[quote=jerfin;237749]güzelleşmen için boğa kanı içmen lazım dedi birisi de celdum ben de ..:D.kom[/quote]
yalnız biraz erken celmuşsun bea..ordan şortlanır mı daha piyasa kendine gelmemiş yediği tokatın etkisinde yaw...üüüüüü
Printable View
[quote=jerfin;237749]güzelleşmen için boğa kanı içmen lazım dedi birisi de celdum ben de ..:D.kom[/quote]
yalnız biraz erken celmuşsun bea..ordan şortlanır mı daha piyasa kendine gelmemiş yediği tokatın etkisinde yaw...üüüüüü
[QUOTE=EMEKDAR;237744]Her tarafta,çerpinle birlikte foreks piyasasını nasıl soyduğunuz anlatılıyor...aranıyormuşsunuz....şerif resimlerinizi yapıştırmış bütün barlara...ha ha ha ...[/QUOTE]
yanlış ihbar... ben ava giderken avlandım..:o MC sınırlarında dolanıyorum..:D
unlumit ise zaten gazoz kapaklarıyla oynuyor..
[url]http://www.markt-daten.de/kommentare/elliottwellen/ew-tietje/2010/0507.htm[/url]
üstad A.TRİJE; anladığım kadarıyla dow için 10720 e ye kadar tepki diyor..
[QUOTE=abka;237745]metastock versiyon- 9 nereden indirebilirim...
yardımcı olursanız sevinirim..[/QUOTE]
10 olmaz mı ?
[QUOTE=Kennym;237763]10 olmaz mı ?[/QUOTE]
olur...
[quote=EMEKDAR;237758][B]Laf konumunda güzel gidiyoruz.....[/B]
[B]Ainesi iştir kişinin,lafa bakılmaz....;)[/B][/quote]
posbıyıh, yaş 70 bizim işimiz bitmiş diye boşuna mı dedik.
VOBda işlem yapamıyoruz, beceriksiziz diye boşuna mu dedik.
ne işine bakıyon. lafa bak işte. sallıyoz işkembeden daaa! :D:D
69500 bu ne buyuk bır kale ve bu ne buyuk bir fetihti oyle bea...
825 te kısaları ıyıkı stoplamısız.. adamların nevri döndü , hüpneler vur dedıkce olduruyolar..
[quote=abka;237739]sistem sat olunca tekrar buralardan kısaldım..68900 den ...[/quote]
sistem günlük mü de hala sattaydı bu kadar çıkışa rağmen ustad
[QUOTE=a.kaya;237779]sistem günlük mü de hala sattaydı bu kadar çıkışa rağmen ustad[/QUOTE]
[B]günlük...[/B]
zaten al periyotlar gaple hepsi al oldu..
kişisel düşüncem;dow ocak zirvesi 10700 den döner..zaten fdowa göre dow açılış neredeyse oralarda olacak...
dön baba dönelim ... pela bundan anlar .. yeişim trendi falan ... 50 -100 puan dön baba dönelim .. son poz 400 kısa .. ana yön aşağı bence tahmnim ..
şşş çirkin.
€/JPY'yi gördün mü.
15 dakkalık barlarda 100 pip 100 pip zıplamayı pek bi sever oldu. ehuehehue:D
[QUOTE=abka;237768]olur...[/QUOTE]
adres ve iletişim bilgilerinizi ozel mesajla gonderebilirseniz dvd gondererek yardımcı olabilirim.