[quote=nunu;318840]uwwww, fitch garanti'ye karne vermis, haberim yok:)[/quote]
kırık varmıymış ? :D
Printable View
[quote=nunu;318840]uwwww, fitch garanti'ye karne vermis, haberim yok:)[/quote]
kırık varmıymış ? :D
[quote=Astatin;318842]ingaaaaaaaaaaaa[/quote]
noldu lem? dur bekle, duscek euro parite, ilk etapda 1.27'lere kadar gidecek, ne sistem, ne histem, sadece makroekonomistem:::
patlatacak lebron..kayatron olsa üwww 200-300 arasında kapasaydık keşke derdi
:D[quote=nunu;318845]noldu lem? dur bekle, duscek euro parite, ilk etapda 1.27'lere kadar gidecek, ne sistem, ne histem, sadece [COLOR=red]makroekonomistem[/COLOR]:::[/quote]
Eğer VOB un ortaçağla ilişkisi olduğunu da düşünüyorsan, en az -40000 puanın var..diyeyim sana..demedi deme:D
Saygıdeğer Graşka bey, nerelerdesizni bu aralar yazmayı düşünüyor musunuz?
Pek gıymatlı NUNU hanım, acaba 15 dakikalıklardaki NUNU lar bademmi olacak, yoksa size her yer NUNU mu olacak?
Dear mr. memügeyt, graşik durumlar var mı acebe?
Ulu scalper Strobear, where is graşka?
EWli selpatrs :) nerde graşieynseync?
Dear Hellim, nerde çokonat?
[quote=Astatin;318854]Saygıdeğer Graşka bey, nerelerdesizni bu aralar yazmayı düşünüyor musunuz?
Pek gıymatlı NUNU hanım, acaba 15 dakikalıklardaki NUNU lar bademmi olacak, yoksa size her yer NUNU mu olacak?
Dear mr. memügeyt, graşik durumlar var mı acebe?
Ulu scalper Strobear, where is graşka?
EWli selpatrs :) nerde graşieynseync?
Dear Hellim, nerde çokonat?[/quote]
ben 15 dakkalik bakamam, biliyorsun cakma matriks kullaniyorum:..:
bir onceki grafigini mi soyluyorsun yoksam? valla dedigim gibi, nunu'lara, pupu'lara guvenmeyeceksin, nitekin, sonraki barlarda goruntu degisebilir her zaman, tek bir barla bile.
o degil de, TR 14 itibariyle veri, konusma vs var midir ki acep? bu sessizlik, hareketliligi getirecek.:::
kayaaaaaaaa TGG 4 e sıçradı kayaaaa..patlatacak lebron
Demir attım yatay piyasaya,
Çarpılan sinyaller denizinde,
Ve şimdi hayallerim
Mondiyolu günlerin izinde,
Yüreğimde ralliler,
On kaplan nerede?
üvvv...
:)))
nunuyu yiyecekler Asti galiba keşke 200-300 arası kapasaymışız :..::D
[quote=nunu;318855]ben 15 dakkalik bakamam, biliyorsun cakma matriks kullaniyorum:..:
bir onceki grafigini mi soyluyorsun yoksam? valla dedigim gibi, [COLOR=red]nunu'lara, pupu'lara guvenmeyeceksin[/COLOR], nitekin, sonraki barlarda goruntu degisebilir her zaman, tek bir barla bile.
o degil de, TR 14 itibariyle veri, konusma vs var midir ki acep? bu sessizlik, hareketliligi getirecek.:::[/quote]
ben lügattan çıkardıydım onları da kayatron hep hatırlatiyiii
ulen ben böyle işin 800 den long bugün sanırım çarpılma günündeyim .boks.
375-800 425 daha kayıp :( bugünkü kayıp 1100 puan oldu :eek::eek::eek:
[quote=a.kaya;318862]ulen ben böyle işin 800 den long bugün sanırım çarpılma günündeyim .boks.
375-800 425 daha kayıp :( bugünkü kayıp 1100 puan oldu :eek::eek::eek:[/quote]
5 dakikalıkta takoz var patron..heyecanlı bir long oldu seninki bence..80000 üzeri ralli 79525 altı graşka bence..hatat risk alırsan 79675 altı