Pazartesi için bekleriz.
Öyle üç beş yazıyla olmaz anlamlı bir ANALİZ LAZIM.:):):):)
Printable View
Pazartesi için bekleriz.
Öyle üç beş yazıyla olmaz anlamlı bir ANALİZ LAZIM.:):):):)
pazartesi yazmaya başlar o kadar bencil bir bünye var ki aslında yazılarında yazdıklarını kendi hiç ama hiç yapamıyor.
Sn. Kurt problem nedir anlamadım.
Sürekli küfürlü yazılar yazıyorsunuz. Gelen-giden herkesi nasipliyorsunuz. Şu bir gerçek ki çok bağıran genelde haksızdır. Haklı olan hakkına razı olur.
Derdiniz nedir?
Sakin olun.
Eğer bu mesaja küfürlü cevap yazarsan, 10 katı sana.... Güzel şeyler yazarsan yine 10 katı sana olsun.
Artık son ver.
[QUOTE=kurt;449283]Biri sanaldan işlem yapar biri öğüt akıl bin para hani yok ortada gerçek para.
Neden çünkü sanal ve kaçak yorumlarI ebemde yapar. Birde bu insanlar seans içi buradalar işte başarı.
Ben ne diyebilirim ki.
Kötü her zaman iyi olmuştur.
Sayın bull market bunu çok iyi bilir.[/QUOTE]
iyi bilirimde Sn. kurt, gerçekte bendede yok kazanç desen ben söylerim durumumu aklıma geldikçe, bilen arkadaşlarda var uzun vadede kazançlı değilim diye söylerim.
Bu vobda kaybeden büyük bir çoğunluktur, kazanan ise işini bilen çok az bir azınlıktır bu bir gerçek.
Kazanan tarafta olmak isteyende o kadar çokki, kazananı herdaim tebrik ederim, ama milyon ama kuruş kazansın adam yeterki kazansın.
[QUOTE=Permanent;449289]Sn. Kurt problem nedir anlamadım.
Sürekli küfürlü yazılar yazıyorsunuz. Gelen-giden herkesi nasipliyorsunuz. Şu bir gerçek ki çok bağıran genelde haksızdır. Haklı olan hakkına razı olur.
Derdiniz nedir?
Sakin olun.
Eğer bu mesaja küfürlü cevap yazarsan, 10 katı sana.... Güzel şeyler yazarsan yine 10 katı sana olsun.
Artık son ver.[/QUOTE]
Problemin ne olduğu gayet açık. Sanırım siz ya takip etmiyorsunuz yada küfürlü bölümlere takılıp kaldınız.
Gelen giden herkes derken kaç kişi var ki atıştığımız. Abartı olmuş biraz.
Ben haklı yada haksızlıkla ilgilenmiyorum neden derseniz burada o ayrım yapılamaz ve yapılamıyor yada yapılmıyor.
Asıl olayın en başına bakarsanız zaten göreceksiniz, ama küfür nerede başlamış ona da iyi bakın lütfen.Ben bu küfür için geçerli bir sebep gördüm o kadar sizin görüşünüz beni bağlamıyor.
Gayet sakinim ben küfür ederken de öyleydim.
Sana küfürlü yazacak bir durum olmadığı için yazmıyorum. Yoksa yazdığın yazı için değil. Katı falan komik olmuş.
[QUOTE=Traderk;449292]Arkadaşlar,
bu formun bir özelliğini sizinle paylaşmak istiyorum.
Isteğiniz kişiyi ayarlardan yasaklayabiliyorsunuz.
Böylece yasakladığınız kişinin yazdıklarını okumak yada mesaj almak zorunda kalmazsınız.
Böylece sizinde huzurunuz kaçmasın.
Benim yasaklı listem belli.kafam rahat.
Huzurum yerinde.
Son sözüm..
Insan kendisini nasıl bilirse karşısındakinide öyle zanneder.[/QUOTE]
EEEEEE be salak,bugüne kadar aklın neredeydi o zaman şimdi bunu yazıyorsun. OKUMAK İSTEMİYORDUN BİRDE ÜZERİNE NEDEN CEVAP YAZDIN. DEMEK Kİ CANIN KÜFÜR İSTEMİŞ SEN HAK ETMİŞSİN VE EDİYORSUN ÇÜNKÜ SEN [COLOR="Red"]İBNESİN[/COLOR]
[QUOTE=Permanent;449300]Teşekkür ederim. İyi ki hatırlattınız. [COLOR="Red"]Gına geldi artık. Adamın aklına sadece üç organ geliyor. Neyse inşallah bu son olur.
[/COLOR]
Gnome üstadın yazmasını bekliyorum.
Yasaklı liste oluşturma adım adım yazayım benim gibi aramasınlar.
Bu sayfanın üst solunda>>>> profiliniz>yasaklı listesini düzenle>listenize bir üyeyi ilave edin>
Boş satıra niki yazın sistem otomatik yakın isimleri sıralar, siz üzerine tıklarsınız biter[/QUOTE]
oraya ayrı buraya ayrı mı yazıyorsun. GINA GELDİYSE OKUMA OLSUN BİTSİN NE CEVABI YAZIYORSUN.
sende mi ****** takımındansın yoksa. Üç organ dediğin senin hayatın ve hayatının tek gerçeği. İYİ BİR DÜŞÜN İSTERSEN.
SON OLUR TABİ Kİ AMA LAF SOKMALAR HADDİNİ AŞAN YORUMLAR DALGA GEÇMELER SON BULURSA.
İKİ YAZI YAZMAYAN YORUM YAPMAYANLARIN İKİ KÜFÜRE KARŞI YORUM YAPMALARI ÇOK İLGİNÇ.
O ZAMAN ADAM GİBİ SİZİN İÇİN EMEK VERENİN DEĞERİNİ BİLİN.
burada ki amacımı anlayamayacak kadar küçük beyinleri işaret ettiğimi halen anlayamayacak kadar küçüklerini gördüm ya.
GAYET GÜZEL.
isterseniz en baştan beri yazdıklarımı bir okuyun.
küfürlü kısımlar çok ayrı bir durum ama yazdıklarımın tümünü okuyan sanırım birazda aklı olan net bir sonuç çıkaracaktır.
eğer ters bir cevap yazılmazsa zaten yazmayacağım. Bunu söyledikçe yok ben küfür istiyorum dersen yapacak bir şey yok.
Yazma bitsin. Bu kadar basit. Daha olay küfür boyutuna ulaşmadan bunu belirttim. Belki çocuğum yaşında olan birine yazdım ama olmadı. Dalga geçiyormuş gibi üstteki yazıyı kopyaladı. KISMET DEĞİLMİŞ.........
[QUOTE=Traderk;448936]Perşembe,
111,300 maliyetle 15 short devam.
stoploss 109,000 a çekildi.
long için
5 lot 106,000
5 lot 105,500
5 lot 105,000 e kademeli alış yazıyoruz[/QUOTE]
[QUOTE=stonhand;448952]11300 short
sl : 109300
TP : 106800 shortta alttan SL nasıl oluyor TP ye gelmeden nasıl SL oluyor bi kaç yıldır foruma uğramadım vobun şekli şemalimi değişti :::::::::[/QUOTE]
Bak adam efendi gibi bir şey sormuş. Ama cevap yok. Çünkü sanal herşey götümden bende böyle işlem yaparım. Adama boşuna demedik herhalde.
Ama bunu anlayan nerede. Birde üzerine teşekkür alıyor böyle adamlar. 50 yi 78 yapıyor 3-5 güne. Ya bu komediye ses eden yok üzerine teşekkür geliyor hadi onuda geçtim adam her konuda haklı bulunuyor buna bir teşekkür daha geliyor ve teşekkür eden(ler) kimler.
SONRA BANA KÜFÜR EDİYORUM DİYE SİTEM EDİLİYOR. EDİLSİN İŞTE SİZ BU YÜZDEN HEP KAYBETMEYE MAHKUMSUNUZ.
KURT DOĞRUYU SÖYLER VE DEVAMI OLMAZ ARTIK. umarım ters yazı olmaz. bende olmam.:):)
tebrik ederim sn kurt
turne dediniz
ve an itibari ile kısa pozu israrla savunduğunuz 104xyz li seviyelere göre de
100xyz li seviyeler tam 14 bin puana tekabül ediyor
yarısını alabilse idim keşke
hem de azili bir shortör olarak
başarılarınızın devamını dilerim
[QUOTE=altay;449366]tebrik ederim sn kurt
turne dediniz
ve an itibari ile kısa pozu israrla savunduğunuz 104xyz li seviyelere göre de
100xyz li seviyeler tam 14 bin puana tekabül ediyor
yarısını alabilse idim keşke
hem de azili bir shortör olarak
başarılarınızın devamını dilerim[/QUOTE]
Teşekkürler sn.altay lakin durum ortada o kadar yazıya,uyarmaya rağmen maalesef hem kötü ilan ediliyoruz,değer vermeyi zaten geçtim o çok ayrı mevzuda,birde göz göre göre yaşanılan dalga geçmelere,daha ne yazdığını dahi bilemeden sanaldan yönetilen portföyler için bize karşı önem verdiklerimiz bile tavır alıyorsa yazmanın paylaşmanın anlamı yoktur.
1-2-3-5-10-25 kazandır sonunda 250 kaybettirdikten sonra o meşhur analizlerin önemi nerede kalıyor. Bugün yaşanılan borsa tarihinde ilk kez mi yaşanıyor ,tabi ki değil ama nedense öyle bir tavır var,neyse ya herkes zaten mesut mutlu görünen o.
