-
[QUOTE=selçuklu;237264]ahanda tahminim sayım ve tahminim projeksyon ... bence güçlü imkb güçlü vob ..
poz .. full long .... 67 altı istop .... üvvv unleashed bulls ... üvvvvv .. ingaaaa ..
[IMG]http://i42.tinypic.com/akz8kx.jpg[/IMG][/QUOTE]
patron bence bu guzel projectıon oldu amma sankı stoplatacaklar senı.. ıkıncı bı panık dalgası ıle yukarı gıdecegı varsa eger bıraz asagıdan mallanırlar dıye dusunuyorum.. o yuzden eve uzun soluklu olarak muhtesem bı projectıon lakın kısa vadede 67000 altına ınecegını ongorerek medyum kenny olma yolunda ılk adımı aymıs bulunuyorum. hatta zaytungun astrolojı bolumunu teklıf dahı edebılırler kısa sure ıcerısınde :)
-
[quote=selçuklu;237264]ahanda tahminim sayım ve tahminim projeksyon ... bence güçlü imkb güçlü vob ..
poz .. full long .... 67 altı istop .... üvvv unleashed bulls ... üvvvvv .. ingaaaa ..
[IMG]http://i42.tinypic.com/akz8kx.jpg[/IMG][/quote]
selçuklum grafikerim,
Sen nisan vade sonunda [B]ayu [/B]nun [B]kelebek[/B] olup [B]uçtu[/B]ğunu görmedinni....:)
-
AIG:ABD hükümetinin ek desteğine ihtiyaç duyabiliriz..
MATRIKS
Duyun tabi duyun,kazanırken siz kazandınız,kaybederken devletlere,hükümetlere başvurun...halklar ödesin,nemenem şeyse bu libaralizim...
Bende battım ****....devlet benim borçlarımıda ödesin...yuvarlak çöte batırdı...OLMAZMI...?????
-
ha aklıma gelmişken...
şu [B]muhteşem altyapıya sahip şirketin[/B] kazandığı et ihalesinin iptali sevindirici bir konu.
bir şeyi savunmak ile doğruyu savunmak arasında fark olduğunu görmek güzel...
-
[quote=EMEKDAR;237286]AIG:ABD hükümetinin ek desteğine ihtiyaç duyabiliriz..
MATRIKS
Duyun tabi duyun,kazanırken siz kazandınız,kaybederken devletlere,hükümetlere başvurun...halklar ödesin,nemenem şeyse bu libaralizim...
Bende battım ****....devlet benim borçlarımı ödesin...yuvarlak çöte batırdı...OLMAZMI...?????[/quote]
[B]globalizm[/B] olayı dünyaya ilk yayılmaya başladığında, şirketler çok büyüyüp globalleşme adı altında bütün dünya pazarlarına el atıp, yerli üreticileri, yerli imalatçıları korumak için konulmuş kotasyonları kaldırttılar.
öyle ya da böyle demiyorum, bütün üst düzey yöneticiler, politikacılar buna alet oldu...
bütün dünyadaki ülkelerde,en genel tabir ile solcular globalleşmeye karşı çıktılar.
globalleşmeyi savunanlarsa, bu karşı çıkanlara dediler ki, bunlar zaten herşeye karşı çıkıyor...geçiniz...
geçildi...! :)))
-
[quote=unlimitted;237303][B]globalizm[/B] olayı ilk dünyaya yayılmaya başladığında, şirketler çok büyüyüp globalleşme adı altında bütün dünya pazarlarına el atıp, yerli üreticileri, yerli imalatçıları korumak için konulmuş kotasyonları kaldırttılar.
öyle ya da böyle demiyorum, bütün üst düzey yöneticiler, politikacılar buna alet oldu...
bütün dünyadaki ülkelerde,en genel tabir ile solcular globalleşmeye karşı çıktılar.
globalleşmeyi savunanlarsa, bu karşı çıkanlara dediler ki, bunlar zaten herşeye karşı çıkıyor...geçiniz...
geçildi...! :)))[/quote]
Halkını,ülkesinin varlıklarını korumak isteyenleri çağ dışı olarak gösterdiler...
Enis hocaya ne hakaretler ettiler...satmam dedi milletin malını öyle birileri gibi yetimin hakkını yedirtmem diyipte yiyenler gibi değil...
Bıraktı o koltuğu,ama onu herkes dışladı,kendi partisindekilerde ...
Hocam sen şerefli bir insansın...Milletin seni seviyor...ALLAH SENİ KORUSUN....:cool:
-
10 u dokuzu 8 i yediyi .. anlamam :::..bence . sayım belli .. poz belli ... istop belli .. long devam .. ralli ...boks.
-
[QUOTE=Kennym;237267]eger oncesınde EFG 40000 kontrat uzarsa kesın olur boyle bısey.. EFG takip edilmeli.. bu adamlar ..kmeyecegı esegı yar kenarına çekmezler.[/QUOTE]
Eşeğin önüne ot atmazlar diğecektin heralde
-
[QUOTE=oguzhan;237311]Eşeğin önüne ot atmazlar diğecektin heralde[/QUOTE]
ot vererek yar kenarına çeksin o vakit :) kımseler kırılmasın.. esegınde karnı doymus olur. enınde sonunda ....lecek :D:D:D
-
buradan longlamak yürek ister demekki burası dip
-
dowun tarihi düşüş yapıp çıktığı günde palaya yakışmadı 500 puanlık bant bence
-
long devam .. 67 altı istop değişmedi ... rallyesagne wawe 5 coming soon i think .. üvvvv ..