Astetrospatros kitabelerinden bir alıntı:
"Gerisi teferruatsa sistemler short'dadır..."
:..:
Printable View
Astetrospatros kitabelerinden bir alıntı:
:..:
[quote=Strategist;242822]Astetrospatros kitabelerinden bir alıntı:
:..:[/quote]
.dng.dng.brv.brvüüüüüüüüü
açgözlülük ne edersin:..:
Dow'da bu akşam Opsiyon kapanış günü. Her türlü manyaklık olabilir. +%5 de olur, -%5 de olur... Hafta sonuna yüklü poz ile girmek çok riskli aman dikkat...
[quote=Astatin;242827].dng.dng.brv.brvüüüüüüüüü
açgözlülük ne edersin:..:[/quote]
Patron Pala çok amatörce para verir oldu son haftalarda...
Gözlerimde dolar işaretleri var fırıl fırıl dönüyo... :..:
[quote=Strategist;242835]Patron Pala çok amatörce para verir oldu son haftalarda...
Gözlerimde dolar işaretleri var fırıl fırıl dönüyo... :..:[/quote]
Belkide pala amatördü hep ama biz sisteme uymuyorduk :..:
[quote=Strategist;242835]Patron Pala [B]çok amatörce para verir oldu son haftalarda...[/B]
Gözlerimde dolar işaretleri var fırıl fırıl dönüyo... :..:[/quote]
abi bende onu diyodum palaya bişeyler oldu hehhe sistemliler artınca özüne döndü, yenik hissediyormuş kendini.. :..:
tünaydın efeler,
ulen çok yoğundum işlem yapamadım. bu gün yapmamaya karar verdim.
ufak bir hesap yaptım getiri götürü usulü.
bugün [B]tom amca 9.872[/B] altına gidemez ve sert bir yukarı yapar tahminim bence belkide yani nereye kadder teper dersek 10300 ler yeterlidir sanırım.hehehe. yattırdım tavsiyesi alınmamalı.yatırım ve yatırdım sevmedim heç. ama bendeki bozuk hesap makinası öyle deyor. dolayısıyla akşama kısa kalmayacam.(ben zaten akşamcı olmadım olamadım olamayorum )
graf ta atamayorum. matriksimi açamayorum.
allaha emanet olun.
forumun ıhtiyarları, gençleri , saraylıları, kenar mahalleden dostlar...
[quote=adalı54;242839]Belkide pala amatördü hep ama biz sisteme uymuyorduk :..:[/quote]
Galiba öyle patron... :)
Tabi sistemlere para getirirken uymak kolay, asıl disiplin testi yatay piyasada olacak. Bir hareketli ortalamanın bile adamı zengin ettiği piyasa koşulları sonsuza dek sürüp gitmez... Yatay piyasa koşullarına hızla yaklaştığımızdan şüpheleniyorum... :eek:
uzuna devam...ama hayli zor taşıyorum pozisyonu... rahatsızım...:)
[quote=halojen;242846]abi bende onu diyodum palaya bişeyler oldu hehhe sistemliler artınca özüne döndü, yenik hissediyormuş kendini.. :..:[/quote]
Abi uzun süredir genliği bu kadar geniş hareketler görmüyorduk. Bir yöne bir başladı mı 3.000 puandan aşağı vermeden dönmüyor. Hep böyle devam etsin canımı yesin... :)
[quote=halojen;242854]uzuna devam...ama hayli zor taşıyorum pozisyonu... rahatsızım...:)[/quote]
Aşırı satımın zirvelerinde dolaşıyor... SMI'yi -50'nin üzerine çıkararbilirse göz açıp kapayıncaya kadar 70.000 üzerine çıkması bile mümkün. Son zamanlarda hep öyle oldu.
Yalnız dediğim gibi DOW'da opex günü bugün dikkat etmek lazım. Çok manyak şeyler olabilir, her yöne gidebilir. Geceye poz ile girmek riskli.
marjı açtı 66500 lara verecek galiba :)
stro şerefine ve sistem hala satta olduğundan 675 den 2/5 şort yerine konur
[quote=boz ayı;242734]67.400 LONGGG............
maliyet..........67.750...............[/quote]
[I]bu pozisyondan kar edeceğim..............bu son longg .........PALA.........[/I]
[I]bıktırdın ama...........[/I]
[I]67.875..yukarı geçilirse.......rahatlayacağım azıcık.............[/I]
[I]hedefler....68.100....68.350[B].......68.500...[/B][/I]
Matriks az önce müşteri memnuniyeti anketi gönderdi... En içten duygularımı ifade ettim... :)
astatin abi fulledim abi bana bi güzellik yaparmısınız abi 66500 :) jaguarınızı ücretsiz yıkarım abi :)
67.600..üstünde kalmalı...yoksa yeni dib denemesi olabilir..........
[quote=Astatin;242863]stro şerefine ve sistem hala satta olduğundan 675 den 2/5 şort yerine konur[/quote]
425 flatingo::::::
pehh tırstım 500 kapadım :D kademeye 500 alış felan giriyor karambole gitmiyelim :)
[quote=boz ayı;242867][I]bu pozisyondan kar edeceğim..............bu son longg .........PALA.........[/I]
[I]hedefler....68.100....68.350[B].......68.500...[/B][/I][/quote]
bozabi bu pozisyondan karlı çıkalım sanada palayada teşekkür edeceğim.dng
500 s 2/5
Eski alışkanlıktan bir DAX'a göz attım, depme hazırlığı belirtileri veriyor. :) Her türlü ekstra short'u kapattım.. İlk sinyalde long butonunu parçalarım... :)
[quote=Strategist;242883]Eski alışkanlıktan bir DAX'a göz attım, depme hazırlığı belirtileri veriyor. :) Her türlü ekstra short'u kapattım.. İlk sinyalde long butonunu parçalarım... :)[/quote]
eski bir astreton sözü ?::::::
[quote=boz ayı;242867][I]bu pozisyondan kar edeceğim..............bu son longg .........PALA.........[/I]
[I]hedefler....68.100....68.350[B].......68.500...[/B][/I][/quote]
[I]tamam şorttan para kazandık....iyide para aldık.....ama bu iş biraz[/I]
[I]inada bindi...arkadaşlar arasında adımız ayu..ya çıktı..[/I]
[I]long..dan da birazcık para alalımda adımızı temize çıkaralım...[/I]
[I]PALA.....duyuyon mu..??..[/I]
[I][B]walla basar geçerim.....teşekkür değil ama....harbi basarım...[/B][/I]
[B][/B]
[B][/B]
:..::..:
DAX 5.700 altına düşerse de ekistra short'ları tekrar yerine koyarım...
