sto baba nerde .... üvvvv .. ... olsaydı rally konusunda senkron olurduk .. tahminim. ..
Printable View
sto baba nerde .... üvvvv .. ... olsaydı rally konusunda senkron olurduk .. tahminim. ..
[quote=selçuklu;317599]sto baba nerde .... üvvvv .. ... olsaydı rally konusunda senkron olurduk .. tahminim. ..[/quote]
ben de gayahan'i bekliyorum.lelele. bir de bi para babasi vardi yaf, nereye gitti acep?:::
[quote=selçuklu;317596]bence gol olur patron ..... i am so sorry ... :o:o:D:D ..benim tahminim 84000 flan[/quote]
bencede olsun patron..longuz guruluyuz..long live bulls..and sellbuls..strobull nerde...üwww:..:
[quote=nunu;317604]ben de gayahan'i bekliyorum.lelele. bir de bi [B]para babasi[/B] vardi yaf, nereye gitti acep?:::[/quote]
100 mühendise yaptırdığı sistemiyle parayı çuvala doldurup gitti galiba :..::..:
yaf her yerde, gazetelerde, yabaci sitelerde bu 1.3250'nin anlam ve oneminden bahsediyorlar euro'da.
[quote=nunu;317608]yaf her yerde, gazetelerde, yabaci sitelerde bu 1.3250'nin anlam ve oneminden bahsediyorlar euro'da.[/quote]
Taksiciler ne diir?
Taxi Daily News, Taxi Times,vs.?::::::
[quote=nunu;317608]yaf her yerde, gazetelerde, yabaci sitelerde bu 1.3250'nin anlam ve oneminden bahsediyorlar euro'da.[/quote]
yani bugunku yukselis, bu 1.3250'nin ustune attigi icin oldu diye dusunmekteyim:rolleyes:
[quote=nunu;317610]yani bugunku yukselis, bu 1.3250'nin ustune attigi icin oldu diye dusunmekteyim:rolleyes:[/quote]
Sevgili nunu,
Mektubuma başlamadan önce selam eder,hörmetlerimi sunarım.Nasılsınız inşallah iyidirsiniz,bizleride sorarsanız hamdolsun duacıyız dostlara,burada havalar güzel oralarda nasıl....:)
Buyurduğunuz mevzuya gelince,sistem usd-try alda..pariktede de alda...emme velakin endekste satta....
Mektuba son verirken selam eder acele cevap beklerim....kom
haaa, tabi euro niye yukseldi derseniz, o da muhtemelen vergi yasasi onaylandi dun. ama simdi bilancolarda sira.
[quote=EMEKDAR;317611]Sevgili nunu,
Mektubuma başlamadan önce selam eder,hörmetlerimi sunarım.Nasılsınız inşallah iyidirsiniz,bizleride sorarsanız hamdolsun duacıyız dostlara,burada havalar güzel oralarda nasıl....:)
Buyurduğunuz mevzuya gelince,sistem usd-try alda..pariktede de alda...emme velakin endekste satta....
Mektuba son verirken selam eder acele cevap beklerim....kom[/quote]
sizin ''sistam satta ben longum, sistem alda ben sortum'' sendromuna girmenize cok az kalmis:::
[quote=nunu;317615]sizin ''sistam satta ben longum, sistem alda ben sortum'' sendromuna girmenize cok az kalmis:::[/quote]
Yok demeye getürdüüm şey,kefere dolar almaya devam ediyor...gerisi teferruat şşş...;)
sellpatros,
iyi dayanıyoruz bence...üühühühühü..ingaaaa...nerde boğalar nerde ralieynseyns..:)
bu arada izot hedefimi 5 katına çıkardım..ehuehue