-
[quote=sovalye;296580]sağolasın. hayır para da çalmışlar ama maddi değerlerden çok manevi değeri çok yüksek şeyler vardı yedek disklerimde... evlilik fooğraflarından tutta sayfalarca yaptığım çevirilere hatta anılarıma kadar herşeyi çalı-mış onun bunun çocukları....
[B]ama sağolsun polislerimiz dosta korku düşmana güven verdiler...[/B]
olay yeri inceleme ekibini çağırdım daha kapıdan girmeden burada parmak izi almamıza gerek yok parlak yüzey olması gerekir dedi yahu cam var bak burayada dokunmuş dedim ama adam yok bunu elinin yan tarafıyla almış olabilir boşuna toz dökmeye gerek yok dedi
polislede tartıştım...
daha sonra ifade vermeye gittim ama görsen polis her gelene sakız çiğneyerek ne varrr demesi beni çileden çıkarttı daha sonra baktım polislerin birşey yapacağı yok, bizzat ben tüm çevreyi araştırdım karşımızdaki residence ın kamerasında adamları tespit ettim ama residence yöneticisi doğal olarak görüntüleri size veremem dedi. bende başka bir olay yeri inceleme talep ettim onlar da sağolsun kamera kayıtlarını inceleme gereğinde bile bulunmamışlar birde bana telefon açıyor biz site yöneticisine kağıt attık o isterse görüntü kaydını verir istemezse vermez senin rica etmen gerekir diyor yahu belki o görüntüdeki hırsız benim.. o site yöneticisi o kayıtları polis dışında başka birisine verirmi hiç
allahım yarabbim nasıl bir ülkede yaşıyoruz
hayır bir de olay yeri incelemedeki polis beyefendi evinizi neden hırsızlık sigortası yaptırmıyorsunuz bakın ben bile evimi hırsızlık sigortası yaptırdım demez mi? yahu sen emniyet görevlimisin sigortacımısın? bunu söyleyecek en son kişi polis değilmi...
bu ülkede insan hayatı ucuz değil adeta kelepir ötesi!!![/quote]
Ah şövalpat ah, açarsam ağzımı çok konuşurum o yüzden açmayayım..Ama şu soruyu her mantıklı insan sormalı bence..
-Özel okullar paralı ok ama devlet okullarıda paralı hale geldi..Tebeşir kömür parasını bile veliler veriyor
-Ev site v.b. güvenliği kendi cebinizden
-Sokak güvenliği sizlere ömür..Koskoca İstanbul bir kaç yüz kameraya bakıyor
-Adalet mi? Mahkemeye işi düşse mezara girmeden çözüm çıkmaz...
-Ara sokaklara park etsem belediye park parası alıyor..su bedeli neyse bir de atık su bedeli ödüyorum v.s.
-Sağlık sektörü zaten kaliteli sağlık hizmeti almak için cebindne para vermen lazım
eeeeeee..eğitim parası doğrudan benden, sağlık parası doğrudan benden, güvenlik parası doğrudan benden, adalet deseniz hakgetire, sosyal güvenlik zırt...
eeeeeeeeeeeeee ben niye vergi veriyorum ARKADAŞŞŞŞŞŞ o zaman!!!
Tüm bunun üstüne bir de köprü de trafik beklerken, maaşı benim vergilerimle ödenen ve yine benim gibi mesaisine giden ayrıcalıklı memurların önüne lamba takılmış arabalarından zort zort "çekil, aç yolu, sağa geçsene" türü insanı delirten seslerin gelmesi şeklindeki münferit olaylar da tuzu biberi oluyor..
Sonra işyerine geliyorum bir haber okuyorum.. İsveç devlet televizyonunda çalışan bir haberci kadın, ablası bakan olunca, sen artık tarafsız olamazsın diye işten çıkarılmış kurum tarafından...
Bilmem anlatabiliyor muyum..
-
Ula gerildim yine ya memleketin gidişatından..Bu ** VOB uda düşmemiş zaten hala...
al ula al
[URL]http://www.timsah.com/Ankarali-Turgut-Kaymak-Lazim-canli/ndQ0QA1w2U3[/URL]
-
veri sussa trişe konuşuyo **...
-
-
vay anasına ..denemediğim sistem kalmadı..
ama biraz daha böyle giderse vob a veda ederim..ebeden..
