[QUOTE=Teknikanalizim;77947]Cate sana mesaj atmnak için tam 50 mesaj yazmam gerekiyormuş üüü[/QUOTE]
yettim gariii yettiiimmm:)
Printable View
[QUOTE=Teknikanalizim;77947]Cate sana mesaj atmnak için tam 50 mesaj yazmam gerekiyormuş üüü[/QUOTE]
yettim gariii yettiiimmm:)
misafir sayısı 4 e cıktı tam da jerfının cıktıgı zaman, bu kızda rontgencıler arasına karısmıs olabilir, benden soylemesi.
[quote=Astatin;78072]catedral..bu snaaydı[/quote]
Bu şahıs sızınle nasıl konusuyor sayın catedral, ben olsam şikayetci olurum, sürüm süsüm sürünsün mahkeme kapılarında:..::..:
(size karsı saygım sevgım sonsuzdur sayın catedral, kedinin lafı mı olur,)
[QUOTE=clark;78048]Yok teşekkür edrim ben Jim Beam içiyorum son hareketlerde belki inanmayacaksınız ama 32500 kısa 31100 uzun 34400 kısa 32700 uzun kapanış 34750 uzun devam gelde kutlama
nerdeyse vobla paralel giitik[/QUOTE]
Tebrikler sevgili Clark..
Bugün bende duygularıma ve astinin bostancı sahiline saçtığı mikropların seline kapılmasaydım o rekoru kıracaktım..
.dng .dng .dng
[quote=catedral;78073]yettim gariii yettiiimmm:)[/quote]
tŞK SN. catedral :D
[QUOTE=Astatin;78051]hem sigara hem alkolk kokuyosun ........neredeydin bu saatlere kadar......çocuk mu kandırıyorsun kuzum... bu maskeli baloyu devam ettirmeyelim reca edelim, başka bir duygusal ritm yakaldıysan git...küçülmeyelim birbirimizin gözünde...[/QUOTE]
Tırım tırım arandım evde ama alkol kalmamış.dng Bana müstahak... .dng Beter olimmm.dng
Sistemi 32.950 den alda olup günlükteki kamayı göğsüne saplayan kati
[QUOTE=jerfin;78053]senin yüzünden pıçaklara karşı aşırı sempati duymaya başladım.. ekmek kesmek için bile elime pıçak alsam sevgi dolu gülümseyen gözlerle bakıyorum pıçağa:)[/QUOTE]
Heeee:..: :..: :..:
Astiiii çatlayasın.... Jerfiyle komşu çıkcas nerdeyseee:..:
[QUOTE=tuareg;78054]Yonetımden bır ıstegım var, formu gızlıden okuyan rontgencıler var, yok oyle perde arkasında durmak, burası ozel alan, uye olmayan gırmesın,[/QUOTE]
Evet evet... Reco kırk yılın başında doğru bişi dedin... +.
10 oy birden kullanıyorum:rolleyes:
[QUOTE=Teknikanalizim;78055]Oda insnaın kendi basitliği dikkate almıyacaksın...[/QUOTE]
Aman bilseniz başımıza neler geldi.... Büyükcan donla buraya geldi.. Adam birde özel mesaj yazabilseydi mazallah:confused:
dedikoduyu hayatta kaçırmayan kati
[QUOTE=Astatin;78056]KATİİİİİİİİİİİİİİİ!!!!!!!!!!!! bu mod dediğimiz şahsiyete bi organizasyon bir trap yapmamızın vakti geldi..az mnce beni de yasakladı 3 dakika kadar.!!!!! düşün yani!!! beni....yani anlıyorum o da sevgisini bu şekilde gösteriyor ama olmaki canım böyle...
bu arada ; mersiyk ve jerfin hakkında verdiğin istihbaratlar doğruymuş sanırsam...demks[/QUOTE]
Biz organizasyonu kız kıza yapıcaz sana noluyo anlamıyorumm..
Bırakın beniiii uykumm geldiii
[QUOTE=mersiyk;78057]:D paralı olsun burası parasıda hayır kurumuna bagıslansın daha uygun :..:[/QUOTE]
Bir tek bu topik ama:D
[QUOTE=catedral;78088]Bir tek bu topik ama:D[/QUOTE]
evet evet aplam geyik topigi sadece :..: