long isek, 96050 stobumuzdur,...
short ise stopları zaten yazdım,
96800, 97050 (hhv) olmadı 97300,
o nedenle sinyal minyal hikaye,
cacık,
kısmet bir tarafa güler, bu kadar basit,
Printable View
long isek, 96050 stobumuzdur,...
short ise stopları zaten yazdım,
96800, 97050 (hhv) olmadı 97300,
o nedenle sinyal minyal hikaye,
cacık,
kısmet bir tarafa güler, bu kadar basit,
şu anda uydu görüntü bütün ağustos vade başlangıcından itibaren önümüz de hazır,
geriye kalan kısmet, hacı işi
haftalık zamanı var, 3 d
aylık simulasyonu var 94375, günlük rakamı var 98225, saatlik rakamlarıda mevcut, yazdık
geriye
çöl, deve, bedevi ve hacının kısmetlisi kaldı, kısmetsizi her durumda bedeviye mahkum,
devenin dünya umurunda değil, bu nedenle deveye diken,...çöl ise sabit olan,...benim anlattığım kısım, düzlem,...
llv 95800, llv 95900 oldu,
96050 aynen devam
ayrıca usd spot 2.8884 ü geçtiği an burayı 96050 altına iter
pallish koyver gitsin biraz piyasa yap,..7 boğum basur oldun sıkmaktan
Rusya, Türkiye'ye Charter Seferlerine Başlıyor8 dakika önce
Rusya Ulaştırma Bakanlığı Türkiye'ye charter seferlerini başlatacaklarını duyurdu.
Rusya, Türkiye'ye Charter Seferlerine Başlıyor, System.String[]
Türkiye ile Rusya arasındaki ilişkilerin yeniden başlatılmasının arından ekonomi alanında hıza adımlar atılmaya başlandı. Putin'in Rus turistlerin Türkiye'ye gitmesine müsade etmesinin ardından uçak hamlesi geldi.
SEFERLER BAŞLIYOR
Rusya Ulaştırma Bakanlığı Türkiye'ye charter seferlerini başlatacaklarını duyurdu.
ilişkiler de jet hızına ulaştı hadi hayırlısı..
endexte kar al flat ettim,..al yönde somut gelişme yok,..buna rağmen flat ettim,...usd de ise al pozisyonum arttı,...
sp de çıkış isteği görsel olarak yaşandıkça usd aşağı basılacak duruyor ne zamanki sp çuvallar usd toparlar,..
dolaysı ile endex le usdyi korela düşünemiyoruz
[QUOTE=indregandi;509789]biz hem israille hem rusyayla anlaşıyorsak,..burada bir üç kaad var,
bu iki ülke rusya ve israil suriyede birbirine tersler,..
israil kürt koridoru nu akdenize açmak isterken, rusya bunun önüne set çekmiş geçit vermeyen bir ülke,...
dolaysı ile ikisiyle birden anlaşmamız saçmalık,..hadi biz anlaşmak istedik, omurgamız yok malum, ikisinden birinin bunu kabul etmemesi gerekiyordu,...putin o kadar istekli ki şaşılacak bir durum,...
demekki biz istemedik bunu,...bunu bizim adımıza isteyenler var,..
yani bölgede normalleşmeye gelmek geçici bir bahar havası estirmek niyetindeler,
başbakanın akdenize kıyı tüm ülkelerle sıcak ilişkiler kuracağız demesi burada saklı,..
gökten vahi mi geldi be adam derler,...parmağı ıslayıp havaya tuttun, ulen biz bunu şimdi yapmassak bir daha yapamayız mı dedin,...
oysa uçağı daha dün vurdun, dün henüz şimdidir[/QUOTE]
geçmiş olsun bakalım bir vade kapandı,...pala cukkalarını alabilmek için brexit filan falan bunlar boş şey dedi,...
putinin ise yeni gelinin sarıldığı gibi erdoğana sarılması da çok ilginç,.....
aklıma gelen durumu bu gün yazmış idim,...oysa uçak sonrası demeçlerine baktığımızda putin hedefinde türk milletini ve erdoğanı ayrı tutuyor, ayrı ayrı ele alıyordu...putinde türkiye ayrı akape ayrı idi,...
herkese bir anda vahi gelebiliyor demekki,...
sp yükseldikçe usd ye çakıyorlar,..çaktıkça ben alıyorum,..usul usul ama,...
[url=http://resimyukle.xyz/resim/axWW][img]http://i.resimyukle.xyz/axWW.png[/img][/url]
şöle bir bakarsak
30.06.2016 saat 18:00 GÜNLERDEN PERŞEMBE,....124 BARLIK BİR PARKUR ÖNÜMÜZDE VAR,....
bu süre herkes için olmalı,..yani alayına
[url=http://resimyukle.xyz/resim/eIR7][img]http://i.resimyukle.xyz/eIR7.png[/img][/url]
brexit sonrası direnç simulasyonuna baktığımızda,...mavi dirençlerde ki akış kırmızı birebirinde oval olan ve okla gösterdiğim yerde bozulmuş,..
yani drence karşı gelinmiş ve bu karşı geliş aşağı sert basarak cezalandırılıyor şu sıra,
ama bir kere karşı gelinmiş,..akış bozularak yükseklik oluşmuş,...
yani usdci sanada gününü gösterecem az kaldı mecbur longlayacaksın
[url=http://resimyukle.xyz/resim/I9dx][img]http://i.resimyukle.xyz/I9dx.png[/img][/url]
30.06.2016 saat 18:00 GÜNLERDEN PERŞEMBE,....
ov bant,
bant alt çizgis muntazam oturmuş durumda,
bant üst çizgisi hareket halinde,..hareket hızı her saatlik bar için 5 /6 civarında,...
üst bant brexit hhv si 3.0040 doğru ilerliyor,..
3.0040-2.9874=0.0116
0.01165:0.0005=23.2 bar yapar,....
23.2 bar sonra hhv de tamamlanacakve fiyatlar bant içinde hareket edebilirken bant dışına vacumda kalacak yani bantı büyük olasılık terkedemez,...
şu anda usdtry de fiyatları aşağı basan hareket üst bantın hhv 3.0040 ulaşma birebirde değme isteği,..bunun süresi 23.2 bar,...
23.2 bar sonra usdtry fiyatlarına dikkat edilmeli,...
5 e böldüm, 6 ya bölersem süre kısalır, 5.5 alırsam süre oturur,...çünkü üst bant bir gün 0.0005 diğer gün 0.0006 veriyor,..
5.5 ta 21.09 bar buluruz 2 bar kısalır hikaye,...
palishler akıllı olun akıllı sizi abidik gubidikler yellenler fellenler kurtaramaz,...
ya 3 d ye iskantoyu verirsiniz ya sürekli iskantoyu ensenizde hissedersiniz,...
tr yi ağzına kadar olga helga doldursanız durum değişmez,
batık olan tr değil, sp,
çünkü tr hep batık,
o nedenle yelln kocakarı ya şimdi 3 d yi yaparsın yada türbilanstan çıkamassın,
akıllı ol,..zamanı 3 d yi herkese ver,...
2070.x lerde ne işin var bas 1960.x e herkes rahatlasın,
herkesin önü açılsın,...gözler görmeye başlasın,...
longları shorta (agusts vade) çevirdim arkadaslar.
kocakarı akıllı ol yoksa aklını alırım,...
[url=http://resimyukle.xyz/resim/Ac6z][img]http://i.resimyukle.xyz/Ac6z.png[/img][/url]
saatlikte kocakarı durumu,..henüz longta devam ediyor,
usdtry direk buna göre trade ediyor uzunca süredir endex le korela değil,...
ancak kocakarı düşerse bu korelasyonu sağlayabilir,
vahi işi bunu engellemeye dönük olmalı,....
yalnız şöyle bir durum var,...
bir anda rusya ve israil pozitif,....3 d is negatif,
bakalım ne olacak,.....
önce giydirme olup pozitif mi gelecek sonrasında ki bu 3 d,
yoksa direk pozitifmi olacak,...
dolayısı ile biz bu bölümde kapalı olacağız,...bayram sonrası sonucuna açılacaz muhtemel,...
[QUOTE=indregandi;509821]endexte kar al flat ettim,..al yönde somut gelişme yok,..buna rağmen flat ettim,...usd de ise al pozisyonum arttı,...[/QUOTE]
yarın yine short kovalayacam duruyor,....yarın açık sanırım piyasa açıksa eğer,
97300 den önce short düşüncem oluşmaz,...97300 vsaatlik short stopların 97050 hhv sine göre kaldığı en yüksek seviye,....97300 den de pek short açacağımı düşünmüyorum,
çünkü,...
[QUOTE=indregandi;509808][url=http://resimyukle.xyz/resim/CHyy][img]http://i.resimyukle.xyz/CHyy.png[/img][/url]
bakın 98225 işini günlükte macörde bu indikatör kılçıksız bir şekilde veriyor[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;509809]günlük direncimiz ağustos için şu sıra 98225 bu kesin[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;509810]indikatör 7 gün 98225 çizecek ve 8 gün düşerek 97075 e gelecek,
dün biz nreyi denedik 97050 yi değilmi,
1 kademe kala döndü yani,....işte 97050 yi tekrar yukarı vurursa bu 98225 demek,...
bu durumda bizim 98225 den 97075 e 8.günde düşecek indiğimiz avucunu yalar,
ama bu gün 96050 altını alırda 95800 llv sine vurur isek 98225 7 gün dirençte kılçıksız kalır,....[/QUOTE]
günlükte 97050 seviyesinin geçilmesi ki bu 97075 le kontrol ediliyordu 98225 demek anlamına geliyor,...
ve zaten usd vadelide long pozdayım,...dolaysı ile
short açma düşüncem daha çok 98225 e doğru oluşabilir sanıyorum,...
sonuç olarak yarın ydışını takipçi olursak,
97050 ve 75 seviyesine dikkat ettikten sonra,..burası geçilirse günlüklerde ki 98225 e kadar gidebilir piyasa,...
dikkat edelim,...her ne kadar 3 d desekte haberler çok kuvvetli,..
bazıları,...
AB DE EK PARASAL GENLEŞME,
İNGİLTEREDE EK PARASAL GENLEŞME,
TR NİN İSRAİL İLE ANLAŞMASI,
TR NİN RUSYA İLE ANLAŞMASI,
BREXİT İN ATLATILMASI,...
BUNLARDAN BAZILARI
YANİ KUVVETLİ GELİYORLAR TEMKİNLİ OLALIM,...
Selamun aleyküm hayırlı CUMA'lar hayırlı kandiller,
Rabbim bizlerin günahlarının affolması için hayırlı gün ve gecelerde DUA edelim inşaallah
günaydınlar cümleten
[QUOTE=TIFIL;509836]Selamun aleyküm hayırlı CUMA'lar hayırlı kandiller,
Rabbim bizlerin günahlarının affolması için hayırlı gün ve gecelerde DUA edelim inşaallah[/QUOTE]
amin
tşkrlr
[QUOTE=indregandi;509837]günaydınlar cümleten[/QUOTE]
gnydn
herkese
Rusya: ABD'nin Suriye'de askeri işbirliği önerisini görüşmeye hazırız
[B]Rusya Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin Suriye'de askeri işbirliği teklifini görüşmeye hazır olduklarını bildirdi. [/B]
Rusya Dışişleri Bakanı Yardımcısı Sergey Ryabkov, Rus haber ajansı Novosti'ye yaptığı açıklamada ABD'nin Moskova ile Suriye'de askeri işbirliğini artırması yönünde kendilerine henüz bir teklif ulaşmadığını söyledi. Sergey Ryabkov,"Bununla ilgili raporlar gördük. Böyle bir teklif gelmesi durumunda bunu dikkatli bir şekilde değerlendireceğiz. Terörle mücadelede yakın işbirliği gerçekten gerekli" ifadelerini kullandı.
