bizi boşverin yunanistana bakın:)
kötüye bişey olmaz nasıl olsa iyiyide Allah korur.
Printable View
bizi boşverin yunanistana bakın:)
kötüye bişey olmaz nasıl olsa iyiyide Allah korur.
20/06/2011 10:44:33 NYSE EURONEXT'İN AVRUPA'DAKİ PİYASALARDA İŞLEMLERİ DURDU
NYSE Euronext bünyesinde yer alan Avrupa borsalarında işlemler
teknik bir problem nedeniyle durdu.
NYSE Euronext'in Avrupa'daki borsaları Paris, Amsterdam, Lizbon
ve Brüksel'de duran işlemlerin ne zaman yeniden başlayacağı ise
belirsiz
Foreks Haber Merkezi
Avrupanın palası borsalara ayar çekiyor
Kesin bir haber düşecek piaysalara:)
Aste Bey,.brv.brv
NAsıl gidiyor beta testi??:..::..:
[IMG]http://images.cheezburger.com/completestore/2010/3/20/129136179002395458.jpg[/IMG]
yaradana sözümüz yok çeşit çeşit pisi var yuaw:..::..::..:
Bu bankalar parayı nerden kazanacak ki?:)
Kredi verme, faiz toplama, kafanı dışarı çıkarma hoplama zıplama:..::..::..::..:
İyi oldu ama , en çok kar eden sektör oluyodular
Sakın borsadan para kazanmaya kalkmasın şimdi bunlar:::
Yolsuzluk adama yolunu şaşırtır vallaaa:D:D
farrrrr hacıex...farrrrrrrr..hehhehe
Günaydın, anketi görünce canım biraz sıkılmıştı zaten :(, neyse başladığımız yere döndük, spotta Perşembe dibi kırılmadığı sürece bekleyelim bakalım.
[quote=Astatin;361740]farrrrr hacıex...farrrrrrrr..hehhehe[/quote]
[IMG]http://images.cheezburger.com/completestore/2010/10/25/faaf2744-3c42-4c2c-b6d9-c1f067aa85b4.jpg[/Img]
73300 longlar fullendi
Bundan sonrası palanın insafına kalmış:)
Full long devam full long
arkadaşlar bu yunanistan ile ilgili bir oylama falan filan var sanırım.ne zaman olacak bu? ne oylaması? ab mi yapıyor yoksa yunanistan'ın kendi içinde yapacağı bişey mi?
[quote=TÜRKOĞLU;361748]arkadaşlar bu yunanistan ile ilgili bir oylama falan filan var sanırım.ne zaman olacak bu? ne oylaması? ab mi yapıyor yoksa yunanistan'ın kendi içinde yapacağı bişey mi?[/quote]
yarın hükümet için güven oylaması var
alacaktık o puanları,üwww :(
[quote=TÜRKOĞLU;361748]arkadaşlar bu yunanistan ile ilgili bir oylama falan filan var sanırım.ne zaman olacak bu? ne oylaması? ab mi yapıyor yoksa yunanistan'ın kendi içinde yapacağı bişey mi?[/quote]
hacı turko,
Acizane görüşüm, yunan munan yardım felan verselerde burası az bi tepki verip sonra graşar..bence bddk nin yeni kararları ve olası yoldaki kararları asıl etken şu an...
hiscerely yours
[QUOTE=The Tatar;361751]alacaktık o puanları,üwww :([/QUOTE]
Alacan abi zaman kazancı realize etme zamanı son zamanlardaki zararlarımın hepsi kardan sonra zarara dönen işlemlerden oldu 100 300 500 demeyip alacan!
evet asti çökecek gibi duruyor artık burası.beklentim ufak bir tepki gelmesi.gelirse ne ala gelmezse zaten iflah olmayacak şekilde bir düşüş yolda gibi.
vadelide 55.000 ler civarına bir düşüş benim için sürpiz olmaz.