Ne sigaram ne aşırı alkolüm var, ama şu DAX denen kötü alışkanlıktan bir türlü kurtulamadım.... :..:
[quote=Astatin;242887]eski bir astreton sözü ?::::::[/quote]
Patron sistem short'ları yerinde onlara sinyalsiz dohunmam... Ben ekstra pozlarla ego tatmini yapıyom... :)
Aslında ikinci bir hesap açacam da sistemsiz pozlar için, bir hesapta long birinde short olmak psikolojime uymuyor... Zaten normal değilim bir de hepten uçmayayım... :)
[quote=borsa8447;242878]bozabi bu pozisyondan karlı çıkalım sanada palayada teşekkür edeceğim.dng[/quote]
[I]evladım teşekkür saplantısı olanın topiği değil burası....[/I]
[I]adam kendini teşekkür manyağı yapmış.......[/I]
[I]biz parayı alalım....sen git ona bas...[/I]
5.700 önemli... Orayı kırarsa FDOW'u da birlikte götürür... Tabi bizi de... Şimdilik oraya her geldiğinde tepiyor, o yüzden short'ları azalttım... Bakalım ne olacak...
AB..maliye bakanları 18.35..te açıklama yapacak.......CNBCE.........
Haydi olm kraşienseynç
[quote=boz ayı;242896][I]evladım teşekkür saplantısı olanın topiği değil burası....[/I]
[I]adam kendini teşekkür manyağı yapmış.......[/I]
[I]biz parayı alalım....sen git ona bas...[/I][/quote]
olay nedir? bilmediğim bir olay var sanırsam boz patros:..::..:+.
aynen abi yıkılacak görüntüsü oluşmaya başladı küt diye 500 düşer bu.. 300 puan da yukarı yapsada öyle devrilse üvv cörtlesek :D
[quote=abicim;242850]tünaydın efeler,
ulen çok yoğundum işlem yapamadım. bu gün yapmamaya karar verdim.
ufak bir hesap yaptım getiri götürü usulü.
bugün [B]tom amca 9.872[/B] altına gidemez ve sert bir yukarı yapar tahminim bence belkide yani nereye kadder teper dersek 10300 ler yeterlidir sanırım.hehehe. yattırdım tavsiyesi alınmamalı.yatırım ve yatırdım sevmedim heç. ama bendeki bozuk hesap makinası öyle deyor. dolayısıyla akşama kısa kalmayacam.(ben zaten akşamcı olmadım olamadım olamayorum )
graf ta atamayorum. matriksimi açamayorum.
allaha emanet olun.
forumun ıhtiyarları, gençleri , saraylıları, kenar mahalleden dostlar...[/quote]
vob30 60 dakikalık graf
[URL="http://www.ressim.net"][IMG]http://www.ressim.net/upload/d02a6f1b.jpg[/IMG][/URL]
matriksi açabildim.
ulen bu pela niye vermiyor doya doya deyu düşünürken bu olasılık çıktı karşıma paylaşayım dedim di. hadin gari düşünün bakem. eylem yok ha(götürürler merkeze sonra) bak oynadım kaybettim pelanın adamı felan olmasın.hehehe
maksat yukarıdaki senaryoma destek olsun sanal alemde.hehe
pela kutup ayınız olmasın dileklerimle.hehehe
675 de cörtlerle bekliyorum pala al gözünü sevimm
sağolsunlar graf koymuş selçuklu abeyle sazan.. şansımı daha zorlamıyorum endeks tem desteklerde.. kanal çizgilerinde üvvvvvvvv zatışlarımı siliyorum :) harcamasın pala
67.600 üstünde rally.......
altında.....crashhhh....
wayyy canına....ne piyasa beee....
kalpten geberecez ula.....
abi ed için 80 bin olursa endeks ky kalmaz piyasada :) cörtleye cörtleye pehh :) pala keseyi açtı ky cörte alıştırdı.. pis geri alacak katlayarak gibi izlenim oldu bende :) yada direk göçecez ortası yok :D tam sınırda velle endekss üvvvvvvvvv
[quote=Astatin;242905]olay nedir? bilmediğim bir olay var sanırsam boz patros:..::..:+.[/quote]
yıl sonunda en çok teşekkür alana sn. HELLİM hediye olarak LORD
ünvanı verecekmiş.......LORDLAR KAMARASINA girmek için bazıları
yırtıyor kendini.............
ha ha haaaaa..........
.kom
bozabi bas teşekkürü 600 geçildi....
[quote=borsa8447;242936]bozabi bas teşekkürü 600 geçildi....[/quote]
[I]basana kadar 500 geçildi.....[/I]
[I]ben hiç anlamam.....tam 1.5 saati var pala.nın....[/I]
[I]sonra acımam basarım...........[/I]
[I]hafta sonu longg mu.....işkenceden beter bana.............[/I]
.boks.