-
[QUOTE=jerfin;146154]geriye dön ve bana yazdığın ilk mesajı oku.. paragraf aralarındaki hakaret küfürlerini tekrar tekrar oku..!!!. senin nasıl karakterde bir insan olduğunu bir kez daha gösterdin bana...[/QUOTE]
Sen de bu foruma gösterdin nasıl karakterde biriymişsin. Ne kadar sinsiymişsin. Yılan gibi zehrini biriktirip fırsatı gelince sokmaya çalıştın ama yemezler. Biz çok yılan gördük, yılan bile kendisine dokunmayana bişey yapmaz ama sen yılandan bile sinsiymişsin..
-
Ben bu forumda kimseye sataşmadım, kimsenin huzurunu bozmadım. Suçum daha önce başarılarını alkışladığım birisine, bu ülkeyi kuranlara hakaret ettiği için cevap vermekse bişey demiyorum...
-
[QUOTE=enorton;146159]Ben bu forumda kimseye sataşmadım, kimsenin huzurunu bozmadım. Suçum daha önce başarılarını alkışladığım birisine, bu ülkeyi kuranlara hakaret ettiği için cevap vermekse bişey demiyorum...[/QUOTE]
aha yine milliyetçiliğin arkasına sığınma vakası... gülüyorum sadece..:D
-
[QUOTE=jerfin;146154]geriye dön ve bana yazdığın ilk mesajı oku.. paragraf aralarındaki hakaret küfürlerini tekrar tekrar oku..!!!. senin nasıl karakterde bir insan olduğunu bir kez daha gösterdin bana...
ben banlanan hiç kimsenin ardından konuşmadım şimdiye kadar.. konuşmam da... senin yaptığın gibi ben hiçkimsenin arkasından hocam, üstadım diye koşmadım hiçbir zaman koşmam da..
hiçbir zaman çıkar peşinde koşmadım şimdiye kadar.. bir insanın fikirleri, milliyeti ,zihniyeti ,inançları beni ilgilendirmez.. ben o kişiye insan olduğu kadar değer veririm.. tahammül edemediğim şey de ikiyüzlülüktür.. jani haklıymış haksızmış beni ilgilendirmez.. [B]ben burada bi karaktersizlik gördüm ve onu paylaştım..[/B][/QUOTE]
O senin kendi körlüğün ve karaktersizliğin... Ben kimsenin peşinden koşmadım, adamı daha 10 gündür tanıyoruz. Değişik bir trade tarzı var ve başarılı. Poz sorduysak, ertesi gününe planını sorduysak bu arkasından mı koşmak oluyor? Ben kimsenin lafına göre poz almam, bunu da burada beni tanıyan herkes bilir... O yüzden kimsenin arkasından koşmama da gerek yok...
-
[QUOTE=jerfin;146160]aha yine milliyetçiliğin arkasına sığınma vakası... gülüyorum sadece..:D[/QUOTE]
Gül gül anca gülersin zaten gülmeye devam et... Dün akşam mağlubiyetten sonra Mustafa Denizli de gülüyordu :D
-
uşaklar neyi tartışıyorsunuz....
adam içip içip vob topiğinde zırvalamış..
üç gün sonrada çeker gider....
burdakiler birbirlerini kırdıklarıyla kalırlar...
bu arada bir fındıkdır gidiyor. ya adam site kurmuş ..mail atmışlar bana bile..
gidin ana avrat küfür edin işte.. serbestmiş nasıl olsa...
deşarj olun biraz...
-
[QUOTE=mbm;146166]uşaklar neyi tartışıyorsunuz....
adam içip içip vob topiğinde zırvalamış..
üç gün sonrada çeker gider....
burdakiler birbirlerini kırdıklarıyla kalırlar...
bu arada bir fındıkdır gidiyor. ya adam site kurmuş ..mail atmışlar bana bile..
gidin ana avrat küfür edin işte.. serbestmiş nasıl olsa...
deşarj olun biraz...[/QUOTE]
senin burada yazman için illaki forumun birbirine girmesi mi lazım..:..:
aha bak senin sık sık yazman için forumda sürekli kavga çıkarabilirim ona göre..:D:D.dng
yok yok küfür etmeye gerek yok, insan karşılıklı atışma ve kavgayla bile baya dejarz oluyormuş..:..::..:
-
Sn. Hellim'e bir sürü iş çıkardık yine.. mesajları buradan siyaset topiğine yada seviyeli tartışma topiğine taşımak için uğraşacak şimdi bi sürü... sadece onunla kalsa iyi, mesajları tek tek okumak zorunda kalacak zan altında kalmamak için, ceza v.s. verilmesi gerekiyor mu diye..:..::..:
görüyorsun işte biz adam olmayız Hellim..:):):)
-
hiçkimseyi kırmak, üzmek istemezdim.. ama sevdiğim bi insanın bu kadar üzerine gidilmesine tahammül edemedim..
neyse üzerimdeki gerginliği, son zamanlarda yaşadığım psikolojik baskıları atana kadar bi süre herşeyden uzak kalmak daha iyi olacak sanırım.. yaşanılan tadsız olaylardan dolayı gerçekten üzgünüm..
