[quote=negrolino;317306]abowwwww[/quote]
Uyarmadın paraşütleri açamadık yere çakıldık... :..:
Printable View
[quote=negrolino;317306]abowwwww[/quote]
Uyarmadın paraşütleri açamadık yere çakıldık... :..:
bu hareketleri yimem ben pala yiyosa stopumu patlatta göriiimmmm yimez yavrimmmm
Yarın fonların yılsonu bildirimleri için son gündü değilmi?
O zaman hisseleri yarında düşürürlermi?
hadi pala üçlü dipçilerin istopunu patlattıysan uçalım bak bi sen varsın bi ben hadi yavrimmmmm
[quote=kitaro;317310]hadi pala üçlü dipçilerin istopunu patlattıysan uçalım bak bi sen varsın bi ben hadi yavrimmmmm[/quote]
bak şimdi ben de onu diyeceydim..bu 225 sarkışında (dikkat edelim şarkısında değil sarkışında:p:p:p) bazı longlar patlamış olabilir:D:..::)
[quote=Strategist;317307]Uyarmadın paraşütleri açamadık yere çakıldık... :..:[/quote]
Çadır???.dng
Bu fonları varya yarına terse getirecen:)
İMKB nin bilgisayarlarına bi operasyon, yada ne biliyim istinyenin elektriklerini kesecen a*
Yarın hiç işlem olmayacak gibi yapacan ama:)
O zaman görürüm ben...
Yanlış hatırlamıyorsam fonlar için son gün ayın 17 siydi.
Longçular en fazla yarında dişi sıktımı.
Haftaya bi tane shortçu kalmaz:)
belhal isimli bir arkadaş vardı.ne yaptı acaba?
84.XXX LONG tu dünkü dipte hala LONG diyordu sistemi için.
bugün 80.225 gördük 4.000 puan civarı terso var.hala mı LONG acaba? LONG ise bu nasıl bir sistem diye insan sormadan edemiyor.yok SHORT'a döndüyse kafadan -3.500 falan yemiş oluyor tek trade ile.
en son bu ay 2 işlemde +800 falandı.
acaba hala pala kandirukliyur midur?
pozlarını imzasına yazıyordu düne kadar.az evvel baktım silmiş.herhalde kafası bozuldu kandirukçu palaya.
Genç MEVDUATÇILAR RAHATSIZ...
spot 80000 altında kalmıyayım diyor ama piyasa vermiş bi kere
79600 graşkaaaaaaaaa..atakuleden at beni, gülüm amman amman amman, in aşağı tut beni, in aşşağı tut beni, çalkala pala çalkala, şehriye çorbası gibi...hehehehe