[quote=excali;318156]Günaydın,
Ben de MORTON ANTİVİRUS kullandım. Hemencecik geçti...dng[/quote]
Sudamı eritilip alınıyor yoksa yutluyor mu o.dng yoksa başka bir yöntem mi...
Printable View
[quote=excali;318156]Günaydın,
Ben de MORTON ANTİVİRUS kullandım. Hemencecik geçti...dng[/quote]
Sudamı eritilip alınıyor yoksa yutluyor mu o.dng yoksa başka bir yöntem mi...
[quote=selçuklu;318085]cümleten iyi pazarlar ..... üzernize afiyet feci grip oldum ...... :o:o:o
[/quote]
Selçuki geçmiş olsun.Hava tam hastalık havası.teraflu diye bi ilaç vardı, ondan dene istersen.Astinin yazdığı formül ekrandan benim bile içimi ısıttı ne yalan söyliyim :D
Asti histem flatla diyo :( sene sonu sene başı rallisi
[quote=a.kaya;318166]Asti histem flatla diyo :( sene sonu sene başı rallisi[/quote]
doğru valla..bir de senin PUPU lar var bir sürü
[quote=a.kaya;318166]Asti histem flatla diyo :( sene sonu sene başı rallisi[/quote]
yemişim histemini .dng.dng.dng
[quote=a.kaya;318169]yemişim histemini .dng.dng.dng[/quote]
"yemişim histemimi" diyecektin herhalde...
yahu bu arada artık şöyle 1 metre kar yağsın istanbula yaw...vikroklar virüsler aldı başını gidiyor..kar yağsa da şu vikroklar kırılsa...eskiler böyle diyi amma tabiki virüsler vikroklar soğukta ölmez tebiki...fekat kirli hava, yoğun nem v.b. gibi onların yayılma olanağı bulduğu ortam kar sayesinde ortadan kalkıyor ve bu vikriklar ve virüslerin büyük birm kısmı, organik bir ortama atlayamayınca geberiyor...o yzden atalarımız bunu da doğru demiş valla...eskiden ben de ulan ne alaka, karda virüs mikrop ölmez ki derdim..oysaki olay bu..Ata bu boruu deeeelll
[quote=Astatin;318162]Sudamı eritilip alınıyor yoksa yutluyor mu o.dng yoksa başka bir yöntem mi...[/quote]
Hafıza kartı. Excali External Memory Drive Card(EEMDC);)
Yan etkisi: Virüsü tanımazsa , hafızayı komple siliyor. :::
Yani arasıra Flash back yapıyor.. ;)
Senin İSOT uçmaya başlamış .brv
şşş.. napıyosunuz..beni soracak olursanız iyiyim..bıraktım vobu borsayı..oh be dünya varmış..zannedersem beni çekemeyen birinin bedduasıyla bu işe başladım..çok şükür kurtuldum..para kazanıyorum..ama bu kadar stres ve emekle ben ne yapsam zengin olurum yaw..tavsiyem tüm arkadaşları Allah tez zamanda kurtarsın bu illetten..
bu arada NK flatla diyo hatta long aç gibi de algılıyorum bunu sistmesiz
[quote=excali;318172]Hafıza kartı. Excali External Memory Drive Card(EEMDC);)
[COLOR=red]Yan etkisi: Virüsü tanımazsa , hafızayı komple siliyor[/COLOR]. :::
Yani arasıra Flash back yapıyor.. ;)[/quote]
lem iyi de...virüsü tanımazsa demek, virüs yok sanması demek..e makişnada gerçekten virüs yoksa da demek hafızayı komple siliyor demektir...:D Ancak sen sürekli bir şeyler yazıp çiziktirdiğine göre demek ki henüz hafızan silinmemiş:D bu durumda demekki sen de fart ettiği bir virüs olmalı....:o:oparadoks oldu şimdi...
la yoksa sen zaten virüsmüsün...:D:D
hep derim, acı çektiğini hissetmemen diye bir durum olmayacağı gibi, virüslü olduğunu anlayamaman diye bir durum da olamaz:D:D
[quote=QUEEN;318175]şşş.. napıyosunuz..beni soracak olursanız iyiyim..bıraktım vobu borsayı..oh be dünya varmış..zannedersem beni çekemeyen birinin bedduasıyla bu işe başladım..çok şükür kurtuldum..para kazanıyorum..ama bu kadar stres ve emekle ben ne yapsam zengin olurum yaw..tavsiyem tüm arkadaşları Allah tez zamanda kurtarsın bu illetten..[/quote]
Graliçe hoşgeldin :) Sen zaten zenginsin quin bırak tabi borsayı..Senin mesajını görmek güzel :)))