-
[quote=izmirli;319413]Merhaba Sazan in sistemlerine nasil ulasabiliriz..[/quote]
Sazan'ın sistemlerine herhangi bir faninin ulaşması mümkün değildir... :))) Sazan Classic'in verdiği bazı sinyaller insan zekası tarafından kavranabilir boyutun ötesinde... :)))
-
[quote=Strategist;319414]Sazan'ın sistemlerine herhangi bir faninin ulaşması mümkün değildir... :))) Sazan Classic'in verdiği bazı sinyaller insan zekası tarafından kavranabilir boyutun ötesinde... :)))[/quote]
super.brv
-
[quote=izmirli;319413]Merhaba Sazan in sistemlerine nasil ulasabiliriz..Sistem algoritmalari uzerinde calisyorum.Wilder a ait methotlar ile Chaos trading felsefesiyle ortaklasa bir calisma yapiyorum....Bu konuyla ilgili topic acabilirim..Radikal sistemler-high profit trading strategy gibi[/quote]
Tebruk ederum topic açusan eyi olur takup ederuz,SAzan musurdaydu en son galuba
-
[quote=izmirli;319413]merhaba sazan in sistemlerine nasil ulasabiliriz..sistem algoritmalari uzerinde calisyorum.wilder a ait methotlar ile chaos trading felsefesiyle ortaklasa bir calisma yapiyorum....bu konuyla ilgili topic acabilirim..radikal sistemler-high profit trading strategy gibi[/quote]
.dng.dng.dng.dng.dng.dng
-
[quote=Strategist;319414]Sazan'ın sistemlerine herhangi bir faninin ulaşması mümkün değildir... :))) Sazan Classic'in verdiği bazı sinyaller insan zekası tarafından kavranabilir boyutun ötesinde... :)))[/quote]
.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv
-
Günaydın,
Vobcular, Spotcular, Topcular, Popcular, Hiphopcular, Türevciler, İntegralciler....
-
[quote=Astatin;319461]Günaydın,
Vobcular, Spotcular, Topcular, Popcular, Hiphopcular, Türevciler, İntegralciler....[/quote]
Günaydın Pilavcı...dng
-
gÜNAYDIN aRKADAŞLAR kOLAY gELSİN bOL kAZANCLAR
-
-
cümleten gübaydın .. .bu eur/usd yukarı bi potans sezinliyorum ...
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/1849/adszjh.png[/IMG]
-
foruma girilmiyor :(
Behlül lonklarını 600 den kapattı ve onları kapattıktan hemen sonra Şubat vadede şort açtı..öperim
-
15 likde güzel nunu oluşuyor bide sinyal gelirse çalacam şortu:..: