-
[quote=indregandi;292999]sakız gbi yani,[/quote]
[quote=indregandi;293001]gözümüz şunlarda olsun, dxy ve vıx,....[/quote]
[quote=indregandi;293007]yani bana diyorki, yürü git forex takıl, ne işin var bizimle, biz buradakilerin arkasına geçmişiz, ara sırada borsa yapıyoruz,
ama bunlar düşmüyor, şimdi öküzün altında gelde buzağı arama,.....demekki bunlar tabela şirketi kurmuş adı borsa olan, günü gelince tası tarağı topla, ancak o gün gelmedende kimse yerinden oynatamaz deyilmi, ********[/quote]
[quote=indregandi;293013]...uçuyor mübarek, daha perde kapanmadan yeni oyun başlıyor, seyirci bir zaman yakalasa alkışlayacaklar, ama sadece[B] al [/B]da kalınıyor,[/quote]
[quote=indregandi;293016]Düşmesse de..[/quote]
[quote=indregandi;293029][B]yön yönsüzlük[/B] çünkü, yani müthiş bir demokrasi var ülkede,:..:....[/quote]
[quote=indregandi;293031]çok demokrasi var, çok.....[/quote]
Indregandi abi, herşeyi açık net ve güzel hicvederek yazmışsın. Duygularıma ve düşüncelerime tercüman olmuşsun yine. Sağolasın varolasın.
Ben kendim yukarıda yazdığınız nedenlerden dolayı forex'e geçmiştim. €/jpy long dedim o gün 2005 ten beri en düşüğüne gitti forex'e ayırdım kapitalde o gün bitti. Döndük almayı seven vermeyi sevmeyen vob'a.
Eğer 60 dk.sisteme uysaydım 28.08.2010 saat 09:00 barında 73800 den AL demiş ve hala devam ediyor. Bugün tam 31 gün olmuş ve geriye dönüp bakıyorum bu ülkede ne oldu diye ben şahsen özel birşey göremiyorum. Gören varsa da söylesin ki öğrenelim.
Tek taraflı piyasa örneği vob. Birde diyorlarki manipulasyon yok kesintisiz tek tarafa gitmesi bile manipule değil mi?
-
güya zamanında mali kural çıkacak diye yukarı gitti ama sonuç
SIMSEK: MALI KURAL SU AN ITIBARIYLE GUNDEMDE DEGIL, YAKIN DONEMDE GUNDEME GELME IHTIMALIINI BEN ONGORMUYORUM
-MATRIKS-
-
indiklerim ve göstergelerim bana şunu gösteriyor yukarı gittikçe mal satımı aşağıya indikçe daha fazlasının alımı örneğin bugün 81700 den 82200'e çıkarken mal sattı py ama 82200 den 82000 inerken de çıkışta sattığının daha fazlasını geri aldı. 5 dk.12:10 barındaki hareket bunun tam örneği.
Bence, 27.08.2010 dan bugüne olan da bu, o yüzden ne zaman ki ineşlerde py mal almaz ise o zaman düşebiliriz yoksa gerisi hayal.
-
az önce anlattığım olayı şimdide 82250 de yapıyor py 82000 de aldığını veriyor aslında mal almıyor. Böyle giderse bugün yeni zirve gelebilir. Zaten ne kaldı ki...
-
12:26 daki ilk denemesinde mal veremedi py hafif geri çekildi ve asıl malı tam 12:29-30 da verdi benim hesabıma göre 1 dk da 1100 kontratı elden çıkardı. Şimdi de malı alanlara düşmeyecek bana güvenin daha çok mal alın demek için yukarı taşıyor ve yukarı gittikçe daha fazla satıyor. Palanın da hakkını yemeyelim sözünün eri çıktı bugüne kadar hepte yukarı gitti ü[url]www..[/url].
-
Sakızın şekeri bitti, patlaması da yakındır ben diyim 3 seans siz diyin 3 gün :)
-
[quote=ordi;293056]Bugün tam 31 gün olmuş ve geriye dönüp bakıyorum bu ülkede ne oldu diye ben şahsen özel birşey göremiyorum. Gören varsa da söylesin ki öğrenelim.
Tek taraflı piyasa örneği vob. Birde diyorlarki manipulasyon yok kesintisiz tek tarafa gitmesi bile manipule değil mi?[/quote]
Zulu kabilesi lideri babazulu melmeketimize yatırım görüşmeleri için geldi. Ve dediki ben öle sıcak parayla gelip vurup gitmek istemeyom, dericilik sektörüne yatıırm yapacam. :..::::
-
tekrar geldim, yokluğumda ağamda boş, durmamış, bayana aşağıdan al gelmiş, şimdi işte ben ne dedim kendime, 72 7xx giderse, ek yapma bekle,... bekleyecem, cehennemin dibine kadar yolları var, bu en büyük analiz , indikatörsüz olanı,....yukarıda birbirlerini düzsünler,.....
