[QUOTE=jerfin;85835]alaalaa yaa aefes 5. sırada mı etkiliyormuş endeksi..:..: hele hele bımas'a bak sen.. komik bir tablo..:)[/QUOTE]
sıralama ; işc,akbnk,garanti olmalı..bimaş ın olması çok tuhaf..
Printable View
[QUOTE=jerfin;85835]alaalaa yaa aefes 5. sırada mı etkiliyormuş endeksi..:..: hele hele bımas'a bak sen.. komik bir tablo..:)[/QUOTE]
sıralama ; işc,akbnk,garanti olmalı..bimaş ın olması çok tuhaf..
*almanya'da şubatta zew endeksi -5.8 (beklenti -25.0, önceki -31.0)
*AVRO BÖLGESİ'NDE ARALIKTA TİCARET AÇIĞI 0.7 MİLYAR AVRO(BEKLENTİ -6.7MLR, ÖNCEKİ -7.0MLR)
*ALMANYA'DA ŞUBATTA ZEW CARİ ENDEKSİ -86.2 (BEKLENTİ -82.0, ÖNCEKİ -77.1)
[QUOTE=jerfin;85834]geceyi her gün bilmemize imkan olmadığına göre asıl trende oturmasını bilemeyene mama yok burada..:)[/QUOTE]
Senaryo 1 varsa LONG Senaryo 7 varsa SHORT girerseniz yüksek oranda bilirsiniz. Bunu da hiç bir Aracı Kurum bilmez de söylemez de.
[QUOTE=abka;85841]sıralama ; işc,akbnk,garanti olmalı..bimaş ın olması çok tuhaf..[/QUOTE]
sıralama; garan, isctr, vakbn, akbnk, ykbnk, tcell olmalı...
arada vakbn'ı unuttuk..:) düzelttim..
bizim endex tepmek gibi küçük işlerle uğraşmayı sevmiyor galiba
[QUOTE=Vob Trader;85836]385 adet işlem olmuş 975 de :) onlarda şartlılardır sanırım sayılmaz :)[/QUOTE]
Evet gözden kaçmış hangi arada verdiler anlamadım
[quote=clark;85846]Evet gözden kaçmış hangi arada verdiler anlamadım[/quote]
Komplo teorisi yapayım...Bekleyen şartlı emrileri (SL leri bu durumda) bir şkeilde görebiliyorlarsa ki teknik olarak mümkün, özellikle yapmışlardır..
[quote=VOBiX;85843]Senaryo 1 varsa LONG Senaryo 7 varsa SHORT girerseniz yüksek oranda bilirsiniz. Bunu da hiç bir Aracı Kurum bilmez de söylemez de.[/quote]
Sizin senaryolar nerede yazıyor sevgili VOBIX?
2-3 yıldır GARAN varken ISCTRnin esamesi okunmuyor artık. ISCTR işi eskidenmiş. Onun devri kapandı.
[QUOTE=VOBiX;85849]2-3 yıldır GARAN varken ISCTRnin esamesi okunmuyor artık. ISCTR işi eskidenmiş. Onun devri kapandı.[/QUOTE]
evet, artık ''amiral'' hisse ''garan''.. bir de isctr'den daha likit.. garan'da istediğin kadar ödünç hisse bulabiliyorsun açığa satışcılar için..
bu HR bugün devamlı analiz yolluyor, dikkat ne derse tersi olur.
daha doğruısu bugün derse yarın olur.
Hayret yaa, ne zamandır bende bakmıyormuşum, endeks 30 da tcell in ağırlığı %16 küsür, yuh dedim, garan ve akbnk ın ağırlığıda artmış bir miktar, işctr epey düşmüş, şaşırdım kaldım, bu durum nasıl gelişti yada ağırlık lar nasıl değişti bilen varmı? saygılar...
[QUOTE=bull market;85852]Hayret yaa, ne zamandır bende bakmıyormuşum, endeks 30 da tcell in ağırlığı %16 küsür, yuh dedim, garan ve akbnk ın ağırlığıda artmış bir miktar, işctr epey düşmüş, şaşırdım kaldım, bu durum nasıl gelişti yada ağırlık lar nasıl değişti bilen varmı? saygılar...[/QUOTE]
piyasa değeri.