[B]ama hisse senedi kraldır..
hiç ilgilenme..krizlerde al..bekle....[/B]
vobix bile memurluktan sonra vob u bırakmışsa,demekki sonunda akibetimiz bu..
-
EURUSD 1.40
Güçlü Euro Güçlü TL Güçlü VOb
-
-
DIŞARDAydım vay **** dow 11 olmuş :D:D
neyseki flatleyip çıktıydım pehhh :D
-
Aaaaa başlıyacam bu matrikse şimdi
-
kayaboss sistem al verdimi :)
-
tam fibo sınırından kısaldım 85475 bakalım gene babayı mı alıcam :))
-
Long'lar full flat... Fiyat geri çekildikten sonra tekrar açmak üzere... I love you 100 tigers... :)))
-
Bi kopukluk oldu 85100 al gelmiş sonra matiks geri geldi verileri yeniledim sat gelmiş 3 bar önce 84800 de ama yoktu önceden
-
[IMG]http://ressim.net/a/upload/c8cc95c1.png[/IMG]
:)
-
[quote=seagate;296625][ımg]http://ressim.net/a/upload/c8cc95c1.png[/ımg]
:)[/quote]
the pala:::
-
Babalar çok satış yaptılar bu çubukta... İlginç... Şu manzara değişmezse bu geceye long girmem...
-
[QUOTE=seagate;296625][IMG]http://ressim.net/a/upload/c8cc95c1.png[/IMG]
:)[/QUOTE]
hehe ben 475 de verebildim tbrkler...
-
[quote=abka;296605]vay anasına ..denemediğim sistem kalmadı..
ama biraz daha böyle giderse vob a veda ederim..ebeden..
[B]ama hisse senedi kraldır..
hiç ilgilenme..krizlerde al..bekle....[/B]
vobix bile memurluktan sonra vob u bırakmışsa,demekki sonunda akibetimiz bu..[/quote]
Ekimde sistemli daytrade +300 puan kar var bende
Eylülde 15 inden önce kar yoktu sonra gazladı
-
475 kısalar 300 den flat ...
-
[quote=seagate;296625][IMG]http://ressim.net/a/upload/c8cc95c1.png[/IMG]
:)[/quote]
[quote=Kennym;296631]hehe ben 475 de verebildim tbrkler...[/quote]
:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::confused::confused::confused::confused:üüüüüüüüüüüü
-
ama vermeye 150 den başladım :D:D baktım dow coşmuş gitmiyii dedim
[IMG]http://ressim.net/a/upload/01b31bfc.png[/IMG]
beyle vobmu oynanır :D
gapanış 86 olur heralde :( ühühühüh
-
[QUOTE=cırcır;296632]Ekimde sistemli daytrade +300 puan kar var bende
Eylülde 15 inden önce kar yoktu sonra gazladı[/QUOTE]
daytradedı gectıgımız 2 ay ben de denedım ama maalesef sonuc husran oldu..
her poz ıstısnasız stoplandı.. bunun yerıne aynı pozları stoplarda kar alacak sekılde ters gırsem kraldım herhalde :)
-
[quote=Kennym;296638]daytradedı gectıgımız 2 ay ben de denedım ama maalesef sonuc husran oldu..
her poz ıstısnasız stoplandı.. bunun yerıne aynı pozları stoplarda kar alacak sekılde ters gırsem kraldım herhalde :)[/quote]
Daha önce de söylemiştim, ben de zamanında bir süre daytrade yaptım ama beş kuruş kazanamadım... Risk ve getiri açısından bakarsak ne kadar ekmek o kadar köfte.. Hiç risk almayayım, gelsin paralar zihniyeti kainatın kurallarına aykırıdır bence...
-
[quote=seagate;296636]ama vermeye 150 den başladım :D:D baktım dow coşmuş gitmiyii dedim
[IMG]http://ressim.net/a/upload/01b31bfc.png[/IMG]
beyle vobmu oynanır :D[/quote]
Claris programı sonradan çakılan boyaları silebiliyor ptrın..gördüm kontrat deti rakamlarını..helal olsun Allah arttırsın..gözümüz yok..:)))
-
[quote=seagate;296636]ama vermeye 150 den başladım :D:D baktım dow coşmuş gitmiyii dedim
beyle vobmu oynanır :D
gapanış 86 olur heralde :( ühühühüh[/quote]
Dünya KY'lik rekoru kırmışsın Seagate Üstat... ::: İnsan sembolik de olsa 1 tane long açar... :..:
-
[QUOTE=Astatin;296635]:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::confused::confused::confused::confused:üüüüüüüüüüüü[/QUOTE]
nie confused patron ? resim yapıstırdıgı ıcın o cool da ben confused mu oluyorum :::::::::::::::
euheuehueh
-
[quote=Kennym;296645]nie confused patron ? resim yapıstırdıgı ıcın o cool da ben confused mu oluyorum :::::::::::::::
euheuehueh[/quote]
yok patron...teplerdeki şortları PALA değil siz yaptıysanız diyorum:cool::cool::cool:nice olur şortların hai:rolleyes:
-
Sovalye patron büyük geçmiş olsun
-
[quote=Kennym;296638]daytradedı gectıgımız 2 ay ben de denedım ama maalesef sonuc husran oldu..
her poz ıstısnasız stoplandı.. bunun yerıne aynı pozları stoplarda kar alacak sekılde ters gırsem kraldım herhalde :)[/quote]
Daytrade diyince herkes kazanacak ya da kaybedecek olarak düşünme. Histemli işlem yaparsın kazanırsın ya da kaybedersin senin becerine kalmış.
Sistemli işlem yaparsın sistemine bağlı kazanırsın yada kaybedersin.
Sen hangisini yaptında her poz stoplandı
-
[QUOTE=Astatin;296646]yok patron...teplerdeki şortları PALA değil siz yaptıysanız diyorum:cool::cool::cool:nice olur şortların hai:rolleyes:[/QUOTE]
ole tabı patron banka hısselerıne gelen alımlar tabiri caizzse lopu lopurdu burda duracak gıbı degıl.. ama su da gozumden kacmadı tepe noktasına ulasması 85500 sevılerı tamamen poz stoplanmasıydı... 2000 e yakın poz kapandı 85150 sonrasında.. bızım shortlarda 5 dkkalık palada bılıyo bunu o shortlayacagı zamanı mıktarı ayarlamıstır bıle .. bız shortluyosak emın olun o shortlamıyodur...
-
[quote=Kennym;296651]ole tabı patron banka hısselerıne gelen alımlar tabiri caizzse lopu lopurdu burda duracak gıbı degıl.. ama su da gozumden kacmadı tepe noktasına ulasması 85500 sevılerı tamamen poz stoplanmasıydı... 2000 e yakın poz kapandı 85150 sonrasında.. bızım shortlarda 5 dkkalık palada bılıyo bunu o shortlayacagı zamanı mıktarı ayarlamıstır bıle .. bız shortluyosak emın olun o shortlamıyodur...[/quote]
85.500 civarından gelen satışların çoğu KY satışı değildi... Şaşırtıcı ama gerçek... Tepeye yaklaşıyor olabiliriz... Bundan sonra short sinyallerini ciddi ciddi dikkate alırım...
-
[QUOTE=cırcır;296650]Daytrade diyince herkes kazanacak ya da kaybedecek olarak düşünme. Histemli işlem yaparsın kazanırsın ya da kaybedersin senin becerine kalmış.
Sistemli işlem yaparsın sistemine bağlı kazanırsın yada kaybedersin.
Sen hangisini yaptında her poz stoplandı[/QUOTE]
acıkcası sıstemlı ıslem yaptım ancak mevcut ay cok duragan gecınce reelde bıze yansıması olumsuz oldu .. devam ettırılse + deger cıkacakken sıstemı devam ettırme guvenı kalmadı dolayısıyla uzerınde durmadım sonlandırdım ıslemlerı.. sımdı coklu gostergeye gore hıstemlı takılıyorum... ılk sat sınyalıyle bırlıkte saatlıge gececegım. en temızı o kafa rahat en azından.. bu ne boyle sanıye sanıye ekran ızle pifff
-
[QUOTE=Strategist;296630]Babalar çok satış yaptılar bu çubukta... İlginç... Şu manzara değişmezse bu geceye long girmem...[/QUOTE]
Bu gün garip bi gün sanki babalar pozisyon değiştiriyorlar neysa saat 17,15 den sonra belli olur gece ne olacağı bakalım
yannız bu pala sortanda ekmek yedirmeyecek gibi
piyasanın dengesi iyice bozuldu büyük patronlar büyuk oranda londa olunca
az bi kontratla müdahale edip piyasayı istedikleri yöne çeviriyorlar.