-
şimdi oturdum benim paltformun günlüğünü yaptım, 10 ile hafta arsında sağlıklı çalışıyor,...problem yok, dün paritedende saatlikte 100 pips aldı, güzel yani,....zulu baba haklı üç vakteyoları var, ama bizimde öle, yani 3 e, 3 üz, bizim 3 vakti alırlarsa, 6 vakit düşebilirler, .....
-
[quote=babazulu;293082]Zulu kabilesi lideri babazulu melmeketimize yatırım görüşmeleri için geldi. Ve dediki ben öle sıcak parayla gelip vurup gitmek istemeyom, dericilik sektörüne yatıırm yapacam. :..::::[/quote]
celmişken econimok zorumlusu can buba ile de görüşseniz, zulu kabilesinin geleneksel müzip aleti vov.uzuv.zulu'yu da üretirdik siz de zatarsınız, zatamazsınız biz öttürürük artık ne yapak alıştık hatta yeni zirve zenlikkerinde bunu gullanırtık:..:
-
[URL=http://www.ressim.net/show.php/2381724_1.png.html][IMG]http://ressim.net/a/upload/2217b958.png[/IMG][/URL]
burada sevindirici olanlar henüz düşüşü yok etemediler, hangi fiyata olur bakacağız, ama 824xx lere olmuyor,bu belli olan,....yani geri geliş ve dün dediğim parite değeri, kaçtı unutmayalım, 1.3523 tü, bu önemli bu geçilrse burası 84-85 lere gider, geçilemesse parite gerilerse ki bu 1.3334 altıdır, o zaman para kazanırız,.....
-
[quote=ordi;293096]celmişken econimok zorumlusu can buba ile de görüşseniz, zulu kabilesinin geleneksel müzip aleti vov.uzuv.zulu'yu da üretirdik siz de zatarsınız, zatamazsınız biz öttürürük artık ne yapak alıştık hatta yeni zirve zenlikkerinde bunu gullanırtık:..:[/quote]
Yazılarımı durumum (paranoyak) ile birlikte değerlendirirseniz eyi olur :) hocam sözüm meclisten dışarı vov.uzuv.zulu'yu üretip bubacana... siz anladınız onu ;)
Bizimkinin sağlam duruşunu ve euronext100ün 669a indiğini de gördükçe ulan bu teperse bizimki çifte atar diye içimden geçiyorduki euronext100 680e dayandı bizimki de çifte attı ama şimdilik sorun yok "bence"...dönüşü muhteşem olacak inşallah...
-
[quote=indregandi;293097]burada sevindirici olanlar henüz düşüşü yok etemediler, hangi fiyata olur bakacağız,
bu 1.3334 altıdır, o zaman para kazanırız,.....[/quote]
abi iki omuz versek düşer mi? üwww ki ne üwwww yav kardeşim ringte bile ara var bizim palada yok dövmeye başladı mı da can cıkana kadar.dng
-
[URL=http://www.ressim.net/show.php/2381852_2.png.html][IMG]http://ressim.net/a/upload/270d4382.png[/IMG][/URL]
-
korkuyorum ölese şortlayacam,....
-
zaman 15 dk, short kriteri, takip edn barlarda, her bar için 400 altı bar kapanışları(C) YANİ, YOKSA YOK,...
-
Hedefse, 82722-673 gibi düşünülmeli, en yakını,....
-
Günlükte 82100 altında kapanışlar güç kaybı tersi üstü kapanışlar hareketin devamı olarak düşünülmeli,
-
[quote=ordi;293101]abi iki omuz versek düşer mi? üwww ki ne üwwww yav kardeşim ringte bile ara var bizim palada yok dövmeye başladı mı da can cıkana kadar.dng[/quote]
Omuz verme ordi patron ... :)
-
[quote=indregandi;293122]zaman 15 dk, short kriteri, takip edn barlarda, her bar için 400 altı bar kapanışları(c) yani, yoksa yok,...[/quote]
425 oldu, yani fiyat 475 ve üstü oldukça 425 te, fiyat 475 altında yine 400 olur, bar kapanana kadar
-
-
omuz atsam düşer mi üwwww
saat 14:20 py den de vob'a ilave destekte gelir şimdi üwwww
eskiden graf kanalının içinde gider gelirdi biz palayı pala bizi bilirdi ne oldu da araya
kara kedi girdi üwwww
80900 yani kanala dönmeden bu iş sakat
bugün bu piyasa düşmez bence şimdi akşama tv lere çıkacak rekor denilecek ama - kapandı denir mi?
