81200-78950=2250 point :)
Printable View
81200-78950=2250 point :)
[quote=Astatin;317776]kapanış tahminimi 76900 yaptım...o dolar ne öyle yaww..pıyyy[/quote]
Merkezdeki bankayı, aldığı karardan ötürü kutluyorlar herhalde??..:::
yonca sert hareketlerin olacağı durumlarda önce piyasanın tersine hareket yaptığı için düşüşün devam etme olasılığı yüksek
vr taban ver tabana **..günü zararla kapatmamam lazım..hatta 10000 puan kar ediyim..taban olsun mümkünce..amma o zaman şöyle bir sıkıntı var...borsa taban olursa IZO tavan olurmu....olur mu lem..salpatros şöyle 50000000 lira hedefli bi ew saysada izot da neşemizi bulsak
imefe beklentisi mi var??::::::
[quote=excali;317789]imefe beklentisi mi var??::::::[/quote]
evet..imefen,n çökeceği beklentisi var... ayrıca akçakoca da petrol sanılan şey taze fosseptik çıkmış.... 2b bu yasama yılına yetişmeyebilir bence...piasalar yangın yeriyklen kredi derecelendirme kuruşları kredi notu felan arttırmaz bence...:D:D:D memü nerdesin...bas bi 700 puan daha da zararımız kapansa lo
[quote=Astatin;317792]evet..imefen,n çökeceği beklentisi var... ayrıca akçakoca da petrol sanılan şey taze fosseptik çıkmış.... 2b bu yasama yılına yetişmeyebilir bence...piasalar yangın yeriyklen kredi derecelendirme kuruşları kredi notu felan arttırmaz bence...:D:D:D memü nerdesin...[B]bas bi 700 puan daha da zararımız kapansa lo[/B][/quote]
Yoncalıbankı sona saklıyorlarsa ,yaşadın..;)
Asti 5 likde ki pupulara bak :..:
[quote=a.kaya;317796]Asti 5 likde ki pupulara bak :..:[/quote]
heç PUPU mUPU bakacak halim yok....bu ekranın illizyonuna nasıl kapıldım ben hayret ediyorum arkadaş yaaaa...nasıl gaptordom ben şortlarımı üühühühühhühühühühühühühühühühühüüü....
dönüşüm muhteşem olacak..misal taban olsun bence...:D
[quote=negrolino;317777]yeter ben flatin oldum artık[/quote]
negro ne ettin 75*** de karpuz kescektik :..::..::..: neyse kanaatkarlıkta güzel bi haslet bence.brv.brv.brv
[quote=Astatin;317799]heç PUPU mUPU bakacak halim yok....bu ekranın illizyonuna nasıl kapıldım ben hayret ediyorum arkadaş yaaaa...nasıl gaptordom ben şortlarımı üühühühühhühühühühühühühühühühühüüü....
dönüşüm muhteşem olacak..misal taban olsun bence...:D[/quote]
peki msq AL verdimiydi Asti de longladın eğer öyleyse sisteme at suçu boşver :o
haydi şimdi bass..graşsız olamamki..hahaha..ulan pala bu şortları 72000 den verecceğim sana