[quote=Astatin;361753]hacı turko,
Acizane görüşüm, yunan munan yardım felan verselerde burası az bi tepki verip sonra graşar..bence bddk nin yeni kararları ve olası yoldaki kararları asıl etken şu an...
hiscerely yours[/quote]
where is gayhan.com
[quote=excali;361756]where is gayhan.com[/quote]
birhisse tavan, vob ise tabanolsunisityorumanliyormusun.net
73600 den full longlar stop
73600 full short devam full short:)
buyurburdanyakhaciex.gs
[QUOTE=Astatin;361758]birhisse tavan, vob ise tabanolsunisityorumanliyormusun.net[/QUOTE]
[url]www.fırıncıyasöyleekmektevermesin.org[/url] .dng
[quote=Astatin;361758]birhisse tavan, vob ise tabanolsunisityorumanliyormusun.net[/quote]
Are you sure (Y/N)?:..::..:
[IMG]http://goofygifs.com/wp-content/uploads/2011/01/funny-gifs-sound-detectors.gif[/IMG]
[quote=The Tatar;361761][URL="http://www.fırıncıyasöyleekmektevermesin.org"]www.fırıncıyasöyleekmektevermesin.org[/URL] .dng[/quote]
yaw patron, bu ekran izleme işi adamı bozuyor... eski ben yani MTX den önce, yani henüz kral olmamış CONAN gibi düşün; bugün açılışta Allah yarattı demez basardı şortları....bu veri izleme işi delikanlıyı bozuyor...yımıuşak galpli ediyor, temkinli ediyor... du bakalı la sanki teepcek gibi vb. deyip möl möl bakıyoruz ve ayboluyo sora:D 74050 ye deptiğinde ancak aksiyon edebildim..cuma dan kalan az pilav lonkları mahsup edersek gaf agafaya durumlar..bir gn %5 felan dusekdenesemizibulsak.biz
sexy şempanze avatarı da geldi...teçhizat tamam..graşalım beyler acelemiz var
[IMG]http://chzgifs.files.wordpress.com/2011/01/omnomnomp1.gif[/IMG]
64000 bu vadede görülür gibi duruyo:)
[QUOTE=bull market;361767]64000 bu vadede görülür gibi duruyo:)[/QUOTE]
vay vay vaayy, daha 10000 puan var yuhhhh...:eek:
[quote=Astatin;361765]sexy şempanze avatarı da geldi...teçhizat tamam..graşalım beyler acelemiz var[/quote]
Malum sebepler : lonk;)
[quote=excali;361772]Malum sebepler : lonk;)[/quote]
aklımdan geçmedidegil.ex:D:o
ben bozuk saat paradigmasına oynuyorum..hühühühüh:D
ayrıca şans topu da oynuyorum...2 hafta devretmiş..ayrıca siperlottobottorobotto da oynuyorum..o da çok hafta devretmiş... 1.5 milyon + 15 milyon TL bu boru deeeeellllm
[quote=Astatin;361774]aklımdan geçmedidegil.ex:D:o
ben bozuk saat paradigmasına oynuyorum..hühühühüh:D
ayrıca şans topu da oynuyorum...2 hafta devretmiş..ayrıca siperlottobottorobotto da oynuyorum..o da çok hafta devretmiş... 1.5 milyon + 15 milyon TL bu boru deeeeellllm[/quote]
Gururumla da oynama aste, ehuhehe:..:
[QUOTE=Astatin;361764]yaw patron, bu ekran izleme işi adamı bozuyor... eski ben yani MTX den önce, yani henüz kral olmamış CONAN gibi düşün; bugün açılışta Allah yarattı demez basardı şortları....bu veri izleme işi delikanlıyı bozuyor...yımıuşak galpli ediyor, temkinli ediyor... du bakalı la sanki teepcek gibi vb. deyip möl möl bakıyoruz ve ayboluyo sora:D 74050 ye deptiğinde ancak aksiyon edebildim..cuma dan kalan az pilav lonkları mahsup edersek gaf agafaya durumlar..bir gn %5 felan dusekdenesemizibulsak.biz[/QUOTE]
on-line izleyipte bozulmayan delikanlı trader varmı ki patron :::
çözümleri tartışalım ;)
sabahleyin bi baktım Miço Pisik bi serçe yakalamış halının üzerinde oynuyo...
