-
Abd'de mıchıgan unv tuketıcı guven endeksı acıklanacak
abd'de tsı 16:55'te agustos ayı mıchıgan unıversıtesı tuketıcı guven
endeksı verısı acıklanacak buna gore bır oncekı ay 54.9 sevıyesınde
olan endeksın agustos ayında 57'ye yukseldıgı ongoruluyor.
-matrıks-
-
ağalar mallanmış bırakamıyolar aşağı...
-
Sayın GANDİ
paylaşımlarınıza teşekkürler...
herkeze iyi akşamlar iyi hafta sonları...
-
evet , tepeyi bulan(apex) gördüğünüz gibi rahat, dötünde pireler uçuyor,....tepe ve dip, bunlara çalışılmalı bunlar bulunmalı,.....ben bölgesel olarak buluyorum, gönül isterki nokta konduruyum, zamanı gelirse o da olur inşallah,....
tabi buradki tepe sadece 5 lik, ve 60250 den bu yana 5 cisi,....
hadise şudur spot geriden takip ediliyor, spot çıktıkça - makas ağanın karı oluyor, - makasa short topluyor spotun yukarısına kesiyor,.....bu bir süre devam edebilir, taki bir tükeniş yükselişi alana kadar,.....sonra yataya gireceğini ve dediğim gibi, 66350 üstünde kalmak kaydıyla, bir günden diğerine yatay py içinde testere olunacağını bekliyorum, bunun sonrasında ya sivilce çıban olacak veya 66350 altında kalarak global çöküş devam edeck,...
[I][B]bu yatay öncesinde tepe bölgelerim[/B][/I], 70325, 71400- 72300-900 aralığı bu üçünden biri,...bu gün 70325 e çarptık,...5 lik gidişat diğerlerini tayin edecek,....
bu güne gelirsek kapanışta 5 lik direnç oluştu, ptesine 70350 direnç oldu,....anahtar şimdilik kapalı, ancak bu anahtar tek kademe ile kapandı, 925 te açıktı 900 de kapalı kaldı,....
yinede takip eden bar ptesine kapalı gireceğinden spot açılana kadar cari fiyatttan - makas nedeniyle direnç bölgesine kadar kesim olabilir,....yada düşük açıp spotu bekleyene kadar yeni şort alabilir, bu meyanda tehlikli yerler long için 68800 seviyesi, short içinde satışın hızlanacağı yerler,
analizler hep doğru çıkıyor,...
sonuçta 677xx üstünde 68800 geçildikçe long tutulmalı taki 677xx kırılana kadar demiş idim,....
iyice haftalar cümleten,...
-
Üstadım ellerine sağlık iyi akşamlar güzel bir haftasonu cümleten ...
-
günaydın,....
tepki için önce bir çüşşşşş dedikten sonra,...
5 likte 69800 gizli denge yapıldı,.....
-
günaydın, mümkünse dengeleri aşağida kuralım, malum poz gereği
:)
-
geçen hafta yazdığımız gibi - makas shortta başa bela oluyor,.......tepkide bu makasın izin verdiği ölçüde gelişiyor haliylen,.....
ağa falan yok canım, tamamen alıcı ve satıcının serbest koşullar içinde hiç bir etki altında kalmadan tamamen kendi verdikleri kararlar ile homojen ve saydam bir pazar yapısı içiersinde karşılaştıkları yer,....
iki şey var,....
kararı kendimiz veriyoruz,
yukarıdaki tanım buda doğru,...
ama fiyat mekanizması,.....
şöle fiyat mekanizması karar mekanizması,...
fiyat kararları direk etkiliyor, ölese kararları etkileyecek fiyat hareketleri yaratıldığına göre, yaratılma işi için en azından bir ekip çalışması olduğuna göre,....yapılan işi üç kaad ve sahtelik oluyor ve yukarıdaki tanımı reddediyor,....
o nedenlerle hisse opsiyonu falan istemiyoruz,....milleti rahat bırakın,....
-
söylenecek pek bir şey yok,........fuul short bir pyde long 900 puvan short ise havagazı yaptı,.....
denge tesis edildi,....69600 altında kaldığımız yerden devam edecez,....akkız ve garanla endex tutuluyor,...- makas haliylen problem oluşturuyor,....yeni girecekler short yönde bu makas daraldığında shortlasınlar bizde uğraşmayalım,....
68800 önemli bir seviye,.....68800 kırıldığında bu gün için 68025 ile, 682xx civarlarına kadar gelişecek bir py olabilir,...
bu 68800 10 gündür yazıyoruz nerede ise,....çok önemli bir kale,....
-
benim denge olaylarını biliyorsunuz yeni gelen arkadaşlar bilmediğinden algılamaları farklı haliylen,....
69800 de ilk gizli yapıldı,....şimdi ikincisi resmi olarak yapıldı,.....buna destek 69663 de oluştu.....bu desteği aşağı yönde geçip kalırsak short kaldığımız yerden devam edecek,...
bu durumda 68800 önem arz edecek,,
-
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/13/57959590.png/][IMG]http://img13.imageshack.us/img13/5433/57959590.png[/IMG][/URL]
soldaki vob sagdaki spot
-
675 DEN FLAT YAPTIK, 70025 TAZELEDİK, 300 E KADAR GİTTİ,....CUMADAN 70350 DİRENÇ TAVANI DEVAM EDİYOR, ANAHTAR KAPALI,.......OFF...350 ÜSTÜNDE AÇILACAK,...
69825 altına bir ümit halen short var,.....anahtar boşaltılmadan açılmaz,...istatistik bu konuda oldukça az, bakalım artık, 70350 değeri zaten,...