[IMG]http://ressim.net/a/upload/ca035e9e.png[/IMG]
-
Bu bar için güç dengeleri böyle, 525 üstünde kalmalı yoksa zayıflar, 425 i delmemeli, yoksa satışa döner,...
-
SHORT KRİTERİ TAM OLARAK 425 TEN DEVAM, BUNUN ALTINDA KAPANMADIKÇA, TAKİP EDNLER ALTINDA DEVAM ETMEDİKÇE ANADINIZNI,
ŞİMDİ YENİ BARLARDA VERCEM BUNU, L olarak vermiyorum, so sorry,....
-
925 vermiştim 875 dönmüş,
short kriteri 425 devam, değişiklik olunca verecem, erken shortlamayın,...
-
Gandi ustanın mekanı doldurmayam diyom ama bugünün heyecanına da ürek dayanmıyor :)
Tepeyi de gördük ya... ;) artık gam yemem :)
-
mantığımız şu, şu an 875 gördü, ancak daha da gidebilir, giderken 425 de yukarı taşıyacak, o zman derimki örnek 725 deyiz, böyle düşünelim,....şu an işte 425 ten devam,
-
425 de 450 puvan geçti, işte demiştik o ara 525 üstünde devam etmeli diye, şimdi diyelim o kritere gelince bu 450 arası çalışır örneğin, o zaman shortlar 875 e yakın olmalı, ama bunun için 425 edoğru ilk hareket olmalı, buna pas geçilmeli gibi, bakacağız artık,....425 den devam, bunun adı [B]değene kadar, [/B]değmsse trend devam ediyor yavni, nitekim 400 ken değmedi geçti gitti, 875 e,...hehhe,...
-
py pis asimetrik, dax, future, parite, bunlar arasında tam düşecek beklentisinde adam kesiyorlar,
-
sen olsan ne yaparsın yukarı taşımak için, dışarısı yataya girdiğinde eğer yönün hep yukarı ise, mcbur dışarının küçük değerlerine dahi fırsatı kaçırmassın, iki şık var,
1. dışarısı düşecek beklentisindeki ky yi avalarsın,
2. yükselirsinki bir süre sonra düşecek dış py ye, alt desteklerin çalışsın, zararda short ky kurtaramasın, slow longların malda kalsın, bir sonraki hareketin dış toplayınca yine yukarı çünkü, anormal % ler bu nedenle,....
-
onun için şerrefsizlik had safhada ve trend halinde devam ediyor,.....
-
zoruma giden şu, el alemin kendi dötünü kurtarması adına yem oluyoruz, bunu yazmıştık bir kaç gün önce şu dxy yi, dedikki bu aşağı yönlü olacak, yada yatay bu sürede, işte tam bu merkezde devam ediyor, adam parasının gidecek yeri kalmadı aşalarda bastıkça basıyor, eğer emtialar dolar üzerinden fiyatlanmasa, ağzına sıçılacak hemde buzaman kadar 100 kere, bu onu sigortalıyor, emniyet altına alıyor, örnek altının dolar üzerinden fiyatlanmasının borsalara zararı oluyormu yok, peki karasu yine yok, aklınıza ne gelirse, senin borsan dolar üzerinden ölçülüyormu evet, gümrüğün varmı yok, gümrük nedir prezervatiftir, korur adamı, ağzına kadar açık her yerin, işte adam NY den basar düğmeye, senin bulduğun çözüm adamdolarını dolar üzerinden alsın diye rezerv artırmaktır,
-
cin ve capan bunlar rezervleri ne dolar, problem varmı yok, malı dolardan al dolardan sat, problem varmı yok, sıkıntı varmı var, özellikle capanda ne yapıyor, takvimli, bekliyor, iran ne dedi karasu yu avroyla satacam bir şey farkedermi hayır, niye parite üzerinden evliler çümkü karı koca arasında hesap mı olur,....o yüzden, cinle anlaşıldı o şimdi takvimi bekliyor, diğeride cinlini 100 katını alıyor, ayıp deyilmi yüzyüze bakıyorlar, o yüzden bunlar takvimli, önlerine kimi koyacaklar peki gelişmekte olanları, yesinler diye, yani mal satsınlar diye, buna var daha, şimdi kovboy tehlikeli suları geçiyor,.... takvim bu işte,...