[quote=jelibon;85851]bu HR bugün devamlı analiz yolluyor, dikkat ne derse tersi olur.
daha doğruısu bugün derse yarın olur.[/quote]
ne demiş?
[QUOTE=bull market;85852]Hayret yaa, ne zamandır bende bakmıyormuşum, endeks 30 da tcell in ağırlığı %16 küsür, yuh dedim, garan ve akbnk ın ağırlığıda artmış bir miktar, işctr epey düşmüş, şaşırdım kaldım, bu durum nasıl gelişti yada ağırlık lar nasıl değişti bilen varmı? saygılar...[/QUOTE]
Buyuklerıin pozisyonlarına gore degismistir buyuk ihtimalle .dng
sp 804 kritik destek, vip.
kırmaya çalışacaklar, ne kadar sarkacak mesele bu.
ve dönüp bugünmü üzerinde kapanacak yarınmı?
ve biz kapalı olacaz o sırada o yüzden ne yazılsa boş.
piyasa degeri çok olanın genelde etkisi fazla oluyor..piyasa deg. düşüncede düşüyor..tcell krizde en az deger kaybeden hisselerden birisi..ama mantıklı değil....işc,garantinin ekonomiye etkisi ile tcell bir olur mu..finans bankı hatırlıyorum..2-3 sene önce çagrıdan sonra dolaşımdaki lot sayısı çok çok azalmıştı..ama piyasa deg. yüksek oldugundan endeksi %7-9 arası etkiliyordu..neyseki endeksten çıkarıldı..
[QUOTE=Astatin;85854]ne demiş?[/QUOTE]
[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/5328/haliltq3.png[/IMG]
[quote=Astatin;85840]Haydi Obama abi...Senden Obiwankanobi tarzında bir action bekliyoruz..Longumu giydim bekliyorum, tostunu yemiş bekliyor konumuna gelmek istemiyorum:)[/quote]hedefiniz nedir:yü:
Bu sitedeki en kotu analizci bile HR den iyidir :)
[QUOTE=jelibon;85853]piyasa değeri.[/QUOTE]
piyasa değeri=fiyat*işlem gören lot miktarı
o tablo teorik hesaplanmış.. sonuçta ne aefes'in ne de bımas'ın endeksi etkileyecek derecede lot mitarı yok dolaşımda..
[quote=negrolino;85859]hedefiniz nedir:yü:[/quote]
Hemen söyleyeyim...Pozisyon sistem dışı açıldığı için hesaplanmış bir hedef yoktur :) Geriye döneceğini hissettiğim (sitemsiz açılan sistemsiz kapanır...SISO prensibi diyoruz biz buna...Sallama In, Sallama Out...FIFO gibi...Ya ad VOBIX in deyimiyle random giriş random çıkış)... an her şeyi yapabilrim..
APS +13.000 lerde püfffffff...
[quote=SEYYAH;85863]APS +13.000 lerde püfffffff...[/quote]
bende 17987 gösteriyor, yanlış yere mi bakıyorum ?
[QUOTE=abka;85857]piyasa degeri çok olanın genelde etkisi fazla oluyor..piyasa deg. düşüncede düşüyor..tcell krizde en az deger kaybeden hisselerden birisi..ama mantıklı değil....işc,garantinin ekonomiye etkisi ile tcell bir olur mu..finans bankı hatırlıyorum..2-3 sene önce çagrıdan sonra dolaşımdaki lot sayısı çok çok azalmıştı..ama piyasa deg. yüksek oldugundan endeksi %7-9 arası etkiliyordu..neyseki endeksten çıkarıldı..[/QUOTE]
Bir hisseye yatırım yaparken piyasa değerini hesaplamak için kırık çeşit yöntem kullanılıyor, ama endeks rakamına etkisi hesaplanırkende dolaşımdaki hisselerinin değerinden ağırlığı esas alınıyor falan filan, çok saçma tabii, neyi neye göre değerli gösteriyorsunda endeks puanı belirleniyor gibi bir durum var ortada..