zarzor gittim elinden aldım serçeyi,kuş şoka girmiş,bıraktığın gibi duruyor,terasa koydum,15' da anca kendine geldi biraz...
apt görevlisini çağırdım,kuşu veterinere göndermek için,tam kuşa yaklaştı,kuş uçtu gitti,neyse iyiymiş demek ki...:o
şimdi 2 saatir miço önümde benden fırça yemekle meşgul,bi daha yapmam baba ,diyo...:..:
hafta heyecanlı başladı yaw...:::
[QUOTE=saraylı;361778]sabahleyin bi baktım Miço Pisik bi serçe yakalamış halının üzerinde oynuyo...
zarzor gittim elinden aldım serçeyi,kuş şoka girmiş,bıraktığın gibi duruyor,terasa koydum,15' da anca kendine geldi biraz...
apt görevlisini çağırdım,kuşu veterinere göndermek için,tam kuşa yaklaştı,kuş uçtu gitti,neyse iyiymiş demek ki...:o
şimdi 2 saatir miço önümde benden fırça yemekle meşgul,bi daha yapmam baba ,diyo...:..:
hafta heyecanlı başladı yaw...:::[/QUOTE]
saraylı abi dünde bizim alex kafesi temizlenirken firar etti,2 yıl öncede kedi saldırısında dilini yutmuştu.çok nadir ötüyor artık.
1,5 mt lik sazlıkların arasına düşüp kalmış,yarım saat aradık şans eseri bulduk yoksa tabiat matematiğine kurban olacaktı..
[quote=The Tatar;361782]saraylı abi dünde bizim alex kafesi temizlenirken firar etti,2 yıl öncede kedi saldırısında dilini yutmuştu.çok nadir ötüyor artık.
1,5 mt lik sazlıkların arasına düşüp kalmış,yarım saat aradık şans eseri bulduk yoksa tabiat matematiğine kurban olacaktı..[/quote]
vay,geçmiş ossun tatarım be...:o;)
[QUOTE=saraylı;361784]vay,geçmiş ossun tatarım be...:o;)[/QUOTE]
eyvallah abi :)))
[quote=saraylı;361778]sabahleyin bi baktım Miço Pisik bi serçe yakalamış halının üzerinde oynuyo...
hafta heyecanlı başladı yaw...:::[/quote]
patron şindi bu mesaj vesilesiyle kedi ırkından özür dilemek istiyorum geçmişte yaptıklarım için....ühühühüh... etkin pişmanlıktan faydalanmak istiyorum...
-Klasik kasa tuzağı ile serçe yakalardık. Onu bir kafeste yüksekliği 1 metre olan duvarın hemen önüne korduk..ve duvarın arkasına saklanırdık...sonra kediler kafese yanaşınca biz 5-6 kişi aynı anda elimizdeki tenekelere
vurarak ve havlayarak duvarın arkasından çıkardık:o:o:o
-ehmmm..Hamsi kafalarını silindir şeklindeki (o zaman çöp konteynırı olarak kullanılıyorlardı) tenekeye kor yine duvar arkasına saklanırdık..kediler içine dolunca biz elimizdeki çubuklarla tenekeye vurmaya başlardık (tabi panikle fışkıran kedilern bizi cırmaladığı da olurdu)..
--üü[url]www...okulumuzun[/url] bahseinde bir karenin dört köşesini oluşturan dört ayrı baraka depo vardı..onların üstüne çıkar tam karenişn ortasına yine hamsi falan brakırtık..kediler gelinsece de kısa aralıklarla dört ayrı köşede maytap patlatırdık:o:o:mad::mad::mad:
ü[url]www..çok[/url] özür diliyorum kedilerden..çocukluk işte...üwwwww...
