Altın stopp... Uyuz oluyorum bu piyasaya... Bu kadar teknikçi düşmanı bi piyasa olamaz... Astetro yoksa oranın Pala'sı sen misin? ::: :..:
Printable View
Altın stopp... Uyuz oluyorum bu piyasaya... Bu kadar teknikçi düşmanı bi piyasa olamaz... Astetro yoksa oranın Pala'sı sen misin? ::: :..:
Longlardan oluyorduk neredeyse ucuz yırttık fiyuuuuvv:)
81950 de direnç var.:)
[quote=strategist;319221]altın stopp... Uyuz oluyorum bu piyasaya... Bu kadar teknikçi düşmanı bi piyasa olamaz... Astetro yoksa oranın pala'sı sen misin? ::: :..:[/quote]
yok patron..milyar dolarım olsa xauusd de işlem yapmam:d
EURUSD short... Ben kendi piyasama döneyim... :..:
VOB'u da short'lama iznim çıktı artık sadece en dandiğinden bile olsa bir sistemden sinyal bekliyorum... :)))
Mikemmel bir okazyonun hemen eşiğindeyiz sanırım strobaba
[quote=Astatin;319227]Mikemmel bir okazyonun hemen eşiğindeyiz sanırım strobaba[/quote]
Yoksam sana da 77'deki dip kendini biraz yalnız hissediyor gibi mi geliyor... ;) :::
[quote=Strategist;319229]Yoksam sana da 77'deki dip kendini biraz yalnız hissediyor gibi mi geliyor... ;) :::[/quote]
ODA VAR AMMA ASIL tgg 2 YE GELDİ YANİ TAM DENGE NOKTASI..YENİ HAREKET NE YÖNE OLACAK DERSEK DE DİĞER İNDİKATÖRE BAKIYORUK:D
[quote=astatin;319230]oda var amma asıl tgg 2 ye geldi yani tam denge noktası..yeni hareket ne yöne olacak dersek de diğer indikatöre bakıyoruk:d[/quote]
CAPS LOCKUNU SHORTLARMISIN RiCA ETSEM? :..:
[quote=Astatin;319220]aSTİBEAR :) hACIEXXXX ORDAMISIN:D:D
KAÇIRMA BU FIRSATLARI.dng[/quote]
farkındayım astustad ;) ama şu sinyal gelse daha da rahat şortlayacam da :rolleyes::cool:;)
[quote=Strategist;319231]CAPS LOCKUNU SHORTLARMISIN RiCA ETSEM? :..:[/quote]
OLUr:D ya bazen tomatik düzeltiyo forum amma bazen düzeltmiyo:D
Şuraya bak.. EurUsd'yi cörtledim, anında mondiyo... Altın niye böyle olmuyo arkadaş gafayı yiyecem... :::
nicedir eksi makas görmedik ha..acaba bugün görürmüyük strogrinder