-
[QUOTE=VOBiX;84190]Bir şey ima etmiyorum. Sadece kaynağını göstermek ve anlam bütünlüğünü sağlamak için senin sorunu alıntılamak durumunda kaldım. Kimseyi mat etme gibi bir niyetim olmadığı gibi kimsenin pozsiyonu ile de ilgilenmiyorum. Kişilerle şahıslarla bir alıp veremediğim yok. Daha önce de dediğim gibi herkes kendi cebine çalışıyor. Kimin ne kadar kazanıp ne kadar kaybettiği beni ilgilendirmiyor.
Dikkat çekmek istediğim nokta takasların artık herkesin gördüğü şekilde yorumlanamayacağıdır. Buna APSD analizi de eklerseniz olay biraz daha net görünür demek istiyorum. Bu APSD olayını millete anlatırken h....netten banlandım. Orada bana sataşanların çoğunu da bir daha da göremedim. Yenilikelre ve bilgiye açık olamnın kimseye bir zarar getireceğini sanmıyorum. Ali Perşembe de senin gördüğünü görüyor. Sen başka yorumlarsın o başka yorumlar. Herkesin aynı grafiğe bakıp farklı yorumlaması gibi bir olay.
Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma. Sıkıntı yartacaksa daha az yazarım.[/QUOTE]
sorun yok seans agresfiliği baya bi yüklü longdum tersde o bakımdan.kusura bakma
-
[QUOTE=VOBiX;84187]Zarar yok sanırım.[/QUOTE]
300 puan zararım var bugün nette :)
-
[QUOTE=cbaykus;84195]Hocam kusura bakmazsan birde burda anlat......
Şu APS olayını
Ben gerçekten ilgileniyorum..............
Not: Mümkünse haftasonu detaylı olsun....
teşekkür ederim şimdiden.[/QUOTE]
[url]http://www.persembe.com/Futures/Raporlar/Makale21.htm[/url]
buraya bir göz atın sonra üstünde konuşuruz.
-
hay ben bu kapitalizmin :) kapitalizm kapitalizm dedik fos çıktı oda :)
-
kötü habermi var
yine mi jerfın kazanıcak? azıcıkta ben kazansaydım :)
-
30650 ye kadar durmak yok yola devam...
belki orada 1500 - 2000 puanlık bir tepki, daha sonra tekrar aşağıda yeni diplere yöneliş bekliyorum...
-
taban açsın bari yarın onlarda kurtulsun bende :)
-
dow 10 dkkda 7700 gördü 7750 oldu
çubukların boyları uzamaya başladı......
-
ayrıl da gel en dış kulvardan :)
-
[QUOTE=cırcır;84201]kötü habermi var
yine mi jerfın kazanıcak? azıcıkta ben kazansaydım :)[/QUOTE]
trend aşağı iken sen neden uzuna geçtin ki cırcır..:(
-
[quote=jerfin;84212]trend aşağı iken sen neden uzuna geçtin ki cırcır..:([/quote]
çok düstü yükselir dedim :cool:
-
DOW SAATLİK........
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img25.imageshack.us/img25/1864/vbbjc5.png[/IMG][/URL]
Bu uyumsuzluk ihtimalinden flat girdik......
uzun yemedi.......
trende ters olmayalım dedik.;)
-
[URL="http://imageshack.us]"][IMG]http://img26.imageshack.us/img26/493/screenhunter1hm6.jpg[/IMG][/URL]
Aynı taktiği dowada uyguladılar.
-
-
hey yawrum hey...
TKC-NY - %3 ten artıya geçti...
doğru saymışım galiba vadeliyi be :..:
-
[QUOTE=Vob Trader;84210]ayrıl da gel en dış kulvardan :)[/QUOTE]
son düzlük de açık ara fark isterim :)
-
hey yawrum be kapitalizm :)
-
Küçük yatırımcıyı terse getirmek için şirket kurmuşlar ortak çalışıyorlar.
-
dow artıya gececek, yuh yani!!!
-
dow'da son yarım saat showları başladı yine:))
-
sabah future 8ooo olurmuki acep :)
-
ben flat, dow artı eksı fark yapmaz ama sanırım sayın cırcır ve vao trader long:)
-
[QUOTE=tuareg;84226]ben flat, dow artı eksı fark yapmaz ama sanırım sayın cırcır ve vao trader long:)[/QUOTE]
ne var ne yok don atlet gömlek longum :)
-
yeni trade aralıgımız 31000-33000 mü oldu şimdi?
-
[quote=Vob Trader;84227]ne var ne yok don atlet gömlek longum :)[/quote]
umarım bu size ders olmustur, ölüp ölüp dirilmek durumunda kalmıssınızdır:)
malum, her seyın fazlası zarar!
