direnc destek olayları
[IMG]http://i45.tinypic.com/xbepvb.png[/IMG]
Printable View
direnc destek olayları
[IMG]http://i45.tinypic.com/xbepvb.png[/IMG]
günaydın... rast gelsin...
günaydın bozabi bu silviyoya neler oluyo -1,61
[quote=borsa8447;243224]günaydın bozabi bu silviyoya neler oluyo -1,61[/quote]
[I]masrafı çokk masrafı......o kadar kadınla sylvyo değil italyayı[/I]
[I]dünyayı batırır........doymaz bunlar doymaz.......:..:[/I]
[quote=halojen;243222]günaydın... rast gelsin...[/quote]
Hem rast gelsin hem rant gelsin halopatro :)
[B]pala çok iyi pergelliyor...[/B]cumadan devam ediyor...biriktiriyor....biriktiriyor..
her fiatta.....
cört içün sebeb bulamiyorum :) pelaaa bant harekatı yapiiyiiiiiiiiiiii akşama güzel kapatırmı acaba ?
beklediğim 68.500..ün alttan en az bir kere test edilmesi idi...oldu....
birkaç defada olabilir....benim için farketmez....68.500....direnç olacak dediğimizde
vob..70.xxxx idi.....yani benim strateji değişmez.....68.500 üstünde de basarım...
altındada...üstünde 70.200 olursa tabii memnun olurum......PALACIĞIM..........
[quote=boz ayı;243231]beklediğim 68.500..ün alttan en az bir kere test edilmesi idi...oldu....
birkaç defada olabilir....benim için farketmez....68.500....direnç olacak dediğimizde
vob..70.xxxx idi.....yani benim strateji değişmez.....68.500 üstünde de basarım...
altındada...üstünde 70.200 olursa tabii memnun olurum......PALACIĞIM..........[/quote]
[I]BU TABLODA HER ÇIKIŞTA basacağım anlaşımıştır.............[/I]
[I][B]aslıma dönmekten mutluyum......yaşaşın ayuluk...........[/B][/I]
[quote=seagate;243230]cört içün sebeb bulamiyorum :) pelaaa bant harekatı yapiiyiiiiiiiiiiii akşama güzel kapatırmı acaba ?[/quote]
[I]bir tane söyleyeyim......karar senin......[/I]
[I]pala spotu bankalarla tutarak....artı makas ile vob..da şort pozisyon [/I]
[I]açıyor gibi ..gibi.......[/I]
:..:
halojen patron benzerliğin neresindeyiz size göre.....
Yysd...
[quote=boz ayı;243234][I]bir tane söyleyeyim......karar senin......[/I]
[I]pala spotu bankalarla tutarak....artı makas ile vob..da şort pozisyon [/I]
[I]açıyor gibi ..gibi.......[/I]
:..:[/quote]
yev 60 dk macit üste kesişde bu zamana kadar şaşmadıydı eheheh :) ben onu takip edeyrum :) bugünü buldu şaşacak ühühüühüh :) ühühüüh.. halen yukarı deyor iplisss bakalım nolacak üvvv flat devam :P
[quote=borsa8447;243235]halojen patron benzerliğin neresindeyiz size göre.....[/quote]
artık düşüşün b.kunun çıkma evresine girdik...:(
ya buradan yukarı, ya 65.7 altından... benim açımdan başka seçenek yok..
65.7 altından başlarsa yeni tepe mümkün... 75.2 üzerinde...
buralardan başlarsa 73.5 geçemeden şelaleye girer...
yev bu 60 dk macit şeşmazdı üvvvv 5 dk üste keserse lönkleyeceğüm gene :) bu lönk aşkı nerden çıktı üvvvv
675 lönkledim artık 60 dk macit gereğini yapsın o kadar takip ediyorum kendisini :P
direnç bantları....
15 dk... 69.100/325
60 dk... 69.400/70.100
bol kazançlar.
Daxta tobo oluşuyor gibin... Ögleden sonra topuklayabiliriz...
makro ekonomik yorumlarım için topik açtım......hızla dönen sayfalar arasında kaybolmasın.....
topluca bulunsun diye......çok önemli gördüğüm durumlarda vob..a ilişkin yorumlar
olacak....
lönk işi zor iş.. ama macit yukarı deyor halen 5 dk da az daha yükselirse yanına katılacak.. flat devam :P 73500 şellllaleee isterük o zaman :)
[quote=boz ayı;243274][B]makro ekonomik yorumlarım için topik açtım......hızla dönen sayfalar arasında kaybolmasın.....[/B]
[B] topluca bulunsun diye......çok önemli gördüğüm durumlarda vob..a ilişkin yorumlar olacak....[/[/B]quote]
iyi güzel yaptın abi bize de düşen gereksiz yazıları yazmamaya dikkat edelim hayırlı olsun inşaallah
pala....şorta bindi...ve arttırıyor.....hergün şort biriktiriyor..........
pergeli unutmayın.....şortlar iyice artınca kırılım olabilir.............
dow..yukarı yapsada bana göre sonuç değişmeyecek......her fırsatta kısa açıyor...
ayrıca bu gece dow. için yine çok zor.......
pala uzun zaman sonra şorta biniyor........burdan öyle görünüyor.......
68.500 ..bir daha yapar mı..???
şüpheli....ama 67.200 altında iki kapanış bu işi bitirir....
[B]62.600...potans olur bana göre...[/B]
[B]AB Komisyonu[/B]
24.05.2010 09:02
AB'de Refah Devleti Bitiyor Mu?
AB'de bugün de İngiltere'nin 6 milyar Sterling tutarında bütçe kesintisi açıklaması ile, krizin ardından yeni bir tartışma başlıyor. Hızla yaşlanan ve işgücü artmayan AB artık vatandaşına eskisi kadar refah sağlayabilecek mi? Yoksa erken emeklilik, altı hafta tatil ve sayısız sosyal yardım günleri bitiyor mu? SABAH'ın ekonomi sayfası bu konuyu işliyor.
Avrupa, İkinci Dünya Savaşı sonrasında yeniden yapılanma döneminde sosyal devlet adı altında yaptıklarını bu krizle kaybetme yolunda. NY Times'ın haberine göre yaşanan bütçe açığı krizi, Avrupa'da savaş sonrası sol hükümetler tarafından geliştirilen sistemi tehdit ediyor. Haber yorumda, Avrupalıların; yüksek vergi oranlarıyla sağladıkları uzun tatil, erken emeklilik, sağlık sigorta sistemi ve sosyal yardımlarla övündüğü belirtiliyor. Bu rahat hayat tarzını sürdürmenin yolunun kemer sıkma ve önemli değişikliklerden geçtiği belirtilen haberde bu önlemler; kamu çalışanlarının maaşlarında indirime gitme, emeklilik yaşını ve çalışma saatlerini artırmak, sağlık yardımı ve emeklilik ödemelerini düşürmek olarak açıklanıyor. Haberde, AB ülkelerinin bu yolla yatırımcıların güvenini yeniden tesis etmeye çalıştığı kaydedildi. Avrupa Komisyonu'nun raporlarına göre, 2050 yılında kadar kıtadaki 65 yaşın üstündeki insanların oranının iki katına çıkması bekleniyor. 1950'li yıllarda gelişmiş ekonomilerde, her 1 emekli başına 7 çalışan bulunurken Avrupa Komisyonu'nun raporu 2050'de bu oranın AB'de 1.3 ile 1 arasına düşeceğini gösteriyor.
5 dk macitte kesişti.. pala su bile vermiyir
[quote=boz ayı;243285][B]AB Komisyonu[/B]
24.05.2010 09:02
AB'de Refah Devleti Bitiyor Mu?
[/quote]
bizim sivrizekalılar da hala AB kapısında taviz verme peşinde koşsunlar.. vizyon sahibi olmak bu olsa gerek... :D
burdan gelecek tepki şu 4 rakkamı geçmeli....................
67.900........68.100....[B]68.250...........[/B]68.450...........
yoksa gömün gitsin..................
[IMG]http://img24.imageshack.us/img24/650/x30saatlik21mayisfavori.jpg[/IMG]
bugünkü harekatı bilen grafik teprik ederim.. alıntıdır..
bu gidişle 65.7 altından uzun poz. açıcam... şelale olma ihtimali çok düşük bu hareketin.. bana göre..
yuh yav bu nasıl bir reklam anlayışı.... kendi mesajımı göremeyecem neredeyse...
iyice abartıldı biraz küçültülse diyorum... çok rahatsız edici...
grafikteki fibo desteği kırıldı galiba.. vey canına..
son durum..kraşieynseync pliz
[IMG]http://i48.tinypic.com/6zc8lu.png[/IMG]
harbi crash oldu astatin abi.. teprik ederim sabah süper cört fırsatını yakaladınız :)
Bir aydır bahsettiğimiz durum... 70.7 ve 65.7 diplerinin bir trendi taşıyacak kapasitede olmadıkları ve bu diplerin mal dağıtımı için kullanılacakları... şimdiki sıkıntı da bunun eseri...
[IMG]http://i50.tinypic.com/2v0iees.jpg[/IMG]
Şayet 65.7 altında alım fırsatı verirlerse yukarı trend potansiyeli olacak.... yeni tepe gelemez diyemem bu durumda, gidişata göre karar veririz...
65.7 altına gelmeden yukarı başlarsa gene değişen birşey olmayacak.. yani uzunlar yüksek risk içerecek... ve yeni tepe ihtimali hiç olmayacak... bence...
5 dk grafik olumlu gibi oldu şu ara katılan varmı patronlar :)
67450 long
ralli olacak kesin
LONG....kelimesi literatürümden kalkmıştır.............
bu sıcakta hemde haa.............
ŞORT...ŞORT....ŞORT.........