vd sonu geliyor arkadaşlar aman dikkat dalmayalım fazla derim bence:( tam bunların havası çarpmak için .dng.dng.dng
Printable View
vd sonu geliyor arkadaşlar aman dikkat dalmayalım fazla derim bence:( tam bunların havası çarpmak için .dng.dng.dng
[QUOTE=excali;319110]nuni-leaks,
Bir belge yayınla , leeem..:eek:[/QUOTE]
ne belgesi . ayıptır
[quote=selçuklu;319115]ne belgesi . ayıptır[/quote]
nü belge...brv.brv.brv.dng.dng.dng
Hastalık geçti herhalde?.. İyileşmişsin, bana benzemiş, kardan adam gibin olmuşsun..
[QUOTE=excali;319116]nü belge...brv.brv.brv.dng.dng.dng
Hastalık geçti herhalde?.. İyileşmişsin, bana benzemiş, kardan adam gibin olmuşsun..[/QUOTE]
hee iyi oldum .... sağolasın ...
way**....lem diyorum excali kafayı yemiş kendi kendinden alıntı yapıp kendi ile konuşuyo...hehehe..selam selpatron
[quote=selçuklu;319118]hee iyi oldum .... sağolasın ...[/quote]
Şelale proceksiyonların nerde ,patron??
[QUOTE=Astatin;319120]way**....lem diyorum excali kafayı yemiş kendi kendinden alıntı yapıp kendi ile konuşuyo...hehehe..selam selpatron[/QUOTE]
selam patron .... excali kafayımı yemiş ..:o:o:o üvvvv .. iyi adamdı excali patron :o:o:o
[quote=Astatin;319120]way**....lem diyorum excali kafayı yemiş kendi kendinden alıntı yapıp kendi ile konuşuyo...hehehe..selam selpatron[/quote]
.dng.dng.dng.dng
[quote=Astatin;319111]kim kimin türevi karışıyor bazen..önce spotun hareket etmesi vobun ına göre hareket etmesi gerekmiyimi teorik olarak..ehühühüh..biz de tersi olayor...NUNİ ne diyon..abd lerde okumuş bi insansın sonuçta sen bilirsin..nassı olii bu :)[/quote]
buna bir kural koyamazsin ki! her duruma gore degisir. yani cok politik bir cevap oldu ama oyle:..:
[QUOTE=excali;319123]Şelale proceksiyonların nerde ,patron??[/QUOTE]
sazan abinin dopikte projeksyonlarım .... ama şelale değil .... kışın şelalemi olur patron .. buz tutar akmaz ..
[quote=Astatin;319120]way**....lem diyorum excali kafayı yemiş kendi kendinden alıntı yapıp kendi ile konuşuyo...hehehe..selam selpatron[/quote]
hoşbulduk astetinomus patron:D:D he hehee..evet excali kafayı yemiş bencede.. bu arada SPX de ED sayıyorum...gribi de çabuk atlattık şükür:D
[QUOTE=selçuklu;319130]sazan abinin dopikte projeksyonlarım .... ama şelale değil .... kışın şelalemi olur patron .. buz tutar akmaz ..[/QUOTE]
akmazmı hiç .. üstü buz tutar ama alttan gizli gizli akar ..lem .. :eek::eek::eek: