[QUOTE=excali;383508]poza göre enerji yollasak, iyi olmaz mı,patron?:rolleyes:
Polyanna da seni görebilecek mi?:..:[/QUOTE]
polyanna bizi herzaman görebilir patron :::
Printable View
[QUOTE=excali;383508]poza göre enerji yollasak, iyi olmaz mı,patron?:rolleyes:
Polyanna da seni görebilecek mi?:..:[/QUOTE]
polyanna bizi herzaman görebilir patron :::
[quote=mosyo2000;383294]batron 4+1 ya da sayısalda 5 tutturmanın ikramiyesi büyük ikramiyeye bir adım yaklaşıp da alamamanın kahrını kompanse edecek bi para olmadıgını düşünüyorum... hatta zarar bile yazabilir takarsan...şair falan yapabilir adamı...
tecrüblerin ne der?[/quote]
[quote=Astatin;383296]Selam Mösyö,
MAdem sordun şans oyunları konusundaki tecrübelerimin yazdığımdan daha acı olduğunu söyleyebilirim. Şöyle ki;
*4+1 tutturduğum hafta, 5+1 bilen yoktu ve sanırım 2 hafta devirli haftaydı..üww
*Sayısal da 4 banko oynadığım bir hafat 4 banko da tutmuştu ancak, kuponda 8 tane 4 vardı.. 5 bile çıkmazı yani..çıksaydı daha mı mutlu olurdum bilemiyorum tabe..dediğin nedenlerle
*Sayısal da 4 tutturduğum hafta bilemediğim 2 sayı, 4 tutan kolonun hemen altındaki kolonda vardı ve üst kolonda tutmayan digitlerle aynı hizadaydı...
ve bir kısmını foruma da yapıştırdığım nice acı hikayesi olan kuponlar...arrghhhhhhhh[/quote]
Selam Mösyö,
Bir hüzünlü loto hikayesi daha... Bu hafat damar yaptım..5 banko çektim... [COLOR=red]2[/COLOR]-[COLOR=red]6[/COLOR]-14-25-[COLOR=red]30[/COLOR] olarak...Altıncı sayıyı da 40-47 arasındaki sayılar olarak oynadım.. Bu 5 bankonun kırmızı ile yazdığım 3 ü çıktı... 40 ve 43 de çıktığı için kuponda, 2 tane 4 var, 6 tane de 3....90 küsür lira ikramiye:o:o üzüldümmü hayır..misal 4 banko oynasam ve 4 ü de çıksa ama 6 bilemesim üzülürdüm..ama sonuçta 5 bankonun 3 ü tutmuş..iki ıska...çok üzülmemek lazım
3 çeyrek piyango çakayım...5 kupon 3+1 bankolu şans topu oynayayım..kalanıyla da bi 70 lik alayım diyorum..üw:(:D..
Şair ruhunu teteikleyecekse kuponu yapıştırabilirim..üww
[quote=the tatar;383509]rmı + - ? :d[/quote]
rmı30 ++++++++++++++++++++;)
[QUOTE=Astatin;383512]Selam Mösyö,
Bir hüzünlü loto hikayesi daha... Bu hafat damar yaptım..5 banko çektim... [COLOR=red]2[/COLOR]-[COLOR=red]6[/COLOR]-14-25-[COLOR=red]30[/COLOR] olarak...Altıncı sayıyı da 40-47 arasındaki sayılar olarak oynadım.. Bu 5 bankonun kırmızı ile yazdığım 3 ü çıktı... 40 ve 43 de çıktığı için kuponda, 2 tane 4 var, 6 tane de 3....90 küsür lira ikramiye:o:o üzüldümmü hayır..misal 4 banko oynasam ve 4 ü de çıksa ama 6 bilemesim üzülürdüm..ama sonuçta 5 bankonun 3 ü tutmuş..iki ıska...çok üzülmemek lazım
3 çeyrek piyango çakayım...5 kupon 3+1 bankolu şans topu oynayayım..kalanıyla da bi 70 lik alayım diyorum..üw:(:D..
Şair ruhunu teteikleyecekse kuponu yapıştırabilirim..üww[/QUOTE]
benim 5 bankomdan 3 ü tutacak ve 6 yı bilemeyecem varya ikramiyenin tümüyle tekel alışverişi yapardım :::
sahi bende süper loto yapmıştım bi bakayım..
[quote=Astatin;383512]Selam Mösyö,
Şair ruhunu teteikleyecekse kuponu yapıştırabilirim..üww[/quote]
Estetük buba,
Bu mesajda yatırım tavsiyesi var sanki..??Dikkatli olalım...dng
[quote=excali;383513]rmı30 ++++++++++++++++++++;)[/quote]
:D:D
AL: Cross(0, RMI)
SAT: Cross (RMI, 0)
:D
[quote=The Tatar;383514]benim 5 bankomdan 3 ü tutacak ve 6 yı bilemeyecem varya ikramiyenin tümüyle tekel alışverişi yapardım :::
sahi bende süper loto yapmıştım bi bakayım..[/quote]
patron..:D şunu demek istedim..5 bankonun 4 ü bile tutsa 6 bilme şansın olamıyor ya..o açıdan dedim:D
korkuyorum..
Hacıgaga gelmiş hayırdır?
Cristmıs kokusu aldı heralde:)
ula divergence oldu bak şimdi...:))
[quote=The Tatar;383514]benim 5 bankomdan 3 ü tutacak ve 6 yı bilemeyecem varya ikramiyenin tümüyle tekel alışverişi yapardım :::
sahi bende süper loto yapmıştım bi bakayım..[/quote]
Patron,
Sağlık bakanı görmesin...:D
Patromlar
günsonu 62800-900 kaparızmı?