-
citi saçmalamışssın. bu sitenin yıllardır böyle sorunları var ara sıra oluyordu ama senin gibi dengesizler yüzünden iyi niyetle paylaşım yapan emek verenler birer birer ayrıldı. Buyur larossıan abi yazmazsa sonuna kadar haklı biraz edep kardeşim edep.
-
citi seni özelden uyardım. Laros kaptanla ilgili yazını silmen için. Şu an saçma sapan mesnedsiz iftirandan dolayı burda Laros kaptandan istifade insanların da günahına giriyorsun. Şimdi biri de çıkıp senin için bilmeden sırf Laros kaptanı burdan kaçırmak için yazdın bu yazıyı dese ne diyeceksin.
Gel toparla bu işi. Yazını kaldır.Özrünü ortaya koy ve kaptan gelir.
-
[QUOTE=Lefter;492455]citi saçmalamışssın. bu sitenin yıllardır böyle sorunları var ara sıra oluyordu ama senin gibi dengesizler yüzünden iyi niyetle paylaşım yapan emek verenler birer birer ayrıldı. Buyur larossıan abi yazmazsa sonuna kadar haklı biraz edep kardeşim edep.[/QUOTE]
avukat bey bu güne kadar sizin yazı yazdığınıza tesadüf etmemiştim kime ..... yapıyorsun
-
[QUOTE=Se_M;492456] Özrünü ortaya koy ve kaptan gelir.[/QUOTE]
öncelikle lazo nun yönetime tepki göstermesi gerek ki bende he bilgisi dışlında diyeyim
-
Sana cevap vermek senin seviyene düşmektir. Burayı takip edenlerin kimi n yorumlarını takip ettiği belli yazı yazmakla adam olunsaydı senden özür yazısı beklenirdi.
-
[QUOTE=Lefter;492459]Sana cevap vermek senin seviyene düşmektir. Burayı takip edenlerin kimi n yorumlarını takip ettiği belli yazı yazmakla adam olunsaydı senden özür yazısı beklenirdi.[/QUOTE]
lazo yazması tarafıyım yalnız onun hatalarını benim gibi çıkıp yüzüne söylemeyen ler e ne demeli tam işe yarayacağı sırada ortada yok sebep
-
:)) ya kardeşim nasıl kelimeler kullanıyorsun tam işe yarayacakken falan . Yazmak zorundamı deki adam Allah vermesin hastalandı veya başka bir şey yazamadı ne yapacaksın. Kaldıki bu berbat sitenin bu sorunu yıllardır var sahibi umursamıyor sa iyi niyetle yazanlar ne yapsın. Özür dile kapansın mevzu uzatmanın kimseye faydası yok.
-
citi bu site de yıllardır bu problemler var. Ve herkes gerektiğinde lafını söyledi. lakin faydası yok. Geçmişi bilmediğin için boşa suçlama yapıyorsun.
-
[QUOTE=Larossıan;492453]senin kadar tiyniyeti bozuk bir adam görmedim,lafa bak insan utanır ..
bu son yazımdır..[/QUOTE]
gunaydın hocam farkındasınız muhakkak bizide cezalandırı yorsunuz ama sucumuz olmadan yine kararınıza saygı duyuyorum emek leriniz icin tşk ederim sayennizde buyuk zararlerdan kurtuldum
-
[QUOTE=Lefter;492461]:)) ya kardeşim nasıl kelimeler kullanıyorsun tam işe yarayacakken falan . Yazmak zorundamı deki adam Allah vermesin hastalandı veya başka bir şey yazamadı ne yapacaksın. Kaldıki bu berbat sitenin bu sorunu yıllardır var sahibi umursamıyor sa iyi niyetle yazanlar ne yapsın. Özür dile kapansın mevzu uzatmanın kimseye faydası yok.[/QUOTE]
[QUOTE=Se_M;492463]citi bu site de yıllardır bu problemler var. Ve herkes gerektiğinde lafını söyledi. lakin faydası yok. Geçmişi bilmediğin için boşa suçlama yapıyorsun.[/QUOTE]
beyler samimi biri binlerce iletişim ağı varken site kapalı oh ne ala mecbur değil hepimiz biliyoruz x,y,z forumda burda arızalı sizi çok düşünüyor haber veriyor mu ?
-
Ben bu forumu beş altı yıldır takip ederim.teknik bilgi eksikliğimden dolayı hiç gönderi yapmadım.sayın larossianın şimdiye kadar hiç bir falsosunu görmedim.zaman zamsn yapılan çiğlikleri hep olgunlukla karşılamíştır.ayrıca vobda işlem yapmíyorum,burayı öğrenmek maksatlı takip ediyorum.bu son edilen lafı tasvip etmiyorum.
-
Hissenette yazmaya calıstı ama orası malum ipini koparan orada laros abi tarzı adamlar bulaşmaz o sitelere