-
[QUOTE=profit;255626]arkadaşlar iyi geceler,
bazı arkadaşlar değişik sistemlerin örneklerini veriyorlar, bunlar herkese açık mı, formüllerini öğrenebilir miyiz, mesela mentalray diye bir sistem var, cevap verirseniz sevinirim, selamlar[/QUOTE]
mentalray benim geliştirdiğim bir sistem profit abeyim ::: formülü bende saklı gayri... üvv okadder sistem varken neden mentalray dedin şimci uaw...
şeyar zamanı
Üyeliğinde yeni,
Şimdi ben sancaklar seni.....
Garip bir durum değil mi abi :::
-
[quote=jerfin;255568]geç diyorum sana Trading Station terminaline.. hiç öyle donma sorunları olmuyor..
hem metarder de açık duruyor benim.. sadece graflara bakıyorum oradan, işlem girişine kapalı zaten.. sen de sadece onun grafiklerine alıştığın için bırakamıyorsun sanırım.. e zaten graflara bakabiliyorsun oradan yine, tamamen kapalı değil benimki..:::
buna geçtikten sonra metatrader'in ne kadar iğrenç olduğunu bir kez daha anladım ben..:mad:[/quote]
haklısın abla mecbır bıraktı totoşlar geçicem bugün TSII'ye. .
yıllardır metatrader'da işlem yapıyor olmanın verdiği bir alışkanlık var tabi ama hiçbirşey vazgeçilmez değil elbet.
hele hele dün 1 hacimle açtığım €/jpy longlarını 110,21-110,24'ten işlem geçerken bana 110,33'ten vermesi kanı beynime sıçrattı resmen.
yok canım olamaz dedim de, bi baktım hesapta işlemin görüldüğü satır direkt kırmızı yanıyor. (ne demek istediğimi heralde anlamışsındır :..:)
neyse ki karla kapattım da, bi sıkıntı olmadı.
herkese günaydın.
göstergelerim yine haklı çıktı ama sonuçta vobumuz 24 saat açık olmadığından ve benim göstergelerim paritelerle ve yurtdışı ile alakalı olduğundan yapacak bişey yok deyip kapattık güzel longlarımızı...
yavızhan patronu teprik ederim. tuttu geceye. :)
[B]ama asıl (özetle) 70.500 aşağı geçilmeden düşüş düzeltme ile sınırlı kalır diyen ve nokta atış yapan saraylı patronu teprik ederim.[/B] [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
hepinize güzel bir gün dilerim. bol kazançlar...
-
[quote=unlimitted;255629]haklısın abla mecbır bıraktı totoşlar geçicem bugün TSII'ye. .
yıllardır metatrader'da işlem yapıyor olmanın verdiği bir alışkanlık var tabi ama hiçbirşey vazgeçilmez değil elbet.
hele hele dün 1 hacimle açtığım €/jpy longlarını 110,21-110,24'ten işlem geçerken bana 110,33'ten vermesi kanı beynime sıçrattı resmen.
yok canım olamaz dedim de, bi baktım hesapta işlemin görüldüğü satır direkt kırmızı yanıyor. (ne demek istediğimi heralde anlamışsındır :..:)
neyse ki karla kapattım da, bi sıkıntı olmadı.
herkese günaydın.
göstergelerim yine haklı çıktı ama sonuçta vobumuz 24 saat açık olmadığından ve benim göstergelerim paritelerle ve yurtdışı ile alakalı olduğundan yapacak bişey yok deyip kapattık güzel longlarımızı...
yavızhan patronu teprik ederim. tuttu geceye. :)
[B]ama asıl (özetle) 70.500 aşağı geçilmeden düşüş düzeltme ile sınırlı kalır diyen ve nokta atış yapan saraylı patronu teprik ederim.[/B] [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
hepinize güzel bir gün dilerim. bol kazançlar...[/quote]
pişman .kommısın
-
[quote=Astatin;255630]pişman .kommısın[/quote]
neye :D
-
[quote=unlimitted;255631]neye :D[/quote]
herhangibir şeye:..:
-
Herkese gunaydın, hayır işler, bol kazançlar
-
Günaydın,hayırlı işler bol kazançlar..
-
[quote=Astatin;255632]herhangibir şeye:..:[/quote]
olmam mı
misal seçtiğim meslek yüzünden pişmanım :::
lisedeyken bi abimizin çok güzel bir lafı vardı:
"insan hayatta 2 kez penaltı çeker. birisi eş seçerken, diğeri iş seçerken. ikisinden birisini bile gole çeviremezse, hayatı cehenneme döner"
23 yaşımdan beri söylüyorum: ne güzel lafmış...:)
-
cümleten günaydın hayırlı işler
-
[quote=unlimitted;255637]olmam mı
misal seçtiğim meslek yüzünden pişmanım :::
lisedeyken bi abimizin çok güzel bir lafı vardı:
"insan hayatta 2 kez penaltı çeker. birisi eş seçerken, diğeri iş seçerken. ikisinden birisini bile gole çeviremezse, hayatı cehenneme döner"
23 yaşımdan beri söylüyorum: ne güzel lafmış...:)[/quote]
yalnız kurallar biraz değişti he.. özellikle eş konusunda penaltı tekrarı isteğe bağlı olarak yapılabiliiii:D:D
iş konusunda da benim hiç unutmayacağım bir laf vardır, Madonna ya ait. şarkıcı olmasaydınız ne olmayı isterdiniz demişler..."Meşhur bir şarkıcı olamasaydım, o***pu olurdum" diye ynıt vermiş:..::..:..
