-
vışşş bazı bangalar mevduata %12 veriyilermiş vışşşşşş bangalar stresmi oldu ne oldu tabela faizleri 6.75 vs. gandırıyolarmış demek
demekki neymiş el .... gerdeğe girilmezmiş... 1 dolar 1 tl den 1 dolar 3 tl ye yükseltmek gerek :D
ama bellide olmaz 1 dolar 1 tl :D
GAÇINILMAZZZZZZZZZZZZ NOLTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
-
[quote=excali;382523]Vay arkadaş ,
Sportife bak.. Hem de %3 düşen endekste...:eek:[/quote]
[URL]http://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli/694418-turkiyedeki-en-guclu-kurum-hangisidir[/URL]
çoh mühim okunması gerek :)
-
[quote=Kanaatkar;382525]asti patron
FDJ/X30yvade (haftalık) grafiğinde yukselişlerde dowa ters korelasyonun yani sira dow duşerkende vobun düşüse daha istekli olacaği bekleniyor dimi[/quote]
yes patron..tematiksel ve matematiksel olarak, underperformance demek o demek oluyor..yani dow 1 düşerse biz 1 den fazla düşeriz...yada dow 1 çıkarsa biz 1 den az çıkarız
-
[quote=Astatin;382520]hacıex,
ben ne diyom sen ne diyon...eüzü...:D:D[/quote]
Noollttii?? Kızdın miiii???::::::
-
[quote=seagate;382526]vışşş bazı bangalar mevduata %12 veriyilermiş vışşşşşş bangalar stresmi oldu ne oldu tabela faizleri 6.75 vs. gandırıyolarmış demek
demekki neymiş el .... gerdeğe girilmezmiş... 1 dolar 1 tl den 1 dolar 3 tl ye yükseltmek gerek :D
GAÇINILMAZZZZZZZZZZZZ NOLTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ[/quote]
Vop 120bin olmıycak mıydı? NOooolllltiii???.dng
-
[quote=seagate;382526]vışşş bazı bangalar mevduata %12 veriyilermiş vışşşşşş bangalar stresmi oldu ne oldu tabela faizleri 6.75 vs. gandırıyolarmış demek
GAÇINILMAZZZZZZZZZZZZ NOLTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ[/quote]
hacımemü,
sana gizli olmayan bir tuyo verem..bangaların tabelalarına bakacaksan, borç verme (gredi) faiazlerine bak..orda feyk atma şansları yok..tabelada ne yazıyosa o faizle gredü verirler...ki o aylar önce yükselmeye başlamıştı..tabelada...
bu arada tabela demişken dow; %-0.63 vob %-3.35...
ayrıca FDOW un gece fantazisi de arada badem oldu ayrı konu
-
[quote=excali;382531]Vop 120bin olmıycak mıydı? NOooolllltiii???.dng[/quote]
vopun **********************
1 yıldır vopa girmiyorum + vopa bi daha girersem beni çakar + kütahyalı + fake ışık govalasın
:)
-
[quote=Astatin;382533]hacımemü,
sana gizli olmayan bir tuyo verem..bangaların tabelalarına bakacaksan, borç verme (gredi) faiazlerine bak..orda feyk atma şansları yok..tabelada ne yazıyosa o faizle gredü verirler...ki o aylar önce yükselmeye başlamıştı..tabelada...
bu arada tabela demişken dow; %-0.63 vob %-3.35...
ayrıca FDOW un gece fantazisi de arada badem oldu ayrı konu[/quote]
ay sonu dönüşüm var astatron patron yiyeceğüm bangayı %15 verin üLennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
-
[quote=seagate;382534]vopun **********************
1 yıldır vopa girmiyorum + vopa bi daha girersem beni çakar + kütahyalı + [COLOR=red]fake ışık[/COLOR] govalasın
:)[/quote]
bu ne ..annamadım..gündemden uzak kaldım demek..neki bua:D
-
Anneeyyy,
Terpiyemi bozuyorlar....:p
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR....brv.brv[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
-
lancome..:)..shiseido..:))
-
[quote=ATHLON;382538]lancome..:)..shiseido..:))[/quote]
dubra tepişka...:..::D