[quote=Astatin;361786]patron şindi bu mesaj vesilesiyle kedi ırkından özür dilemek istiyorum geçmişte yaptıklarım için....ühühühüh... etkin pişmanlıktan faydalanmak istiyorum...
-Klasik kasa tuzağı ile serçe yakalardık. Onu bir kafeste yüksekliği 1 metre olan duvarın hemen önüne korduk..ve duvarın arkasına saklanırdık...sonra kediler kafese yanaşınca biz 5-6 kişi aynı anda elimizdeki tenekelere
-ehmmm..Hamsi kafalarını silindir şeklindeki (o zaman çöp konteynırı olarak kullanılıyorlardı) tenekeye kor yine duvar arkasına saklanırdık..kediler içine dolunca biz elimizdeki çubuklarla tenekeye vurmaya başlardık (tabi panikle fışkıran kedilern bizi cırmaladığı da olurdu)..
--üü[URL="http://www...okulumuzun"]www...okulumuzun[/URL] bahseinde bir karenin dört köşesini oluşturan dört ayrı baraka depo vardı..onların üstüne çıkar tam karenişn ortasına yine hamsi falan brakırtık..kediler gelinsece de kısa aralıklarla dört ayrı köşede maytap patlatırdık:o:o:mad::mad::mad:
ü[URL="http://www..çok"]www..çok[/URL] özür diliyorum kedilerden..çocukluk işte...üwwwww...[/quote]
bu dediklerini Miço Pisik'e söledim,:D
biz onu kediler olarak affedemeyiz,:rolleyes:
onu Allah affetsin ,diyo,heheheheh....kom:::
[quote=Astatin;361786]patron şindi bu mesaj vesilesiyle kedi ırkından özür dilemek istiyorum geçmişte yaptıklarım için....ühühühüh... etkin pişmanlıktan faydalanmak istiyorum...
--üü[URL="http://www...okulumuzun"]www...okulumuzun[/URL] bahseinde bir karenin dört köşesini oluşturan dört ayrı baraka depo vardı..onların üstüne çıkar tam karenişn ortasına yine hamsi falan brakırtık..kediler gelinsece de kısa aralıklarla dört ayrı köşede maytap patlatırdık:o:o:mad::mad::mad:
ü[URL="http://www..çok"]www..çok[/URL] özür diliyorum kedilerden..çocukluk işte...üwwwww...[/quote]
[IMG]http://www.lolcatbible.com/images/thumb/e/e0/AngryCat.gif/180px-AngryCat.gif[/IMG]
Rambocat'le tanıştıralım senii.boks.
[quote=saraylı;361789]bu dediklerini Miço Pisik'e söledim,:D
biz onu kediler olarak affedemeyiz,:rolleyes:
onu Allah affetsin ,diyo,heheheheh....kom:::[/quote]
Valla çok uzun yıllardır kışları, pazardan hususi, mahallenin kedileri için balık alırım, belirli noktalara korum.. yazları su kapları brakırım belli yerlere...üühühüh. umarım affederler....ü[url]www..[/url]
ayrıca hiç bir kediye çocukken bilem fiziksel zarar vermişliğim yoktur vermeye çalışanlara da engel olmuşluğum vardır..üwwwww
[quote=excali;361772]Malum sebepler : lonk;)[/quote]
valla teprilk ederim...
[quote=Astatin;361792]Valla çok uzun yıllardır kışları, pazardan hususi, mahallenin kedileri için balık alırım, belirli noktalara korum.. yazları su kapları brakırım belli yerlere...üühühüh. umarım affederler....üwww[/quote]
affederler abim sen merak etme,demin şaka yaptım,:)
kedilerde hiç gönül yoktur,hemen unuturlar,
hatta çoktan bu yüzden sırf cennetlik bile olmuş olabilkirsin ,o kadar.yani..:)))
:cool::rolleyes: