yettim gari....
kapattım vob daki pozları..geldim..
1.3613 ten kısayım..
Bu arada yarısı 1.3581 kapatıldı..
Printable View
yettim gari....
kapattım vob daki pozları..geldim..
1.3613 ten kısayım..
Bu arada yarısı 1.3581 kapatıldı..
5 dakkada beşiktaş... %25.. HO..
[QUOTE=catedral;227921]5 dakkada beşiktaş... %25.. HO..[/QUOTE]
forexde işlem yapmaya başladıktan sonra şimdiye kadar vob'da harcadığım zamana acıdım inan caty..
hoşgeldin...lelele
[QUOTE=Cerphin;227974]forexde işlem yapmaya başladıktan sonra şimdiye kadar vob'da harcadığım zamana acıdım inan caty..
hoşgeldin...lelele[/QUOTE]
canıma okudu bugün canıma.. tak dedi..kapattım tümünü vob un..
ruh hastası yaaa...
[quote=Cerphin;227974]forexde işlem yapmaya başladıktan sonra şimdiye kadar vob'da harcadığım zamana acıdım inan caty..
hoşgeldin...lelele[/quote]
:..::..::..::..:
[quote=catedral;227980]canıma okudu bugün canıma.. tak dedi..kapattım tümünü vob un..
ruh hastası yaaa...[/quote]
apla, vob'da eğer 2.000 puana oynayıp 1.000 puana stop yapmazsan, ruh hastası eder adamı.
:)))
[QUOTE=unlimitted;227986]apla, vob'da eğer 2.000 puana oynayıp 1.000 puana stop yapmazsan, ruh hastası eder adamı.
:)))[/QUOTE]
oldum zaten.. resmen sol elim uyuştu sinirden yawww :::
Burda kakkara kikkiri işlem yapıyoruz..
1.3559 flat... HO...
[QUOTE=catedral;227993]oldum zaten.. resmen sol elim uyuştu sinirden yawww :::
Burda kakkara kikkiri işlem yapıyoruz..[/QUOTE]
aynen valla.. ekrana bağlanıp kalmıyorsun.. kalk çık,gez, dolaş canın isteyince otur ekranın başına 20-30 pip al kalk işine bak..::: süper valla..
saat sınırlaması yok, seçenek çok.. tek bi emtiaya bağlanıp kalmıyorsun.. alışı yada satışı kaçırınca vobdaki gibi ah vah demiyorsun.. bir sürü seçenek var, başka fırsatlar var...lelele
başka fırsatlar olduğunu bilince gerilip sinirlenmiyorsun.. rahat olunca da yanlış karar verme olasılığın daha düşük oluyor..
[quote=Cerphin;228018]aynen valla.. ekrana bağlanıp kalmıyorsun.. kalk çık,gez, dolaş canın isteyince otur ekranın başına 20-30 pip al kalk işine bak..::: süper valla..
saat sınırlaması yok, seçenek çok.. tek bi emtiaya bağlanıp kalmıyorsun.. alışı yada satışı kaçırınca vobdaki gibi ah vah demiyorsun.. bir sürü seçenek var, başka fırsatlar var...lelele
[B]başka fırsatlar olduğunu bilince gerilip sinirlenmiyorsun..[/B] rahat olunca da yanlış karar verme olasılığın daha düşük oluyor..[/quote]
bu çok önemlidir...
az önce €/jpy benden 19 pip çaldı. fena bi tokat patlatmam lazım ona. :..:
oil de 84.73 den satış yaptım.. aslında saat 21 den sonra oil e bulaşmıyordum, ama dayanamadım:)
[quote=Cerphin;228028]oil de 84.73 den satış yaptım.. aslında saat 21 den sonra oil e bulaşmıyordum, ama dayanamadım:)[/quote]
ben dün oil'den çok güzel bi 70 pip yaptım. 84.95'te günlük pivotu var. dikkatli ol. geçerse, biraz daha sürerler gibi gibi...
papaz bu gece sabaha kadar düşer gibi geliyor.. satış pozisyonu alıp stopumu da geniş tutarak papazda sabahlasam mı acaba diye düşünüyorum..
bana kalırsa hiç gerek yok....sen demedin mi fırsatlar çok diye.....
bence tepme ihtimali var....
ben WTI deki tüm pozları kapadım.....iyikide kapamışım....başladı tepmeye....
yarın yada perşembe bence çok daha iyi fırsatlar olacak.....
tabiki son karar senin.....
bol kazançlar....
WTI de bahsettiğim 1000 pips lik düşüş için son bir yukarı daha bekliyorum......
bu son alacağım pozisyonu sağlam alacağım ve bekleyeceğim.....
tabiki iz süren stop hep devrede olacak....lakin bu sefer 150-200 pipslik olacak....
hafta başı belirttiğim tüm stop seviyeleri belirttiğim pariteler için hafta boyu geçerlidir.....
özellikle kraliçede(GBP-USD)....
haftaya görüşmek üzere......
bol kazançlar....
[quote=catedral;227993]oldum zaten.. resmen sol elim uyuştu sinirden yawww :::
Burda kakkara kikkiri işlem yapıyoruz..[/quote]
vob bugün kısa uzun herkesin sinirini bozdu..benim de az kaldı abla... yeni sistemi devre dışı bıraktıkları anda forex'teyim.. yoruldum bunlarla uğraşmaktan.. habire değiştir değiştir.. huzur istiyorum gayri..
