Bu herifler sırf teminatları düşürmemek için bile çıkartırlar VOB'u... :)))
Printable View
Bu herifler sırf teminatları düşürmemek için bile çıkartırlar VOB'u... :)))
şimdi avatarımla pozum arasında nunu var ne olacak şimdi :rolleyes: gene tilkiye mi çevirsem acaba
[quote=a.kaya;318884]sistemli değil sanırım :confused: :( sisteme mi takmak istiyin yoksa :..:[/quote]
sisteme taktım zatn..sistem 79200 de sat verdi benim sat maliyetim 79700 :) ama piyasa ikimizi de yiycek galibaüüü
[quote=Astatin;318888]sisteme taktım zatn..sistem 79200 de sat verdi benim sat maliyetim 79700 :) ama piyasa ikimizi de yiycek galibaüüü[/quote]
niye? yatay mi gider diyosun?
Al kuvvetlendi:)
Akşama kapanış 81650 olabilir demeye başladım:)
bu longun beni sevindirmesi için 81000 leri görmesi lazımki ancak sabahki zararı çıkarıyım oda zor :o :(
[QUOTE=a.kaya;318891]bu longun beni sevindirmesi için 81000 leri görmesi lazımki ancak sabahki zararı çıkarıyım oda zor :o :([/QUOTE]
Sendede hiç sabır yokumuş heaa:o
Aynı fiyatlarda zarar edip edip sızlanıyorsun üvvvvv:o
hafif bi serinlik geldi...üühühühü..sistem 1100 puan dakılarak ala geçti..ben az bi dur bakalım diyorum
[quote=Astatin;318895]hafif bi serinlik geldi...üühühühü..sistem 1100 puan dakılarak ala geçti..ben az bi dur bakalım diyorum[/quote]
bu sistemin nunuca kullanımı..sistemin çarpılmasına oynuorum:..:
[quote=Astatin;318896]bu sistemin nunuca kullanımı..sistemin çarpılmasına oynuorum:..:[/quote]
Senin ekranda niye sistem açık tuttuğunu bir anlasam... :..: Kapa bari de hem ekranda yer kazan, hem bilgisayar hesap yapacam diye boşa uğraşmasın... :::
istop güzel bir insandır geçmiş olsun
[quote=Strategist;318900]Senin ekranda niye sistem açık tuttuğunu bir anlasam... :..: Kapa bari de hem ekranda yer kazan, hem bilgisayar hesap yapacam diye boşa uğraşmasın... :::[/quote]
.boks..boks..kom.komyine de taban oluruz:D