[SIZE="5"]Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral) [/SIZE]
Printable View
[SIZE="5"]Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral) [/SIZE]
[QUOTE=dede2;317983]sn selçuklu son A ve B düşüş dalgasını ayrıntılı etiketlemen mümkünmü...sevgiler.[/QUOTE]
cümleten iyi pazarlar ..... üzernize afiyet feci grip oldum ...... :o:o:o
dede abi .... durumlar karışık.... böyle olabilir bence tahminim ..... 0 dan itibaren ... normal bi itki değil artık dalga ..ne olduğu tam belli değil ...ama . endgig digonal en mantıklı sayım gibi geldi bana ... hiç belli olmaz tabi .. .:o
[IMG]http://img585.imageshack.us/img585/3448/63671372.png[/IMG]
[IMG]http://img696.imageshack.us/img696/6730/adszaqh.png[/IMG]
[quote=selçuklu;318085]cümleten iyi pazarlar ..... üzernize afiyet feci grip oldum ...... :o:o:o
dede abi .... durumlar karışık.... böyle olabilir bence tahminim ..... 0 dan itibaren ... normal bi itki değil artık dalga ..ne olduğu tam belli değil ...ama . endgig digonal en mantıklı sayım gibi geldi bana ... hiç belli olmaz tabi .. .:o
[/quote]
Geçmiş olsun...
Daha önce ilacın tarifini vermiştim,unutmadıysan uygula...
sn selçuklu analiz için teşekkürler..acil şifalar dilerim.kendine iyi bak dostum...
geçumuş olusun selçukli
[quote=selçuklu;318085]cümleten iyi pazarlar ..... üzernize afiyet feci grip oldum ...... :o:o:o
[/quote]
geçmiş olsun selpatros..sazangrala verdiğim ilaç tarifi...dede patronda kullanacaktı acaba işine yaradı mı...? yalnızbu bir çeşit antibiyotik oluyır galiba..içmeyi brakıyorum, boğazımda faranjiist milisler yine faaliyete geçiyor burnum fırklamaya başlıyor, yine içiyorum bundan1-2 saat sonra yine iyi oluyorum..o yüzden her akşam artık bitki çayı niyetine içiyorum..
vay be muhabbete bak..yaşlanmışız..üühühühühühüüü
Sazangral,
3 haftadır ilaç kullanan ancak buna rağmen gribi ve faranjiti geçmeyen talihsizlerden biriyim.. Cuma günü, işyerinden bir arkadaşım, kendisinin de benzer şikayetleri olduğunu ancak annesinin yaptığı şu karışımla aynı gün iyileştiğini söyledi..brak bu işleri, brak kocakarı ilaçlarını dedim içimden ama yahu dedim dene bakalım, sonuçta hiç bir şey olmazsa meyve çayı içmiş olursun...
-Yarım ayva, bir limon, bir kımızı elma elmayı dilimliyorsun..Bir litre suya koyup 15 dk kaynatıyorsun...Sonra suyunu süzüp bir başka demlikte 1 çorba kaşığı kekik ve 1 çorba kaşığı nane ile karıştırıp 5-10 dk demlenmesini bekliyorsun...sonra süzüp içine istediğin kadar bal koyup karıştırıp içiyorsun..2 gün toplam 6 bardak içtim..şu an sıfır öksğrğk sıfır faranjit..burun akıntısı da azaldı..ister inan ister inanma..bende beyle etkisi
[QUOTE=selçuklu;318085]cümleten iyi pazarlar ..... üzernize afiyet feci grip oldum ...... :o:o:o
[IMG]http://img585.imageshack.us/img585/3448/63671372.png[/IMG]
[IMG]http://img696.imageshack.us/img696/6730/adszaqh.png[/IMG][/QUOTE]
Oncelikle cok gecmis olsun sn selcuklu sanirim ayni virus bu aralar herkesde var.
Alinti yaptigim sayimda w-b 5 dalga gozukuyor, bu sayimi bozmuyor mu? Itki disinda baska sekilde sayilabilir mi?
[quote=Astatin;305659]EURUSD okazyonu...Yukarı kırılmış süsü verilen üçgen feykos olabilirdi..NUNU ile birlikte düşünüp, o nedenle..kırmızı band seviyesine denk gelen seviyenin altında 60 dk lığa bakarak şort açtım..aslınd 1.41xx lerde bile açabilirdim amma geciktim..ü[URL="http://www.."]www..[/URL]
bu araad 1.3950 altında kalırsa günlükte 1.33-34 ler gündem olabilir..kraşi..eynseynçç
[IMG]http://i53.tinypic.com/2j4y041.png[/IMG][/quote]
[quote=Astatin;305669]eurusd şortlar 1.3938 deb flat..bereket versin[/quote]
[quote=selçuklu;305679]üvvvvvvvvv .... < 1,3900 bende flatleyebilirm patron ... :o:o[/quote]
Vay be selpatros...tarih 8 kasım..hay dilimizi eşşek arısı sokaydı..üwww:D
selçuklu geçmiş olsun,
iyi haftalar arkadaşlar...;)
[quote=Astatin;318128]geçmiş olsun selpatros..sazangrala verdiğim ilaç tarifi...dede patronda kullanacaktı acaba işine yaradı mı...? yalnızbu bir çeşit antibiyotik oluyır galiba..içmeyi brakıyorum, boğazımda faranjiist milisler yine faaliyete geçiyor burnum fırklamaya başlıyor, yine içiyorum bundan1-2 saat sonra yine iyi oluyorum..o yüzden her akşam artık bitki çayı niyetine içiyorum..
vay be muhabbete bak..yaşlanmışız..üühühühühühüüü
Sazangral,
3 haftadır ilaç kullanan ancak buna rağmen gribi ve faranjiti geçmeyen talihsizlerden biriyim.. Cuma günü, işyerinden bir arkadaşım, kendisinin de benzer şikayetleri olduğunu ancak annesinin yaptığı şu karışımla aynı gün iyileştiğini söyledi..brak bu işleri, brak kocakarı ilaçlarını dedim içimden ama yahu dedim dene bakalım, sonuçta hiç bir şey olmazsa meyve çayı içmiş olursun...
-Yarım ayva, bir limon, bir kımızı elma elmayı dilimliyorsun..Bir litre suya koyup 15 dk kaynatıyorsun...Sonra suyunu süzüp bir başka demlikte 1 çorba kaşığı kekik ve 1 çorba kaşığı nane ile karıştırıp 5-10 dk demlenmesini bekliyorsun...sonra süzüp içine istediğin kadar bal koyup karıştırıp içiyorsun..2 gün toplam 6 bardak içtim..şu an sıfır öksğrğk sıfır faranjit..burun akıntısı da azaldı..ister inan ister inanma..bende beyle etkisi[/quote]
Günaydın,
Ben de MORTON ANTİVİRUS kullandım. Hemencecik geçti...dng
Herkese gunaydin
Iyi dileklerinizden oturu tesekkur ediyorum 4 ayda yaptigimi 1 haftada aldilar.... yiklimadik ayaktayiz daha ama alacak hanesine yazip yola devam.....bazen basiretiniz baglaniyor o durumda hic affetmiyorlar,konsantirasyon eksikliginiz varsa flat kalacakasin kardesim bu is bole.....
Yaw bu arada demeyi unuttum.. Sayısalda 6 çıkan ilçeyi tutturdum..hehehehe..(Kadıköy)..amma 6 sayıdan sadece 4 ünü tutturdum...kendimi hem teprik ediyor hem de kınıyorum..daha çok kınıyorum tabi ki