-
işte bu şartlarda bu borsanın sorunu zaten aşağı düşememek, somonun denize yumurta bırakması gibi bir şey bu, geriye ne kalıyor bunları çıktığımızda, 3000-4000 puvanlık ara düşüşler, en babası 7000-8000 oldu sanırım bakmadım,.....anasını satiim, .....işte sorun bu bir yerden dökecekler histerisi, bakın en güzel görüntü, kovboydan geldi, ayı py sine girdi, şimdi çıkma aşamasında, gelişmekte olanlar ne yaptı tınlamadı bile, demekki, kovboy gelişmekte olanların yükselişinden, cin ve capanda düşüşünden nemalanıyor, ölese sıra ile binecekler şimdi kovboy biniyor, takvim stoplanınca cin ve capan tozunu atacak, sende adamın önüne rezev koy, yesin yutsun diye,....dışarıdan da kokoreç ithal et, demekki ülkende ot bile yetişmiyor, niye çünkü sığırın yok yiyecek!!!!, pardon yani
-
950 oldular yeni kriter yok,.....elleşmemek eniyisi devam,....
-
Pala ha gayret mermeri de delecen :D:oüüü
65200 altında endeks kapanışı yeter bana ama 64900- süper olur
-
yükselişin nedeni belli oldu vay be herşey neden yeterki yükseliş olsun
"Sabah saatlerinde 10700,00 seviyesine kadar düşen [B]Dow Jones 30 endeksi,[/B] [B]Çin Sanayi ve Bilgi Teknoloji Bakanlığı'nın yılın ikinci yarısında sanayi üretiminde hızlı bir artış olacağını açıklaması üzerine yeniden yükselişe geçti.[/B] Nasdaq 100 ve S&P 500 endekslerinde de yükseliş görüldü. Endekslerdeki olumlu hava EURUSD'a da yansıdı. Euro'yu destekleyen bir başka açıklama da ECB Başkan Yardımcısı Lucas Papademos'tan geldi. Papademos'a göre, Yunanistan ekonomisi 2011'de büyümeye geçecek ve borçlarını yeniden yapılandırmak söz konusu değil. Diğer taraftan Irish Anglo Bank'ın borç sıkıntısı ile ilgili açıklamalar gündemde yer almaya ve Euro'nun rallisini sınırlamaya devam ediyor."
-
[quote=ordi;293178]yükselişin nedeni belli oldu vay be herşey neden yeterki yükseliş olsun
"Sabah saatlerinde 10700,00 seviyesine kadar düşen [B]Dow Jones 30 endeksi,[/B] [B]Çin Sanayi ve Bilgi Teknoloji Bakanlığı'nın yılın ikinci yarısında sanayi üretiminde hızlı bir artış olacağını açıklaması üzerine yeniden yükselişe geçti.[/B] Nasdaq 100 ve S&P 500 endekslerinde de yükseliş görüldü. Endekslerdeki olumlu hava EURUSD'a da yansıdı. Euro'yu destekleyen bir başka açıklama da ECB Başkan Yardımcısı Lucas Papademos'tan geldi. Papademos'a göre, Yunanistan ekonomisi 2011'de büyümeye geçecek ve borçlarını yeniden yapılandırmak söz konusu değil. Diğer taraftan Irish Anglo Bank'ın borç sıkıntısı ile ilgili açıklamalar gündemde yer almaya ve Euro'nun rallisini sınırlamaya devam ediyor."[/quote]
bunlar klaşe haber ordi, gerçek tahakkuktur, dxy yi ne kadar tutacak buna bakacağız, bakın dedimki [B]emtialar dolar üzerinden satılmasa idi,[/B] böyle dedim, diğerlerini pas geçeceğiz, dxy kalırsa yükseliş devam eder, eğer dxy toparlar, parite çıkışa devam ederse kusursuz ralli olur,... sonucunda flationa kadar yolu var o zaman ,...
-
84 85 e kadar ben gördüm, 81925 den , 78400 bekledim, 80600 de döndü, şimdi problem şu, 93 var, daha yukarıda, bunu konuşabiliriz artık, şimdi bu 84-85 shortlanırsa, py karşılarsa buradan 93 giderse, yani hızlanırlarsa MC ye, bizler yok oluruz, şimdi bütün indikler sat vermek üzere uzatmalarda ama düşmüyor, indik bu uzarda uzar...
-
82450-80600 aralık bu, fiyat 83075 lerde, tek ihtimal geri gelip 82450 altında kapatması kaldı, bu nefes olur,....olurmu,....