-
[quote=Astatin;318209]yaww herkes AYU şimdi...adam löp löp 500 puan 500 puan almaya başlasa bakakalırız giden geminin ardından fileksi niki seksi... alsak mı karı cebe..ü[URL="http://www..ehuehe"]www..ehuehe[/URL]
..:)[/quote]
ne saçma bir öesaj yazmışım..kınıyorum kendimi.lelele
-
Allah belanı vermeye ISOT palası..Alışda 1 lot satışta 2999 lot var tahtada..ah ah ah ..hiç gülecem yoktu
-
abi bu vobu bu yüzden seviyim işte düşüşte de kazaniyin yükselişte de :p hissede olsan şimdi ayvayı yemiştim .dng.dng.dng
-
[QUOTE=EMEKDAR;318212]QU hoş geldin,seni görmek güzel...:)))
VOB değilde,u-100 şöyle bi 10487 sini gördüm sankim kedimidir ne....kom[/QUOTE]
yok öle büyük düşüş olmacak..işte böle realizasyonlar...2012 kriz gelebilr;)2011 sonunda dikkat olmalı vob için değil..ama emlek sektöründe ciddi kayıplar olabilir..yukarı bakın büyüyen türkiye..seçim var..nere düşecek..:otabi vob için böle konuşmalar bişe ifade etmez..:cool:
-
kayaaaa...
görüyın demi..bütün PUPU ları sünnet ediyiler ana trend düşüş olunca...tıpkı büyük yükselişte NUNU ları badem ettikleri gibi
-
ben 75*** yada 72*** lere geldiğinde flatlarım artık bu şortu sanırısam :o kısmet artık taaaa 82 lerden miydi neydi maliyet yahu unuttum bak şimdi :p
-
uffff eğer bu haftayı böyle kaparsak yani 77000 altında var ya çok pis olacak düşüş dalgası
haftalıkta da SAT geliyi geçici
-
kaya 15 dklıkdaki pupulara ne diyon
-
[quote=Astatin;318223]kayaaaa...
görüyın demi..bütün PUPU ları sünnet ediyiler ana trend düşüş olunca...tıpkı büyük yükselişte NUNU ları badem ettikleri gibi[/quote]
evet ustad asıl kötü olan haftalıkta da SAT geliyi olması bu durumları iyice tehlikeye sokuyor 107 hedefi sanırım olacaksa da seçim sonrasına kalabilir.
2011 yılı düşüş yılı olacak sanırsam :o
-
[quote=a.kaya;318225]uffff eğer bu haftayı böyle kaparsak yani 77000 altında var ya çok pis olacak düşüş dalgası
haftalıkta da SAT geliyi geçici[/quote]
72000 yitermi paşa
-
[quote=Astatin;318209]yaww herkes AYU şimdi...adam löp löp 500 puan 500 puan almaya başlasa bakakalırız giden geminin ardından fileksi niki seksi... alsak mı karı cebe..ü[URL="http://www..ehuehe"]www..ehuehe[/URL]
Aha da KUIN de 100000 demiş..:)[/quote]
Patron ben zistemi bekliyorum disiplin açısından
-
[quote=a.kaya;318230]evet ustad asıl kötü olan haftalıkta da SAT geliyi olması bu durumları iyice tehlikeye sokuyor 107 hedefi sanırım olacaksa da seçim sonrasına kalabilir.
2011 yılı düşüş yılı olacak sanırsam :o[/quote]
kaya patron günlük grafları inceledim accuk da, 2007 sonuna benzerlik var gibi geldi bana.Belkide kedidir o :::