Rusya'nın uzun zamandır Washington'a bu yönde adım atmasını istediğini ifade eden Ryabkov, ancak ABD tarafının bu tekliflere açık bir şekilde yanıt vermediğini söyledi.
ABD'de yayımlanan Washington Post gazetesi, ABD'nin Rusya ile Suriye'deki askeri işbirliğini derinleştirecek öneri hazırladığını yazdı. ABD Başkanı Barack Obama tarafından imzalanan öneride ABD'nin, Nusra Cephesi'ni bombalayan Rusya'ya hedef tespiti ve koordinasyon gibi konularda teknik destek vermesi öngörülüyor.
Söz konusu teklife göre; [B]Rusya da buna karşılık Esed rejiminin, ABD'nin terörist olarak görmediği ılımlı muhalifleri vurmasını engelleyecek. [/B]
[B][/B]
BUYRUN TAZE TAZE YEYİN,
dün sorup duruyorduk ya,...
ABD nin terörist olarak görmediği ılımlı muhalifler,...aynen ibare bu,....esad rejminin bunları vurması engellenecekmiş,...
esad için ve suriye için resmen bölünme anlamına gelir bu,...yani esad ve suriye devleti topraklarında kendilerine karşı olan güçleri kabul etmek zorunda kalacak ve bunu rusya sağlayacak,...
göreceğiz bakalım,....
rusya ve ya abd yapabilecekmisiniz bir devleti yok edebilecekmisiniz
demekki putin akape ile de bu yüzden sarmaş dolaş oldu,...anlaşılan putin bunu netice olarak görüyor,
zaten orada artık ABD ve Rusya karşı karşıya gelmişti,...
yine bu çarli ross efendinin proğramında konuklardan olan ABD li bir abidik gubidik suriyede ilerleme sağlayamadıklarını, rusyanın bunu engellediğini, uluslara arası kamuoyunda rusyanın ABD karşı popülarite sağladığını ve ABD olarak artık mutlaka bir şeyler yapılması gerektiğini söylüyordu,...
bir şeyler yapmış obama yönetimi,...,,puitine bunu teklif ederken araya türkiyeyi pardon akape yi sıkıştırıvermiş anlaşılan ve....
[QUOTE=indregandi;509789]biz hem israille hem rusyayla anlaşıyorsak,..burada bir üç kaad var,
bu iki ülke rusya ve israil suriyede birbirine tersler,..
israil kürt koridoru nu akdenize açmak isterken, rusya bunun önüne set çekmiş geçit vermeyen bir ülke,...
dolaysı ile ikisiyle birden anlaşmamız saçmalık,..hadi biz anlaşmak istedik, omurgamız yok malum, ikisinden birinin bunu kabul etmemesi gerekiyordu,...putin o kadar istekli ki şaşılacak bir durum,...
[B]demekki biz istemedik bunu,...bunu bizim adımıza isteyenler var,..[/B]
[B]yani bölgede normalleşmeye gelmek geçici bir bahar havası estirmek niyetindeler,[/B]
[B]başbakanın akdenize kıyı tüm ülkelerle sıcak ilişkiler kuracağız demesi burada saklı,..
gökten vahi mi geldi be adam derler,..[/B].parmağı ıslayıp havaya tuttun, ulen biz bunu şimdi yapmassak bir daha yapamayız mı dedin,...
oysa uçağı daha dün vurdun, dün henüz şimdidir[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;509823]geçmiş olsun bakalım bir vade kapandı,...pala cukkalarını alabilmek için brexit filan falan bunlar boş şey dedi,...
[B]putinin ise yeni gelinin sarıldığı gibi erdoğana sarılması da çok ilginç,.....[/B]
aklıma gelen durumu bu gün yazmış idim,...oysa uçak sonrası demeçlerine baktığımızda putin hedefinde türk milletini ve erdoğanı ayrı tutuyor, ayrı ayrı ele alıyordu...putinde türkiye ayrı akape ayrı idi,...