[QUOTE=mordak;228033]bana kalırsa hiç gerek yok....sen demedin mi fırsatlar çok diye.....
bence tepme ihtimali var....
ben WTI deki tüm pozları kapadım.....iyikide kapamışım....başladı tepmeye....
yarın yada perşembe bence çok daha iyi fırsatlar olacak.....
tabiki son karar senin.....
bol kazançlar....[/QUOTE]
oil de geceye pozisyonla girmem zaten mordak.. birazdan gevşerse kapatırım.. gevşemezse yine kapatırım..:..:
sevgili cerpinom bunlara aylık girin, bacaklarınız uzun olsun, sonra kazandığınızla 3 sene yan gelp yatın,.......
fx çi herkese başarılar dilerim, yakında görüşürüz ama, önce vatan,.....
[QUOTE=indregandi;228043]sevgili cerpinom [COLOR="Red"]bunlara aylık girin[/COLOR], bacaklarınız uzun olsun, sonra kazandığınızla 3 sene yan gelp yatın,.......[/QUOTE]
yok o kadar sabırlı değilim ben..:)))
sevgili mesai arkadaşlarımada kendinize iyi bakın......
her zaman kazanan tarafta olmanızı dilerim demek istedim......
yakından tanıdıklarım olsun sadece sanaldan hepiniz çok değerlisiniz....
kendinize iyi davranın....
günaydınslarrrr...
1.3654 ten papaza kısayla başliim güne..
bugün petrol kontratlarında vade sonu..
garip hareketler olabilir.. saat 21:30 da bitiyo kontratlar.. Ciddi gaplar olur.. dikkat..
€/JPY
127,96'dan güzel satış yapılır. ağalar oraya kadar bi taşısınlar hele...:)
1.3657 ikinci part kısa..
1.3665 stoplar.. 1.3526 I. part TP..
€/JPY günlüklerde 4 gün önceki olay silkeleme ise, 2 hafta önce bahsettiğim o [B]akıllara zarar[/B] hedefine doğru gider bu. yani 136'ya.
dikkatli olmak lazım...
[QUOTE=unlimitted;228121]€/JPY günlüklerde 4 gün önceki olay silkeleme ise, 2 hafta önce bahsettiğim o [B]akıllara zarar[/B] hedefine doğru gider bu. yani 136'ya.
dikkatli olmak lazım...[/QUOTE]
Ucunda yen olan paritelere ben kesin bulaşmıyorum.. Şimdilik oralar pek karışık..
[quote=catedral;228124]Ucunda yen olan paritelere ben kesin bulaşmıyorum.. Şimdilik oralar pek karışık..[/quote]
bugün çok acayip şeyler olabilir...
tüm majör pariteleri aylık dirençlerine, günlük 2. ve 3. dirençlerine yaklaştırdılar.
havada öyle bir koku var ki, sanki bir haber gelecek ve zart diye hepsi aynı anda dirençleri bir tek barla kırıp geçecek...
valla puslu havaları severim evet ama bugün bütün algılar ekstra açık olmalı... ekran başından kalkılacaksa da illa ki stoplar yazılmalı.
o zaman altın da yükselir keşke kapamasaydım altın uzunları :(
[QUOTE=unlimitted;228127]bugün çok acayip şeyler olabilir...
tüm majör pariteleri aylık dirençlerine, günlük 2. ve 3. dirençlerine yaklaştırdılar.
havada öyle bir koku var ki, sanki bir haber gelecek ve zart diye hepsi aynı anda dirençleri bir tek barla kırıp geçecek...
valla puslu havaları severim evet ama bugün bütün algılar ekstra açık olmalı... ekran başından kalkılacaksa da illa ki stoplar yazılmalı.[/QUOTE]
evet.. sabah 07:00 den beri 5 dakkalık barlar çok agresif ..
stopum 1.3645 e indi..
PART I.. karlar cebe atıldı.. HO..
II. part bekler.. Stopumu yazdım.. Tostumu yedim :)
1.3541 e indi stopum..
topik sahibi hakkaten uyuyooo yawww....
Aloowww... Huu huuuu.. nerdesinnnn?
5 dakkalık bir göstergem satta.. 15 de satta 30 sata gelmek üzere olduğu için stopu kaldırdım..
1.3647 tekrar II. part kısa papazda..
Burda kimse yok yaww.. Kendi kendime yazıyom..
[B]Topik sahibi.. Topik sahibi....Topiğinin başına..[/B]
[QUOTE=catedral;228106]bugün petrol kontratlarında vade sonu..
garip hareketler olabilir.. saat 21:30 da bitiyo kontratlar.. Ciddi gaplar olur.. dikkat..[/QUOTE]
sağol caty.. oil e hiç bulaşmayayım bugün..
[QUOTE=catedral;228154]topik sahibi hakkaten uyuyooo yawww....
Aloowww... Huu huuuu.. nerdesinnnn?[/QUOTE]
celdum celdumm... papazda ben de kısa yaptım.. hedefim 1.3480..:::
[QUOTE=Cerphin;228365]celdum celdumm... papazda ben de kısa yaptım.. hedefim 1.3480..:::[/QUOTE]
1.3616 ve 3620 de stoplarım var..
aynen bende 3580 bekliyom.. orayı kırarsa 1.3560 var..(II.part TP orda:..:)
[QUOTE=catedral;228368]1.3616 ve 3620 de stoplarım var..
aynen bende 3580 bekliyom.. orayı kırarsa 1.3560 var..(II.part TP orda:..:)[/QUOTE]
1.3560 da kırılırsa bu sefer kimse tutamaz papazı, gapını kapatır.. yerçekimi kuvveti..::::::