sazan abi,
gitmeden son bir tat doku yorumu alsaydık.LONG ları nerde bozdurmak icap eder? :D:p
üwwww :o
tenks in edvens,
Printable View
sazan abi,
gitmeden son bir tat doku yorumu alsaydık.LONG ları nerde bozdurmak icap eder? :D:p
tenks in edvens,
[quote=TÜRKOĞLU;306042]sazan abi,
tenks in edvens,[/quote]
berhudar ol evladım.. LONG ları nerede bozdurmak gerek? Bilemiyorum yavrucum...Kaderde varsa üzülmek neye yarar üzülmek ayrıca at koşar baht kazanır...zamanlı icap, zamansız iştigalden iyidir yavrucummm..yeter ki abesle iştigal etmeyesin
[quote=Astatin;306048]berhudar ol evladım.. LONG ları nerede bozdurmak gerek? Bilemiyorum yavrucum...Kaderde varsa üzülmek neye yarar üzülmek ayrıca at koşar baht kazanır...zamanlı icap, zamansız iştigalden iyidir yavrucummm[/quote]
lan allah cezanı versin lan yine sazan abi sandım seni ::::::
önce okudum okuduğum yerde de diyorum yahu sazan abi bu tip bir cvp yazmaz.yani kısada olsa bir yorumu olur.baştan sona geyik lan bu dedim ::::D
sonna baktım isim çok tanıdık geldi.de get lem işine :D:D
1426 nolu mesaj bu konuya cevap olabilir.
ühüühühüh ... üvvvvv ...
Pehh.
Topigi dagıtmışınız !! :mad::mad:
Avaratlarım bir yığın kişide !! :mad::mad::mad::mad:
Daha tatile gitmeden bu performans var ise, öyleyse yarından sonra bu dopik havaya uçar .
.dng.dng (Gış gış gışşt)
abi bi yığın kişi dediğin .. bi astetron bi ben ... başkasına gullandırtmayız sazan abim .. sen merak etme .. rahatça git tatile ... üvvvvvv .:o:o:o:o::::::::::::
Sn.sazan grafik yayınlama izni varmı.
Topiği kirletmek istemem.
[quote=zalim123;306186]Sn.sazan grafik yayınlama izni varmı.
Topiği kirletmek istemem.[/quote]
Tabiki yalnız tek ricam, dalga teorisi ile ilgili olması. (EW sayımlı gibi)
sazan abi .. benim teşekkür tuşu çalışmıyor abi ..basıyorum teşekkür etmiyo.... forumda bi tuhaflık var .......
üüÜüüÜüwwwvvvvvv.
Ne kadar talihsizim.
(Dopiğim, güzel dopiğim ve avatarım (hafif narsist) . Haince emellerine nalet edicehler seni)
sazan abi ... gidiyormusun abi tatile .... dopik ve ... avatar bana emanet abi ..... kimseye dokundurtmam ..... astotin iyi adam ... onla beraber sahip çıkarız abi dopğe......::::::.brv.brv