-
annadınıznı,......
tahvil basarsa iner aşağı, yükün altına girip yükü paraya taşıttığı için,...
basmassa düşer, basmadığı ve yükü taşıyamadığı için, ve birde....
savaş kokusu almışssa yine düşer,....çünkü savaşmadığı için,....savaşı kim yaparsa onun parası değerlenir, bu savaşan yeniliğrse parası pul olur,...ölese kovboy savaş kaybetmemelidir,.......
-
[quote=nedim972;374962]nasıl geçti görüşme indi hocam başlamamışsınız hala sanırım..[/quote]
fırsat bulursam yazarım demiştim,.......şimdi fırsat var yazıyorum,....birikmiş yazıyorum, duydukça yazıyorum,....:..:......
şimdiden yazıyımki sonra fırsat bulamam,.....:D
-
yazarım ben, akşamaları fırsat buldukça,.....veya fırsat olursa,.......
-
fırsat annadınıznı, büyük kelime,....
opürtinistlik, vay canına,.....
-
bekleriz hocam her daim yazmanızı :)
-
Yazılarınızdan borsalardaki yukarı yönün bir balon olduğu.yakın bir zamanda .esaslı bir düşüş olacağını algıladım.. Yalnış mı yorumladım acaba..işiniz hayırlı olsun ve başarılar..
-
yeni isiniz hayırlı olsun sayın indragandi
-
[quote=BARBAROS;374969]Yazılarınızdan borsalardaki yukarı yönün bir balon olduğu.yakın bir zamanda .esaslı bir düşüş olacağını algıladım.. Yalnış mı yorumladım acaba..işiniz hayırlı olsun ve başarılar..[/quote]
barboros bu süreç, ben şöle yapıyorum, bunlar kafamda oluşuyor,.....süreç çalışıyor,....sonra gerçekleşmeler olunca oraya teknik koymak gerekiyor,...kötümserlik veya iyimserlik için, çıkışın veya düşüşün derecesi için,...
fırsat genel olarak şu anda fırsat varsa adam çıkar,....çünkü başka zaman çıkamaz yukarı,....
şimdi o yorumlar bu fırsatın olup olmadığını iyi yorumlarsak belli ediyorlar,....
sapatamalar çok önemli yani,...sonuç çıkmışsa bu önemli,.....
yoksa lem hakket doğru deyip allah ne verdiyse olmaz,....
örnek yazılan oluyor, pyde bir yöne meyletmiş, ha demek varya işte o, çilink olayı,....
-
balon dedik,.....gitti 75 e,..biz 70 den shortladık, harbi balon patlamadan biz çok önce patladık,.....bunlara dikkat,.....benim yazdıklarım bugüne deyil, sürece,...
bu güne 5 lik yorum ettim, takip ettiyseniz,....
-
[quote=rüzgar;374970]yeni isiniz hayırlı olsun sayın indragandi[/quote]
henüz böyle bir durum yok,.....gelişmeler var,....olursa dinleneceğiz,....:..:
-
[quote=indregandi;374942]69675 altında kalış , kalış olacak ama,.....
69525 altındada kalınması ile,....kalış olacak ama , iki değer yakın birbirine,....araya karbon kağıdı koyun,.......
böyle olursa 68325,.....devamında 66350 hedef,....66350 altında kalırsa ayrıca değerlendirilmeli,.....
şu anda ise tepe drive ediyorlar,......yani yukarı zorluyorlar, bu zorlama 69675 altında zayıflar,.....[/quote]
buralara dikkat edelim,...henüz direnç yok ve halen anahtar yukarı açık,..69675 altında veya 525 altında kalışa düşüş gelecek gibi,...
-
675 5 likte denge, direnç 70150, yukarı anahtar kapandı,....bir müddet düşüş 68700 altında hızlanabilir,...