvv... :)))
-
[quote=Astatin;319502] genel teknik görüntüsü aralıkvadeye göre daha kötü.lelele[/quote]
Ne teknik görüntüsü lem... Dur bi saniye Astatin olamaz bu.... Kimsin sen? Astatin'in şifresini nasıl ele geçirdin? Ona ne yaptın? Fidye falan istiyosan çok beklersin... :..: :)))
-
[QUOTE=Strategist;319505]Selbaba... Dün yine boğuştum o altınla... Stop'latıp durdu beni nemıssız... Korkuyorum o piyasadan... Çok korkuyorum patron... üvvv... :)))[/QUOTE]
patron ... pis piyasa haklısında .... hareketide sert oluyor meretin .... şöyle cart diye .. 1350 altına inse iyi olmazmı ... :o:o:o:o ....