Vobdada bu endekse göre hedge yapılacak, çok mantıklı değil, ama sanırım piyasayı yapanlar her dönem bazı hisseleri tcell in şu zamanki gibi bir zerev olma durumuna getirdiği oluyor, yada işctr yi en likit halden garan ı takas yapmaktda kullanacağı en likit hale getirdiği oluyor demekki, alatmak istediğimi anlatamadım galiba ama herneyse, yazmış oldum bikere:), belkide piyasa yapıcıları güvendiği hisseleri likit tutmakta liste başı yapıyor artık bilemiyorum, saygılar...
[quote=Sunrise;85864]bende 17987 gösteriyor, yanlış yere mi bakıyorum ?[/quote]
13.314 şu anda bende.
senin baktıgın aps miktarı.seyyahın dedıgı apsd(bir öncekı gune gore aps degısım mıktarı)
yanlış yere bakıyorsunuz.siz toplam APS a bakıyorsunuz 179.857 şu anda.
ben günlük değişimi söyledim.
1,6720 den dün saattığım dolarları 1,6820 den yerine koydum..:(
full dolardayım, kıpraşmayacağım artık.. haydi dolar 2'yi vur:), böyle bi fırsatı bir daha bulamazsın ona göre akıllı ol.:..:
17.02.2009 11:43:05 YETKİLİ:IMF İLE GÖRÜŞMELERDE İLERLEME VAR-CNN TÜRK
Bu yetkili bu sefer etkili olamamış .boks.
[QUOTE=doruk;85848]Sizin senaryolar nerede yazıyor sevgili VOBIX?[/QUOTE]
[url]http://www.persembe.com/Futures/Raporlar/Makale21.htm[/url]
[QUOTE=jerfin;85869]1,6720 den dün saattığım dolarları 1,6820 den yerine koydum..:(
full dolardayım, kıpraşmayacağım artık.. haydi dolar 2'yi vur:), böyle bi fırsatı bir daha bulamazsın ona göre akıllı ol.:..:[/QUOTE]
jerf 1,665 kırılmazsa 1,730dan realize edersin insallah
GARAN'ın günlük bollingerı feci daralmış.
[QUOTE=VOBiX;85870]17.02.2009 11:43:05 YETKİLİ:IMF İLE GÖRÜŞMELERDE İLERLEME VAR-CNN TÜRK
Bu yetkili bu sefer etkili olamamış .boks.[/QUOTE]
Bu yetkiliyi interpole verecem artık, çıkmadı gitti ortaya:..::..: nerden nerden çıkıyo bi açıklama yapıyo sonra ortadan kayboluyo, kim o diye sorarsan hep aynı cevap, yetkili...dng
30675 görülmesi lazım
30750de emirlerim bekliyor kapatıcam shortları tekrar kısalmak üzere..
[QUOTE=jerfin;85869]1,6720 den dün saattığım dolarları 1,6820 den yerine koydum..:(
full dolardayım, kıpraşmayacağım artık.. haydi dolar 2'yi vur:), böyle bi fırsatı bir daha bulamazsın ona göre akıllı ol.:..:[/QUOTE]
Seçimden sonra daha büyük bir fırsat bulur sanırsam...
[QUOTE=mersiyk;85872]jerf 1,665 kırılmazsa 1,730dan realize edersin insallah[/QUOTE]
bakalım artık gerekirse vade sonu uzlaşmaya kadar giderim.:) hatta olmadı diğer vadeye taşırım.. doların hızlı çıkışı için son fırsatı.. ve ben uzun zamandır dolar 2 olacak dedikten sonra bu çıkışında dolarda olamazsam bunalıma girerim..:..:
endeks sözleşmesine ayıracak param bile kalmadı, o derece boğuldum dolara yani..:..:
[quote=bull market;85878]Seçimden sonra daha büyük bir fırsat bulur sanırsam...[/quote]
Seçimden önce ciddi bir ralli yaşanabilir.. Siyasi istikrar yabancının hep ilgisini çekmiştir...
[QUOTE=bull market;85878]Seçimden sonra büyük bir fırsat daha bulur sanırsam...[/QUOTE]
hislerim bana seçimi bekleme diyor bull.. birazda haklı çıkıp çıkmayacağımı pozisyondayken görmek istiyorum galiba.. çok büyük risk aldım biliyorum.:)