bende 76750 maliyetli uzunalrı 1000 aşagıdan yerine koydum maliyet 75 750 ye düştü stop yolu uzun
Printable View
bende 76750 maliyetli uzunalrı 1000 aşagıdan yerine koydum maliyet 75 750 ye düştü stop yolu uzun
[QUOTE=clark;345084]bu piyasa seçime kadar 92000 i geçer bunların niyeti kötü bir köşeye not edelim geldiğimiz noktada bütün yurtdışı olumsuzluklarına vobta 1500 puan tepki verdik birde dowdaki düzeltmenin bitip yukarı gitmesi var[/QUOTE]
yukarı pis gidebilir kısa dönemde.. dünden sonra gelen hemen bir al sinyali genelde sert yukarı yapıyor.. öyle de bi hava var zaten şimdilik.. artık önemli bir satış gelmemesi lazım..
dünkü son bir saat hareketinin tersi bişey olursa hiç şaşırmam :)
[QUOTE=halojen;345146]dünkü son bir saat hareketinin tersi bişey olursa hiç şaşırmam :)[/QUOTE]
gidişat onu gösteriyor
[QUOTE=clark;345162]gidişat onu gösteriyor[/QUOTE]
olmasa da farketmez abi geceye uzun kalırım çok büyük ihtimal.. 78 üstüne atsaydı iyi olurdu bugün..kısmet
bu satış fazla..flat... dün bugünü götürdü.. boşuna uğraştık.. iyi akşamlar..
[quote=halojen;345221]bu satış fazla..flat... dün bugünü götürdü.. boşuna uğraştık.. iyi akşamlar..[/quote]
Sıkma canını üstadım....... daha ne puanlar kazanırsın sen.....
zarar yoksa no problem halo ustam........:..::..:
Bu eksi makas zımbırtısı benim kafamı çok karıştırıyor... 2008 ayı piyasasında bile bu yoktu. Şimdi neden olduğunu bi türlü kafamda oturtamadım. Belli olan şu; seçimlere kadar bu piyasanın aşağı gelmesini isteyen py ve bu seçime yüksek endeksle girmeye çabalayan sermaye grubu arasındaki kural dışı bir oyun anlayışı. 2 grubun çarpışması sonucu vobda ne kural ne kaide kaldı. Haliyle bu çarpışma okuduğum kadarı ile kayıplara neden olmaktadır.....
uzun devam stop 74800 ,aslında bu piyasa da beklemek lazım ama hayırlısı
[QUOTE=SU-TE;345284]Bu eksi makas zımbırtısı benim kafamı çok karıştırıyor... 2008 ayı piyasasında bile bu yoktu. Şimdi neden olduğunu bi türlü kafamda oturtamadım. Belli olan şu; seçimlere kadar bu piyasanın aşağı gelmesini isteyen py ve bu seçime yüksek endeksle girmeye çabalayan sermaye grubu arasındaki kural dışı bir oyun anlayışı. 2 grubun çarpışması sonucu vobda ne kural ne kaide kaldı. Haliyle bu çarpışma okuduğum kadarı ile kayıplara neden olmaktadır.....[/QUOTE]
dağıtılan temettülerin farkıdır sonra sibop ayarı yaparlar
vay vay..tek barda 2bin puan..bu havada para yapabilen varsa helal olsun.. neyseki dün kapamışız dükkanı...
evet..dün tahmin ettiğim boğa paterni çalışıyor gibi..fakat feyki çok fazla oldu..1800 puan..
[IMG]http://i1103.hizliresim.com/2011/3/18/6317.bmp[/IMG]
bu 1800 puanda uzunları tutmak mümkün değildi,:o
bu pattern yukarda bi hedef veriyormu halojen?
biraz kastırdı ama uzunda kalmayı başardım bugun artık79 bin kapatırız
[QUOTE=saraylı;345523]bu 1800 puanda uzunları tutmak mümkün değildi,:o
bu pattern yukarda bi hedef veriyormu halojen?[/QUOTE]
selam abi hoşgeldin.. :)
herhangi bir hedefi yok abi,sonraki kelebeğe kadar sürüyolar..izlenimim bu.. hedefler konusunda anlamlı bir istatistik çıkaramadım..
şu feykleri de çözebilsem harika olacak ama..hala mantıklı bir ilişki yok..en azından şimdilik bulamadım..
şimdilik görünen, yarın tekrar aşağı trend başlayacak.. değişiklik olmazsa..
aslında 2 seçeneği var... direk aşağı devam ederse bugün bitirebiliriz yukarı hareketi..bu zayıf ihtimal..
yada buralarda yatay yukarı eğilim olursa dediğim gibi yarın bitirecek yukarıyı..
her durumda şansı kalmadı bu boğa paterninin.. max. yarın biter..
yukarıyı bitirecek kelebek..ama beklemek lazım..henüz kırmızı oku koyamadık..
[IMG]http://i1103.hizliresim.com/2011/3/21/4235.bmp[/IMG]
[QUOTE=halojen;345673]yukarıyı bitirecek kelebek..ama beklemek lazım..henüz kırmızı oku koyamadık..