Bide sanki herkez istim üstünde satışlar bi başlarsa domino etkisi yapabilir.
-
[quote=Strategist;296640]Daha önce de söylemiştim, ben de zamanında bir süre daytrade yaptım ama beş kuruş kazanamadım... Risk ve getiri açısından bakarsak ne kadar ekmek o kadar köfte.. Hiç risk almayayım, gelsin paralar zihniyeti kainatın kurallarına aykırıdır bence...[/quote]
Geceye kalmak risk değil zaten yüksek kaldıraç risk. Kısa vadeli sistemle geceye kalmanın mantığı yok. Sistem gap avcısı mı öyle bir becerisi mi var yoo. Saatlik sistem olur geceye kalınır yoksa mantıksız.
-
Ama dağıtım için şimdi düğmeye bassalar bile dağıta dağıta 87.000'e kadar giderler o da ayrı bir konu... Dow'un 11.000 üzerindeki hareketleri önemli ipucu olacak... üvvv...
-
[quote=kennym;296651]ole tabı patron banka hısselerıne gelen alımlar tabiri caizzse lopu lopurdu burda duracak gıbı degıl.. Ama su da gozumden kacmadı tepe noktasına ulasması 85500 sevılerı tamamen poz stoplanmasıydı... 2000 e yakın poz kapandı 85150 sonrasında.. Bızım shortlarda 5 dkkalık palada bılıyo bunu o shortlayacagı zamanı mıktarı ayarlamıstır bıle .. Bız shortluyosak emın olun o shortlamıyodur...[/quote]
iyide bendeki sistem 15,15 de 84800 de sat vermişti hala aval aval orda duruyor 85500 e geldİ hala tık yoktu
-
[quote=cırcır;296656]Geceye kalmak risk değil zaten yüksek kaldıraç risk. Kısa vadeli sistemle geceye kalmanın mantığı yok. Sistem gap avcısı mı öyle bir becerisi mi var yoo. Saatlik sistem olur geceye kalınır yoksa mantıksız.[/quote]
Sabah gap'i konusunda hiçbir sisteme çok şans vermiyorum. Ben uzun süre uğraştım bu bela ile forum ahalisi bilir... Şimdi %60-80 arası doğru tarafı seçebiliyorum ama bu kararı vermek için baktığım şeyleri mekanik hale getirmek çok çok zor... Sistem pozuyla geceye giren herkes ciddi miktarda gap yemeyi göze almalı..
Ha ama gap yiyince hangi gap ile poz değiştirilir hangisi ise değiştirilmez o çok başarılı şekilde full mekanik hale getirilebilir. Onun net kuralları var.
-
TCMB BRUT DOVIZ REZERVLERI 1 EKIM HAFTASI: 77 MYR 35 MLN DOLAR (ONCEKI: 75 MYR 795 MLN MLN DOLAR)
-MATRIKS-
hedef 100 M dolar ise eger daha emdirecekleri 23 m dolar var.. buda buralardan daha cok yukarlarının hedeflendıgını gosterecektır...
durmak yok yenı tepelere devammmm ....
hem sunu da dusunmek lazım , bu adamların cıkma gıbı bı derdı yok daha notumuz artacak yatırım yapılabılır ulke olacagız , para akacak kı karlı karlı bunlara satsınlar , halka propaganda yapılsın kı 2 yılda 10 katlandı dıye mılletı ceksınler .. nıe cıksınlar zaten %70 bunlarda... ılk hedef 100000 .dng.dng.dng.dng.dng ama lopu lopur de gıdemıyo ıste yakıt lazım , sen ben o bız bunlar short sevdamızı kaybetmeyecez kı bu tren gıtsın...
-
kanalizasyon denize çıksada kurtulsak kokudan
bol şans..!
:)
-
[QUOTE=a.kaya;296659]iyide bendeki sistem 15,15 de 84800 de sat vermişti hala aval aval orda duruyor 85500 e geldİ hala tık yoktu[/QUOTE]
patron senın sıstem de arada bı zarar ettırıyodur herhalde ? her ıslemı karlı olacak degıl ya....