[QUOTE=mersiyk;78563].dng.kom[/QUOTE]
resim de cırcır yazana rcp yazıp aynı isimleri aynı kişilere yazacaktım bravo
Printable View
[QUOTE=mersiyk;78563].dng.kom[/QUOTE]
resim de cırcır yazana rcp yazıp aynı isimleri aynı kişilere yazacaktım bravo
[quote=VOBiX;78544][IMG]http://img509.imageshack.us/img509/1417/12819053eu3.png[/IMG]
[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/4430/86178647tp1.png[/IMG]
Bu da ekibin hatıra fotoğrafı![/quote]
kurbanımı tam çıkaramadım..geçen yılkilerdne biri ama:..::..: yaşlanınca eyy gidi günlerr nostaljisi yapmak için katliamlarımı filme çekiyorum ama (lütfen yanlış anlama olmasın, sadece hunharca katletmek aksiyonu vardır)....alttaki foto gizli olmalıydı..sen bunu nasıl elde ettin bakiimmm:mad::mad:
[quote=catedral;78586]güzel mi? genç mi? çıtır mı? kıtır mı?
belli değil...[/quote]
ben başımı bağladım..uğraşmıyom artık çıtır mıtır:cool:
Astiii başbakan moderatöre kazan kaldırdı...
Hadi bisde moderatörlere kazan kaldıralımm.....
Bir longör olarak kazan kaldıran kati....
[QUOTE=catedral;78609]Astiii başbakan moderatöre kazan kaldırdı...
Hadi bisde moderatörlere kazan kaldıralımm.....
Bir longör olarak kazan kaldıran kati....[/QUOTE]
Başbakan ihaneti affetmem diyor, özüne dön ayualrı terk etme diyor. Bu olay pek etkilemedi kurları. Şimdiki görüntüyle 33500 olur en kötü. Peres Erdoğanı aramış zaten. İsrail TR ilişkilerinin zedelenemsi mümkün değildir. (siz bize daha çok lazımsınız ) demiş.
Yaa herkes bi kenara çekildi ağlıyor mu nerelerdesiniz yaww?
Ağlamayın ağlamayın Peres telefon edip özür diledi. Füze yollamayacakmış yarın bize.
Asti.i ...yok...
Mersi... yok..
Jerfi... yok..
Reco yok...
Bunca geyiğe.... ? ? ?
[QUOTE=catedral;78666]Asti.i ...yok...
Mersi... yok..
Jerfi... yok..
Reco yok...
Bunca geyiğe.... ? ? ?[/QUOTE]
yaablam canım sıkılıyo piyasadaki fake hareketlere sinirim bozuldu tamam gunu karla kapattım ama sinirliyim :D:mad:
[QUOTE=mersiyk;78671]yaablam canım sıkılıyo piyasadaki fake hareketlere sinirim bozuldu tamam gunu karla kapattım ama sinirliyim :D:mad:[/QUOTE]
ssstttt.. aynı fikirde ve aynı moddayım... Şimdi bu olay iyicene incir ağacı oldu:..:
Hatta şimdi asti gelir..
Moderatör olarak bahaneler sunmayın... tabii ki bu durumda sinirlerizin bozulması normaldir der...
site kağnı gibi...