[IMG]http://i1103.hizliresim.com/2011/3/21/4235.bmp[/IMG][/QUOTE]
dağa taşa asılacak analiz .... .brv.brv
[QUOTE=selçuklu;345674]dağa taşa asılacak analiz .... .brv.brv[/QUOTE]
gaçınılmaz kaptan :)... tekrar dönüyoruz aşağı ..eli kulağında..
[quote=halojen;345677]gaçınılmaz kaptan :)... tekrar dönüyoruz aşağı ..eli kulağında..[/quote]
Halo patron süpersin,,,,,,,,,,,,,,, klavyen dert, kesen zarar görmesin,,,,.lelele.lelele.lelele
[QUOTE=SU-TE;345691]Halo patron süpersin,,,,,,,,,,,,,,, klavyen dert, kesen zarar görmesin,,,,.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
cümlemizin :)
bu arada.. yarın sat okunu koyacağımız kesinleşti...
:)
bugünü işlemsiz geçiyorum...
topiğin takipçisi kalmamış..bir süre ara verelim.. gerek duyarsam tekrar bişeyler karalarım ilerde..
yarından sonra uzunlara dikkat edin..bu da son kıyağım olsun.. :)
uzun pozisyonda kendimi çok yalnız hissediyorum , tedirginim :(
Libya operasyonu sürerken genelde borsaları düşürmezler, fakat Türkiye henüz koalisyona tam destek vermiyor, dışarı ile korela olmayabilir.
Az kaldı robot makinalıyı ya da bazukayı çıkarmaya,,, delik deşik edip, kevgire çevirecek gene bi aşşa bi yukarı,,,,,,, Allahım sen esirge yarabbi cümle vobcuları!!!!!!!!!!!:..::..::..:
[quote=halojen;345713]topiğin takipçisi kalmamış..bir süre ara verelim.. gerek duyarsam tekrar bişeyler karalarım ilerde..
yarından sonra uzunlara dikkat edin..bu da son kıyağım olsun.. :)[/quote]
Senin takip etmeyen vob. traderi'mi var halojen, sürekli takibimizdesin okumadığımız yazın yok, biraz ara ver dinlen ama sakın uzaklara gitme :)
graş kelebeği yok mu halojen?
[quote=clark;345723]uzun pozisyonda kendimi çok yalnız hissediyorum , tedirginim :([/quote]
Yalnız değilsiniz .lelele
Çarşamba kapanıştan önce patlarık artıkı'm...
patron gel de 79375 e SAT okunu koyuver.......
[quote=halojen;345713]topiğin takipçisi kalmamış..bir süre ara verelim.. gerek duyarsam tekrar bişeyler karalarım ilerde..
yarından sonra uzunlara dikkat edin..bu da son kıyağım olsun.. :)[/quote]
bravo hocam tekrar teşekkürler öngörülerin için sizi seviyoruz saygılar
[QUOTE=halojen;345695]bu arada.. yarın sat okunu koyacağımız kesinleşti...
bugünü işlemsiz geçiyorum...[/QUOTE]
[IMG]http://i1103.hizliresim.com/2011/3/23/7141.bmp[/IMG]
Sn.Halojen tebrik ederim ve çok teşekkürler.
[quote=halojen;346372][IMG]http://i1103.hizliresim.com/2011/3/23/7141.bmp[/IMG]
:)[/quote]
Halo patron, tebrikler..............brv.brv.brv
Bugün çok kulaklarını çınlattım ama her zamanki gibi
galip gelen sen oldun sonunda.
Patronuma baklavalar benden..............lelele.lelele.lelele
[QUOTE=SU-TE;346440]Halo patron, tebrikler..............brv.brv.brv
Bugün çok kulaklarını çınlattım ama her zamanki gibi
galip gelen sen oldun sonunda.
Patronuma baklavalar benden..............lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
eywala patron.. vala klasik hareketler işte..oku koyduğum anda terse dönüyor.. ama sonunda güldürüyor.. sabreden zarar etmez
[quote=halojen;346443]eywala patron.. vala klasik hareketler işte..oku koyduğum anda terse dönüyor.. ama sonunda güldürüyor.. sabreden zarar etmez[/quote]
Nokta atışı budur, tebrikler halojen, bizi yorumlarından fazla mahrum etmezsin umarım :)
sat etkisi sürüyor..kısaya devam.. bol şans herkese..
kelebekler bu dalgalı piyasada iyi performans gösterdi son 10 günde
[IMG]http://i1103.hizliresim.com/2011/3/24/2320.bmp[/IMG]
[quote=halojen;346497]sat etkisi sürüyor..kısaya devam.. bol şans herkese..
:)[/quote]
"Kelebek etkisi" sürüyor.brv Bir de kelebek şöyle güçlü kuvvetli uzun ömürlü olsa da neşemizi bulsak:o
[QUOTE=Astatin;346498]"Kelebek etkisi" sürüyor.brv Bir de kelebek şöyle güçlü kuvvetli uzun ömürlü olsa da neşemizi bulsak:o[/QUOTE]
öyle olması lazım abi..yataylık aşağı kırıldı,2bin puan verdi ama 2-3bin daha vermeli bu sat sinyali..bekliyorum yani..