[B]herkese bir anda vahi gelebiliyor demekki,..[/B].[/QUOTE]
ve evet ve şüphelenmişiz yazmışız şüphelerimizi,...
endex si shortlamamak için kendimi zor tutuyorum,...usd vadeli longlarım beni avutuyor,..nasıl olsa biz varız boş ver diyorlar
ÇAVUŞOĞLU: TÜRKİYE VE RUSYA, SURİYE KONUSUNDA YAKIN KOORDİNE İÇİNDE OLACAK, SİYASİ ÇÖZÜM İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞMALI
bakın löp löp dökülüyorlar,...
şimdi türkiye suriyenin toprak bütünlüğünü savunuyordu, aynen geçmişte ırağın toprak bütünlüğünü savunduğu gibi, bu bölünmüş bir suriye demek, aynen ırağın bölünüp barzanistanın kurulması gibi,...
şimdi türkiye suriyenin bölünmüşlüğünü kabul etmiş olmuyormu kıyıbaşındaki ülkede Rusya ve ABD nikah tazelerken,...
ilaveten kürt kantonlarını da kabul etmiş oluyorsun,...ve yazdık yine yazıyorum,...
kantonlardan afrin ilede ikinci kandil olarak boğuşup duracaksın,...şimdiden amanos lara ha bire sızıp duruyorlar,..
bak
türkiye ve akape,....
eğer o koridor suriyeden geçmez ise Putin ABD den esadı sağlama almış ise,..senden geçer haberin olsun,...bunu yazdım ben şimdi bir daha yazıyorum ve hatırlatıyorum
ben müneccim değilim harita açıp baktığında her şey kabak gibi,...sadece bu kabak ortama biraz öngörü ile birlikte gelişen olayları diziyorsun, hepsi bu,...
akape
eyyyyyyy akape aldatmayı bırak,...
dedim güven sorunu var, samimiyet sorunu var ve bir daha ispatladılar güvensizliği, samimiyetsizliği,...
bunlar olurken rusya ve israille anlaşmanın geniş vizyonunda köprü açışıyla tamamlandı her şey,...
saç kremi şampuan işleri,
suyundan da koyalım köpürsün,...
demekki bizdeki başkanlık ve anayasa konusunda da ABD ve Rusya anlaşmış oluyor otomatik,...
ne alakası var demeyin kel alaka derim,...
[QUOTE=indregandi;509823]geçmiş olsun bakalım bir vade kapandı,...pala cukkalarını alabilmek için brexit filan falan bunlar boş şey dedi,...
[B]putinin ise yeni gelinin sarıldığı gibi erdoğana sarılması da çok ilginç,.....[/B]
aklıma gelen durumu bu gün yazmış idim,...oysa [B]uçak sonrası demeçlerine baktığımızda putin hedefinde türk milletini ve erdoğanı ayrı tutuyor, ayrı ayrı ele alıyordu...putinde türkiye ayrı akape ayrı idi,...[/B]
herkese bir anda vahi gelebiliyor demekki,...[/QUOTE]
yani,..şimdi beraber tatil yapacak nerde ise esad da katılırsa şaşırmayın,...kendini sağlama alabilmiş bir Esadın buna hakkı var,...
ancak ortada bir fatura var,...garson hesap istiyor bunun tamamını esad ödemeyecekse madem kalanını kim ödeyecek,...
ABD ödemez, Rusya o da ödemez,...Esad bir kısmını büyük kısmını ödedi şimdi ona tamam der gibi bir durum var,
akape ödemez, hiç sanmıyorum,...yapısında alma var ödeme yok,...
geriye Türk Milleti kalıyor
RUSYA DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI: RUSYA VE TÜRKİYE ARASINDA SURİYE KONUSUNDA ASKERİ DÜZEYDE TEMASLARIN BAŞLAMASINI UMUYORUZ
valla löpür löpür dökülüyorlar,..esad kıçını kurtarmış ama vatanını feda etmiş gözüküyor
türkiye kırmızı çizgisi suriyenin toprak bütünlüğünden vaz geçmiş gözüküyor,...