-
ya niye laftan anlamıyorsun seni kötü bir poza mu soktu ? 101.525 ten değeri verdi.
ordan longa geçen zaten 2000 kazandı. ya şimdi vob kaç ?
-2000 gap mı yedik söylesen citi. iyi bari hepimizin mailini alsın. hatta portföyü de ona bırakalım. Yapma Allah aşkına. Biraz nefisne sahip ol. hata yaptım de. ve erdemini göster. olay bu ya
-
Yazıklar olsun bu tip adamlara Değmez yazmaya laros abi umarım bu terbiyesizler yüzünden bizi yalnız bırakmaz.
-
sayın LAROSSİAN HOCAM.......
emekleriniz için sağolun varolun...yazılarınızın devamını arzu ederim...
karar sizindir tekrar teşekkür ederim...
iyilik yap denize at..balık bilmezse[B] HALİK[/B] bilir...
-
[QUOTE=Se_M;492470]ya niye laftan anlamıyorsun seni kötü bir poza mu soktu ? 101.525 ten değeri verdi.
ordan longa geçen zaten 2000 kazandı. ya şimdi vob kaç ?
-2000 gap mı yedik söylesen citi. iyi bari hepimizin mailini alsın. hatta portföyü de ona bırakalım. Yapma Allah aşkına. Biraz nefisne sahip ol. hata yaptım de. ve erdemini göster. olay bu ya[/QUOTE]
[QUOTE=Lefter;492472]Yazıklar olsun bu tip adamlara Değmez yazmaya laros abi umarım bu terbiyesizler yüzünden bizi yalnız bırakmaz.[/QUOTE]
[QUOTE=albica;492474]sayın LAROSSİAN HOCAM.......
emekleriniz için sağolun varolun...yazılarınızın devamını arzu ederim...
karar sizindir tekrar teşekkür ederim...
iyilik yap denize at..balık bilmezse[B] HALİK[/B] bilir...[/QUOTE]
demek ki lazo sizi sevmiyor benim söylediğim gerçekleride çürütmedi şu ana kadar ben haklıyım açıklama yapsın sonra siz hakimler beni yargılarsınız :D
-
Citi terbiyesizliğin ayarını kaçırma istersen.
-
Sen yaptığın iftira için özür dilemeyeceksin.
Kalkıp kaptandan açıklama bekleyeceksin.
Tamam citi senin çişin daha uzun.
Allah seni ve senin gibileri ıslah etsin.
-
ben bu sözü kime sarfettim yönetim ve lazoya söyledim mi üçüncü şahıslar ?
Haksızlara baş kaldırmayanlar, onlardan gelecek her kötülüğe katlanmalıdır.
Hz. Ali r.a.
-
Bak citi terbiyesizi fazla uzattın adresin yönetim eyvallah larossıan abide zaten bundan şıkayetını belırtmıs foruma yazmanın gıttıkce zorlaştığı düzelmez ise yazamayacağını belırtmıstı.. Burdakı bilgilerden faydalanan insanlarada abuk sabuk yazılar yazma ...
-
Sultan, haksız olarak bir köylüden bir yumurta alsa, adamları köylünün tüm tavuklarını alır.
-
[QUOTE=citiwan;492454]yönetimin hatalarını sen neden üzerine alıyorsun tepki gösterilmezse onlar oryantal gibi kıvırmaya devam edecekler kendini aklamalısın yazıya son vermen çözüm mü ?[/QUOTE]
Yani citi; sanal alemde yazı sanatı farklıdır. yalın ve açık yazmalısın. larossian gibi üstad birinin küstürülmesine 1. elden sebep olmuşsun. burda takip eden 10-15 aktif üyenin hakkınada girmişsin. asıl patronlara hizmet böyle yapıyorlar.
senin iyi niyetinden şüphem yok. biraz karşındaki nasıl anlar ona göre yaz.
-
Citi bende adındanda anlaşılacağı üzere senın palanın adamı olduğunu düşünüyorum ve forumlarda palanın tekerine comak sokanların küstürülerek bır daha yazdırılmaması ıcın gayret edenlerdensın :) ..
-
İnsan istedi mi, pişman olmaya daima zaman bulur ben de sabah sadece larossian dostumuzu istemiyerek kırdığımı düşünmekteyim özür dilerim .
Öyle şeyler vardır ki, insan onları daha yapmadan pişman olur benim gibi; fakat yine de yapar elimde değildi heralde.