-
[QUOTE=martoniki;146168]
Selam olsun herkese..
Patroniki..[/QUOTE]
Abi Tatar Ramazan'ın koğuşa girdiğinde söylediği " Merhaba yarenler, selam çilekeş arkadaşlarım" repliğini hatırlattın bana :)
Bu arada Tatar Ramazan hakkında çok güzel bir yazı...
[url]http://falsestuff.blogspot.com/2009/04/tatar-ramazan.html[/url]
-
[quote=enorton;146172]Abi Tatar Ramazan'ın koğuşa girdiğinde söylediği " Merhaba yarenler, selam çilekeş arkadaşlarım" repliğini hatırlattın bana :)
Bu arada Tatar Ramazan hakkında çok güzel bir yazı...
[URL]http://falsestuff.blogspot.com/2009/04/tatar-ramazan.html[/URL][/quote]
Benim de aklıma hep şu türkü gelir.. :..:
[B][I]
Benden selam olsun Bolu beyine,
Çıkıp şu dağlara yaslanmalıdır..
..
..
[/I][/B]
Bir gün ralli ya da şelaleye denk gelip arkaya yaslanmak (ve de uzlaşabilmek) dileğiyle.. :D
-
Tartışma
[quote=ÖZGÜR EFE;146544]FOX ANA HABERDE canlı yayında spiker Kocaeline bağlanır. Hatun kişi Kocaelinde sokak ropörtajları yapıyor mevzu harçlar felan geçim sıkıntısı.Genç delikanlı kıza yaklaşır sen bişeymi söylemek istiyorsun der spiker ...
Çocuk daha çok genç 16-17 yaşında işte seni izliyorum beğeniyorum felan der spikere yağlar ballar sonra ayrıca üzerindeki pembe yakışmış der pembenin sana yakıştığı gibi morda galatasaraya yakışıyor, bu sene moruz fenere koruz der. .dng.dng.dng tabi hem aan haberdeki hem hatun kişi mossmor olurlar :D
sende sırplara koyunca o geldi aklıma şimdi[/quote]
Sen aklıbaşında bir adamdın ama sanada birşeyler oldu.:(B u resmen terbiyesizlik BU FORUMDA FENERLİ ARKADAŞLAR VAR AYIP OLMUŞ ARKADAŞIM ÖZÜR DİLEMEN LAZIM..dng.dng
-
[quote=ÖZGÜR EFE;146553]Forum ahalisi benim ne kadar terbiyeli olduğumu bilir.Bu mesajdaki amaç fb de değildir ayrıca ama icab ederse uzatırım bu ilişkiyi -ki yasaklanarak bana yazık düşüncesizlik yaptığın içinde sana yazık olur[/quote]
o zaman takım ismi yerine nokta koysaydın arkadaşım.Hellim seni yasaklamalı bence, ben küfür etmeden müebbet mahkum olduysam senin idam edilmen lazım.
-
Mod beni seçin asayiş berkemal olur.
-
Neyse ben arkadaşın yerine tüm FENERBAHÇELİLERDEN ÖZÜR DİLERİM KUSURA BAKMAYIN CAHİLLİĞİNE VERİN ARKADAŞIN.
-
O haberde çocuğun fanatikliğini vurgulamaktı amacım yoksa hiç bir takıma husumetim yoktur.Bizzat popüler futbol kültüründen hiç haz etmem.
-
[QUOTE=V.O.B;146555]o zaman takım ismi yerine nokta koysaydın arkadaşım.Hellim seni yasaklamalı bence, ben küfür etmeden müebbet mahkum olduysam senin idam edilmen lazım.[/QUOTE]
Sayın V.O.B yazma hakkınızın alınmasının baska sebebi vardı.
-
Yapılan tum baskı ve ısrarlara ragmen Sn Hellime Kufure gecit vermediği icin sonsuz tesekkur ederim.
Ne olursa olsun kim olursa kufur ,argo vs etme yazma hakkı yoktur,elbette yazdıklarını kontrol edemeyen seviyesizce yazanlar forumdaki tum imkanlardan mahrum bırakılmalıdır.
Kufurun hic bir sekli kabul edilemeyecek iken sozlu kufur belki agzindan kacti denilecek olsa bile, yazili olarak iletişim kurulan bir platformda ısrarla aynı cirkinliğe devam edenlerin hos karsilanmasi kabul edilmesi elbette dusunülemez.
3, 5 küfürbazin forumu kirletmesini izin vermemeli aksine cogunluk tepkisini gostererek bunlarin yanliş davranişlardan arındırılması saglanmalıdır.