Sanıyorum bu lafı söylediği sıralarda her ikisinin de aynı anda olunabildiğinin farkında değildi:..::..:
Bir diğer konu; Bu 80 kuşağı tüm dünyada bir hayli abazaymış olsa gerek... Kaslı kaslı kollu, erkek suratlı bir ufaklığı tapılacak sexy kadın olarak kabullenmişler ya ne diyeyim...
ayrıca flexy your nick is so sexy
-
-
günaydınlar üwww sexy felan lafları geçiyor üvvv :D başımıza taş yağacak :P
-
[quote=Astatin;255640]yalnız kurallar biraz değişti he.. özellikle eş konusunda penaltı tekrarı isteğe bağlı olarak yapılabiliiii:D:D
iş konusunda da benim hiç unutmayacağım bir laf vardır, Madonna ya ait. şarkıcı olmasaydınız ne olmayı isterdiniz demişler..."Meşhur bir şarkıcı olamasaydım, o***pu olurdum" diye ynıt vermiş:..::..:..
Sanıyorum bu lafı söylediği sıralarda her ikisinin de aynı anda olunabildiğinin farkında değildi:..::..:
Bir diğer konu; Bu 80 kuşağı tüm dünyada bir hayli abazaymış olsa gerek... Kaslı kaslı kollu, erkek suratlı bir ufaklığı tapılacak sexy kadın olarak kabullenmişler ya ne diyeyim...
ayrıca flexy your nick is so sexy[/quote]
yalnız unuttuğun şey tekrarında da aynı kural geçerli.:..::..:
ha diyorsan ki gol atana kadar devam; penaltı süreleri futbol maçlarındaki gibi 20 saniye değil ki be abicim. .dng:D
-
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
-
[quote=unlimitted;255645]yalnız unuttuğun şey tekrarında da aynı kural geçerli.:..::..:
ha diyorsan ki gol atana kadar devam; penaltı süreleri futbol maçlarındaki gibi 20 saniye değil ki be abicim. .dng:D[/quote]
minyatür kale maçta 3 penaltı kaçıranı takımdan atardık:..:
-
[quote=Astatin;255648]minyatür kale maçta 3 penaltı kaçıranı takımdan atardık:..:[/quote]
bi de 3 korner 1 penaltıydı :D:D:D:D
-
[quote=seagate;255643]günaydınlar üwww sexy felan lafları geçiyor üvvv :D başımıza taş yağacak :P[/quote]
Hiç unutmam, bir iş başvurusu formunun SEX sorusunun yanıt kısmına aday "YES" yazmıştı:..:
-
günaydın güzel insanlar :) bol kazanclar cümleten...
-
YYSD....
Ah ulem Mayıs ayı nerdesin...Du bakalım Haziranı nasıl kapatacak ziesten
[IMG]http://i50.tinypic.com/34g4lsx.png[/IMG]
-
[quote=Astatin;255640]yalnız kurallar biraz değişti he.. özellikle eş konusunda penaltı tekrarı isteğe bağlı olarak yapılabiliiii:D:D
ayrıca flexy your nick is so sexy[/quote]
gunaydın...sabah sabah,sexy mexy,hayırdır inşallah...kısa dewam...fdow un dusus kanalı takfire şayan...uwww..
hayırlı senaslar...
-
günaydın efendim,:)
herkesin neşesi daim olsun...;)
-
histemli bir uzama yapayım dedim sabah sabah niyeyse..
725 den bir miktar uzun .. fazla degil ama :) baktim sistem sat diii hemen reverse edenzi...
-
günaydın daytraderler...
3 gündür 69.800 diye diye dilimde tüy bitti, bugün görelim artık mümkünse..:)
70.775 den kısalarımı yerine koydum.. stopum 70.875 üstüne atması...
-
bu arada bu sabah yedıım kucuk gepın tum sorumlusu kayahandır...buradan yınelemek ıstıorum...adam bır geldı 10280 desteınden dondu meret yaw...halbukı celcukıyle o kadar reca ettıydık ,yaw bı kere rallı yaz bakalım noolcak sakacıktan dıye ama yazmadı..:(
-
Slow System versus Fast System;
İki tavuk alışveriş merkezinde gezerlerken yumurta reyonuna gelmişler. Birinci tavuk otuzbin liralık yumurtaları göstererek;
- "Bak bunları ben yaptım demiş."
