benim proceksiyon bu selçuklu.
üzgünüm üvvvvv...:D
[IMG]http://i39.tinypic.com/148ozee.jpg[/IMG]
Printable View
benim proceksiyon bu selçuklu.
[IMG]http://i39.tinypic.com/148ozee.jpg[/IMG]
[QUOTE=unlimitted;214761]benim proceksiyon bu selçuklu.
[IMG]http://i39.tinypic.com/148ozee.jpg[/IMG][/QUOTE]
sağolasın abi ..
yalnız üzülecek bişey yok abi .. üvvvv .. .[COLOR="White"]yaktın bizi abi .. üvvv .. ıngaaaaaaaaaaa ... . eheuhuehue [/COLOR]:D:D
bu palaya bir şeyler oldu bu günlerde djı çıkıyor dax çıkıyor bizimki çıkmıyor e tamam djı dax düşüyor bizimki düşmüyor
pala yine nasıl bir cinlik düşünüyorsun
Ben güzel gözlü kadınları severim...
Bugün çok iş var fazla uğrayamıyorum. Cuma kapanıştan kalan long'larla zero işlem yorum yok long devam. Kapanış tahminim 99.975 (Böylelikle yorum yok kısmını ihlal etmiş oldum ama idare edin. :) )
evt yavas yavas yukselıyo maalesef... heran pozu kapatabılırım .. bugun can cekıstırecektır shortculara peeeh..
ahanda tahminim .. projekson .. üvvvv .. kimseyi etkilemesin yalnız.. .. üvvv .
[IMG]http://i44.tinypic.com/2qu2irm.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;214776]ahanda tahminim .. projekson .. üvvvv .. kimseyi etkilemesin yalnız.. .. üvvv .
[/quote]
Selçuklu, biliyorsun ben formasyonlara bizim piyasa için pek bakmıyorum.
acayip hayvanlara benziiiir tabiri sanki bizim piyasanın grafikleri için söylenmiş bir tabir.
ama bu kez bu çizdiğim proceksiyonu benim parametreler de destekler nitelikte....
VOB'da işlem yapıyor olsaydım, 62,300-62,500 aralığından longlayıp 61,900e stop koymak mantıklı der, açardım poz. :D
[QUOTE=Kennym;214774]evt yavas yavas yukselıyo maalesef... heran pozu kapatabılırım .. bugun can cekıstırecektır shortculara peeeh..[/QUOTE]
üvvv kapattım pozu .. 525 de ...
millet nerde yaw.
çirkin kız. pardon çirfin.
ex body. ölü olmayanı.
herkes şort muydu da ses çıkmiir?
istop **
Short u kapatıp longa geçtim sistemsel olarak , mecburen..
kısa devam .. 850 üstü istopum var .. kısa maliyetimde 850 ... pelaya bak .. üvvv .vayyy .. nasd**
66binde kısaları döküp tekrar aşağı yönelecek bu aşağılık piyasa... zor bir tepe oluyor.. ama fena bir şelale kokusu alıyorum..
flat devam halen....
Selçuklu patron.
VOB'un beyzbol sopasını kaçtan yiyeceğini duymak ister misin? :D
iki günde 600 puan palaya verdim , traşladı beni..
[QUOTE=unlimitted;214789]Selçuklu patron.
VOB'un beyzbol sopasını kaçtan yiyeceğini duymak ister misin? :D[/QUOTE]
isterim .. alalım abi lütfen .. üvvv . üüü
ben küçük ayaklı kadınları severim..
[quote=ERK;214793]ben küçük ayaklı kadınları severim..[/quote]
Dostum ben muhabbeti mi kaçırdım , yoksam şifreli mesajmı veriyorsun pala uyanmasın diye anlamadım, hayırdır yavvv..... :D:rolleyes:
[quote=selçuklu;214791]isterim .. alalım abi lütfen .. üvvv . üüü[/quote]
hesaplarıma göre 875-925 aralığından.
VOBda işlem yapıyor olsam, oradan şortlar stopu da 65.100e koyardım sanırım. ;)
astetpetro patros where is küskü.. üvvv .. ıngaaaaaaaaa
[QUOTE=seko;214790]iki günde 600 puan palaya verdim , traşladı beni..[/QUOTE]
dertetme .. her trasın bı zamanı var :) o herkesı tek tek tıraslamak zorunda.. sen sadece onu traslamak zorundasın dolayısıyla bız daha avantajlıyız..
dün kafasına kafasına verdık ona sınırlendı.. ılk fırsatta dograyacaktı yaptı nıtekım :) bıle bıle lades oldu bızımkısı.. sabah o kadar da dedım kendıme bugun yukselecek dıye ama olmayınca olmuyo long uehueheu
[quote=Kennym;214797]dertetme .. her trasın bı zamanı var :) o herkesı tek tek tıraslamak zorunda.. sen sadece onu traslamak zorundasın dolayısıyla bız daha avantajlıyız..