Terste kalanlara sabır ve geçmiş olsun dilerim. Flat olanlarda zaten terste olmadıklarına sevinerek kendilerini avutsunlar. Fırsatlar bitmez.
[COLOR="Red"]Çok yakında bunun aynısından belkide daha iyi bir fırsat gelecek. Umarım değerini bilirsiniz. [/COLOR]
KURT son kez yazar.
Bol kazançlar olsun.
[QUOTE=kurt;448410]Traderk arkadaşım sende sistem dediğin olayı burada paylaşabilirsin eğer istersen.
Faydalı olursa ne güzel olur.
Böylece baştan yarışmayı nasıl kazandığını göstermiş olursun..brv.brv[/QUOTE]
[QUOTE=Traderk;448444]SAYIN KURT
BU KONU BU KADAR BASİT DEĞİL.
''Çok bir şeyde istemiyorum kaybeden taraf kazanan taraftan adam gibi özür dilesin yeter'' DİYEN SENSİN.
[U]O ZAMAN SİZE DÜŞEN ,ADAM GİBİ ÖZÜR DİLEMEK OLACAKTIR[/U].
ÖZÜR BU SAYFADA YETMEZ., SAYIN GHOMENİN SAYFASINDA DA PAYLAŞMAN GEREK.BU KONUANCAK BÖYLE TATLIYA BAĞLANIR.
SAYGILARIMLA..[/QUOTE]
[QUOTE=kurt;448507]Ne konuymuş be arkadaş.
Aslında bu özür işini bana bıraksaydın da ben gerekeni yapsaydım çok daha iyi olmazmıydı?
Hadi bu şekilde düşünmedin diyelim bari özele mesaj atsaydın.
Bu şekilde bir yazıdan, ‘’yok burada yetmez birde diğer tarafta da yazacaksın’’ tarzı bir dayatmadan sonra ben hiçbir şekilde hareket etmem.
[B]Varsın olay tatlıya bağlanmasın acısıyla kalsın.[/B][/QUOTE]
[QUOTE=kurt;448508]Değişiklik yok aynı şartlarla yerimizde oturmaya devam. Tüm seviyeler aynen geçerlidir.[/QUOTE]
[QUOTE=kurt;448509]Daha da konuyu uzatıp buraya tek kelime yazarsan duyacakların artık farklı kelimeler olacaktır haberin olsun.
Sonradan demedin deme.:mad::mad::mad::mad:[/QUOTE]
[QUOTE=Traderk;448510]SAYIN KURT
BU KONU BU KADAR BASİT DEĞİL.
''Çok bir şeyde istemiyorum kaybeden taraf kazanan taraftan adam gibi özür dilesin yeter'' DİYEN SENSİN.
[U]O ZAMAN SİZE DÜŞEN ,ADAM GİBİ ÖZÜR DİLEMEK OLACAKTIR[/U].[/QUOTE]
[QUOTE=kurt;448511]Senin götün başın fena oynuyor sanal manal kafan karıştı sanırım.
Biz bu yaptığına tek bir şey deriz İBNEMİSİN AVCIMISIN.
Devamı sana bağlı koçum.:):):)[/QUOTE]
Şimdi buraya kadar her şey ne kadar net değil mi? Ben size aslında baştan kazanacağım iddaa yada sizce neyse onu bağışlarken büyüklüğümü yaparken ki yazım tarzınıza bir bakın.
Onun üzerine tekrar bir şey yazmışım ve son bir ricada bulunmuşum değil mi?
EEEE SEN NE YAPMIŞSIN BE GÖTVEREN ONUN BUNUN ÇOCUĞU.
İNATLA AYNI YAZIYI YAPIŞTIRMIŞSIN BE SALAK DANGALAK KENDİNİ BİLMEZ GÖTÜNÜ BAŞINI SALLAYAN PİÇ.
ONDAN SONRA PİÇLİĞE AYNEN DEVAM SANIYORSUN HERKES SENDNE YANA SEN GÖTÜNE GİRENE BİR BAK HELE. SANALSIN LAN SEN GÖT HERİF.
SEN VE SENİN GİBİ KAÇ TANE DAHA YANDAŞIN SANA TEŞEKKÜR EDEN VARSA HEPSİNİN ...............................................................
DAHA DA ...................................................................................
ONUN BUNUN EVLADI. HA YAZAN VARDI SENİ SAVUNAN EN SON ODA ÜÇÜN BİRİNİ ALMIŞTIR DİĞER SENİN VE SENİN GİBİLERİ SAVUNDUKLARI İÇİN.
ULAN ADAM OLUN DEDİM DEĞİL Mİ. SEN HER GÜN YAZDIN DEĞİL Mİ DEMEK SEN İSTİYORSUN Kİ BENİ SİKSİNLER BEN İBNEYİM DİYE BAĞIRIYORSUN AMA BEN EN BAŞTA DEDİM SEN İBNESİN ARKADAŞ.
GÖTÜMÜN TRADERI