Birkaç reyon sonra kırk bin liralık çok iri olan yumurtaların yanına gelmişler. İkinci tavuk atılmış hemen;
- Bak şekerim bunları da ben yaptım demiş.
Birinci cevap vermiş;
- "Valla bende bu kadar büyük yapardım ama kocam 10 bin lira için dötünü yırtmaya değmez dedi!"
:)
-
[quote=ATHLON;255656]gunaydın...sabah sabah,sexy mexy,hayırdır inşallah...kısa dewam...fdow un dusus kanalı takfire şayan...uwww..
hayırlı senaslar...[/quote]
takfir diil taktir.
uwww diil üwww.
senaslar diil seanslar. ::::::
sie de kutmornik.
-
VOB a dönelim..
Sistem: Şort
Histem: Şort
Deep Hystem: Şort
Demekki ya kallavi düşeceğiz yada kallavi terse geleceğiz...
-
[quote=jerfin;255660]günaydın daytraderler...
3 gündür 69.800 diye diye dilimde tüy bitti, bugün görelim artık mümkünse..:)
70.775 den kısalarımı yerine koydum.. stopum 70.875 üstüne atması...[/quote]
o nasıl stop kız sen de mi zirve avcısı oldun :..::..:
hayır zirve avcısı oldum dersen, pozisyon açtığın nokta yanlış diycem.
yok olmadım dersen o zaman stopun yanlış diycem.
bişi diycem yani illa. ::::::
-
[quote=Astatin;255662]Slow System versus Fast System;
İki tavuk alışveriş merkezinde gezerlerken yumurta reyonuna gelmişler. Birinci tavuk otuzbin liralık yumurtaları göstererek;
- "Bak bunları ben yaptım demiş."
Birkaç reyon sonra kırk bin liralık çok iri olan yumurtaların yanına gelmişler. İkinci tavuk atılmış hemen;
- Bak şekerim bunları da ben yaptım demiş.
Birinci cevap vermiş;
- "Valla bende bu kadar büyük yapardım ama kocam 10 bin lira için dötünü yırtmaya değmez dedi!"
:)[/quote]
bu tavuklar sizin palanın tavuğu olmasın, tuzları kuru galiba :)
-
patromslar,tivitır a da gelın ama yaw...
ha bu arada kutmornik deil gutmornik:)
-
[QUOTE=Kennym;255658]histemli bir uzama yapayım dedim sabah sabah niyeyse..
725 den bir miktar uzun .. fazla degil ama :) baktim sistem sat diii hemen reverse edenzi...[/QUOTE]
üvvv pek heyecan yok şimdilik az sarksın tekrar uzarım aşşağıya yönelecek bi miktar yakıt için... 725 den flat oldum tekrar...
-
[quote=ATHLON;255668]patromslar,tivitır a da gelın ama yaw...
ha bu arada kutmornik deil gutmornik:)[/quote]
tivitır diil tıvitır. doğru oku şunu :::
piffff sabah sabah 3 günlük geyik hacmi kadar işlem yaptık he şimdi saraylı abi kayacak fırçayı...:..:
-
[quote=unlimitted;255663]takfir diil taktir.
uwww diil üwww.
senaslar diil seanslar. ::::::
sie de kutmornik.[/quote]
hatta taktir değil takdir :::
hevenaysseşın
-
arkadaşlar bu arada açılış biraz zayıf olmadımı ne dersiniz ?
-
[QUOTE=unlimitted;255665]o nasıl stop kız sen de mi zirve avcısı oldun :..::..:
hayır zirve avcısı oldum dersen, pozisyon açtığın nokta yanlış diycem.
yok olmadım dersen o zaman stopun yanlış diycem.
[COLOR="Red"]bişi diycem yani illa[/COLOR]. ::::::[/QUOTE]
illa diycen yani, e de bakalım..:p:p
yok beah bu forumda bir tane zirve avcısı var sadece.. 2'cilik olabilir belki benimkisi..:o
ee bugün benim pivotum 70.850.. altı short, üstü long.. ne edem şimdi ben sen söyle o zaman çekirge....kom
-
Herkese günaydın, hayırlı seanslar.
-
saraylı ağbi sayımın durumu nedir?halen 5. dalgadayız mı diyorsun yoksa fikirlerin değişti mi?
-
fdow 10275 agresıf düşüş kanal direnci...üstüne atmazsa kısacılar için yahşidir...
-
açılışla heef doğru fezaya fişek:)
[B]ky[/B]
-
[quote=hpy;255679]saraylı ağbi sayımın durumu nedir?halen 5. dalgadayız mı diyorsun yoksa fikirlerin değişti mi?[/quote]
fikrimde değişiklik yok,eğer 5.dalgaysa buralardan yukarı toparlanmalı...