dün kafasına kafasına verdık ona sınırlendı.. ılk fırsatta dograyacaktı yaptı nıtekım :) bıle bıle lades oldu bızımkısı.. sabah o kadar da dedım kendıme bugun yukselecek dıye ama olmayınca olmuyo long uehueheu[/quote]
Kennym üstad dert etmiyorum, zamanı bekliyorum sadece, sisteme uymak gerek , tekkeyi bekleyen çorbayı içer...:)))
[quote=selçuklu;214796]astetpetro patros where is küskü.. üvvv .. ıngaaaaaaaaa[/quote]
ne küskü..yok küskü müskü..güçlü türkiye güçlü vob güçlü portfoy zayıf ayular...:D:D
ATHLON nerde yaw..ben bugün onla takılayım..ehueheuheue...lonks will be goal
Tavanı deler gecer miyiz?.dng
Kanal üst bandına geldi... Short'lar badem olabilir dikkat....
Bu arada, ZİLD....
sana inanıyorum
[quote=Strategist;214801]Kanal üst bandına geldi... Short'lar badem olabilir dikkat....
Bu arada, ZİLD....[/quote]
onu dokuzu anlamam...eğer bu sinyalde çarpılırsa, küserim VOB a..AHa buraya yazıyorum:..::..::..: (Copy Right All Right Reserved By Selpatro)
neaaaaa...indik destekli dev tobo mu dedin
[IMG]http://i44.tinypic.com/wbcpys.png[/IMG]
sıkıntı büyük .. sos .. istopuma yaklaştı fiyat .. sos sos
seviştikçe
ne güzeldirler bilemezsiniz... seviştikçe
ralienseynç
Mesela, şimdi herkes sisteme uyalım, sisteme uymayan çarpılır mahvolur tu kaka histem falan diyor ya, tersi de aynen doğrudur. Şekil A'da gördüğünüz sistemim dün kapanışa doğru short sinyali vermişti. Disiplinsizlik ettim uymadım, şimdi köşeyim. Disiplinli olup uysaydım şimdi saçımı başımı yoluyor olurdum.
Yaşasın disiplinsizlik, yaşasın sisteme uymama... :..: ;)
[quote=selçuklu;214814]sıkıntı büyük .. sos .. istopuma yaklaştı fiyat .. sos sos[/quote]
patron senin stopu ilk kez bu kadar garip bir yerde gördüm.
bi bildiğin vardır gerçi...ama ne bileyim...çok garip geldi 500 puandan fazla beklemen.
umarım stoplamamışsındır diyecem, olmayacak. :)
[quote=perfectt;214297]cuma günü açılan pozisyonlara bakarsam düşüş beklemem silkeleme içindeyiz 64500 üzerine çıkacaktır[/quote]
dün sabah 10:10 da yazmıştım; dax büyük düşüşe 6110 dan başlamıştı dj sanırım 10700 küsürlerde hepside eski yerlerine çok yakınlar biz 69000 lerden sert düştük çok uzağız oralara gidermi bilemem ama adamlar yüklü uzun açıyor ve buralardan 2-3 gündür satış fırsatı veriyorlar. kısaya şartlanmayın. ben günlük sistemle hareket ederim ama çin kafamı karıştırıyor günlük al sat yapıyorum ortalık durulsun yön yukarı!!!!!
[quote=ERK;214815]seviştikçe
ne güzeldirler bilemezsiniz... seviştikçe[/quote]
Sana inanıyorum ama bu sefer geceyi beklemeye niyetin yok galiba... :..: .lelele
[quote=Strategist;214824]Sana inanıyorum ama bu sefer geceyi beklemeye niyetin yok galiba... :..: .lelele[/quote]
stro, süperdi...:..::..::..:
[quote=Strategist;214819]Mesela, şimdi herkes sisteme uyalım, sisteme uymayan çarpılır mahvolur tu kaka histem falan diyor ya, tersi de aynen doğrudur. Şekil A'da gördüğünüz sistemim dün kapanışa doğru short sinyali vermişti. Disiplinsizlik ettim uymadım, şimdi köşeyim. Disiplinli olup uysaydım şimdi saçımı başımı yoluyor olurdum.
Yaşasın disiplinsizlik, yaşasın sisteme uymama... :..: ;)[/quote]
5dk sistemde silkeleme içerisinde ters sinyal gelir büyük resmi görmek lazım kapanışa yakın gelen sinyaller güven vermez
[quote=Strategist;214824]Sana inanıyorum ama bu sefer geceyi beklemeye niyetin yok galiba... :..: .lelele[/quote]
:..::..:+.+.+.
teprik ederim
istopun ucundan döndüm kısa devam .. vayyy .. bana noldu böyle vayyy .. ıngaaaaaaa