-
burası 7900 kırdı artık dıkış tutmaz bu sadece olgan tepkı hanı donuyor mısalı 7500 beklemek en hayırlısı hem bıraz da ortalık durulur bu resmen shrt cuları sıkıstırma ama her yukarı hareket daha cok short cuyu piyasaya cekıyor.bızde ıse bugun cok farklı dovızde net yabancı alımı vardı bu bıraz tehlıkelıı temkınlı olmakta fayda var derım
-
yarın açılışta uzuncular kazanacak...
-
[QUOTE=tuareg;84229]umarım bu size ders olmustur, ölüp ölüp dirilmek durumunda kalmıssınızdır:)
malum, her seyın fazlası zarar![/QUOTE]
8 gecedir güne ters başlayıp + kapıorum bugün ise yatay başladım eksi kapadım :) ama bu gece girdiğim long poz sayısı ölüp ölüp dirilmeyi boşver ölüyü öteki tarafa götürür getirir o derece yani :) bide poza çok inandım bu gece duygusal bağım var :)
-
[QUOTE=Vob Trader;84233]8 gecedir güne ters başlayıp + kapıorum bugün ise yatay başladım eksi kapadım :) ama bu gece girdiğim long poz sayısı ölüp ölüp dirilmeyi boşver ölüyü öteki tarafa götürür getirir o derece yani :) bide poza çok inandım bu gece duygusal bağım var :)[/QUOTE]
dedim sana demi........:)
-
sayın mbm sızın şu uyumsuzluklardakı uyarılarınız takdıre şayan!
-
[quote=tuareg;84229]umarım bu size ders olmustur, ölüp ölüp dirilmek durumunda kalmıssınızdır:)
malum, her seyın fazlası zarar![/quote]
para piyasalarında fırsatlar asla bıtmezz bunu unutmayın
bu birrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
2. sı ozelllık le vob ta naktınızın en fazla %50 rıske edın
3.korkulu ruya gormektense salavat getırmek ıyıdır
4. şu ki bu en onemlısı jeton bıterse baska jeton bulamazsınınnnnnnn
-
Geçmiş olsun dileyerek bana destek olan tüm dostlarıma teşekür ederim...
Bu arada şifre yazmadan forum görüntülenemiyor.
Anonymous kabul edilmiyor mu, bir değişiklik mi var...
-
[QUOTE=teo;84239]Geçmiş olsun dileyerek bana destek olan tüm dostlarıma teşekür ederim...
Anonymous kabul edilmiyor mu, bir değişiklik mi var...[/QUOTE]
teo senin yaptıgın gibi gelmeni bekledim...
baban için geçmiş olsun.. umarım önemli bişey değildir....
-
[quote=jerfin;84232]yarın açılışta uzuncular kazanacak...[/quote]
efet İNŞALLAH .lelele
1-2-3-4-5 ELLIOTT ne varsa sende var :..:
tefal reklamı gibi oldu be :p
-
Kapanısımıza göre fdow yaklasık 200 puan yukarıda. Piyasanın yukarı gıtmektekı ısteklılıgını de sayarsak yarın yukarı gap (piyasayı bozacak baska gelısme olmazsa sabaha kadar) ile acacağımız kesın. Asıl soru nereye kadar gideceği?
-
Gecmis olsun Sn. Teo,
Umarim babaniz iyidir simdi...
[QUOTE=teo;84239]Geçmiş olsun dileyerek bana destek olan tüm dostlarıma teşekür ederim...
Anonymous kabul edilmiyor mu, bir değişiklik mi var...[/QUOTE]
-
-
[QUOTE=tuareg;84242]Kapanısımıza göre fdow yaklasık 200 puan yukarıda. Piyasanın yukarı gıtmektekı ısteklılıgını de sayarsak yarın yukarı gap (piyasayı bozacak baska gelısme olmazsa sabaha kadar) ile acacağımız kesın. Asıl soru nereye kadar gideceği?[/QUOTE]
max 33.500 bana göre.. üstü zor..
-
[QUOTE=Vob Trader;84233]8 gecedir güne ters başlayıp + kapıorum bugün ise yatay başladım eksi kapadım :) ama bu gece girdiğim long poz sayısı ölüp ölüp dirilmeyi boşver ölüyü öteki tarafa götürür getirir o derece yani :) bide poza çok inandım bu gece duygusal bağım var :)[/QUOTE]
Sen dua et ninemin muskasına , bu kıyanıda unutma.
-
[quote=jerfin;84245]max 33.500 bana göre.. üstü zor..[/quote]
objektıf olduguna nasıl inanacağım, ya pozısyonun geregı duygusal isen:..: