-
[QUOTE=bull market;317289]Buradan yukarı diyorum kesinlikle,
Ama bu hareket bezgin bekiri bile bezdirecek bir yavaşlıkta olabilir.
Unutmadan bir sorum olacaktı.
Bu ay yurtdışı tatil günlerini bilen varmı?
Yada nereden öğrenebiliriz, malum yurtdışı noel tatilleri uzun oluyorda:)[/QUOTE]
bence kv de .. roketleyecek .. ama ovde sürünecek .. çünkü wave 4 devam ediyor tahmiin ....
-
[quote=Strategist;317283]Hayırlısı olsun patron.. Benim histemim yol göstermiyor şu an... üvvv...[/quote]
İhale aç, [U][B]duble yol[/B][/U] yapalım , patron..
-
tüm hızıyla............. zıplaya zıplaya....................dow un **..yemişim dow u..dow da neymiş...yaşasın negatif divercıns
-
hedefim 2000 pointçik 18.000 point karlan bu ayı tamamlama hedefim var. bendemi sabah gastesine bi röportaj versem acaba gökhan fındık gibinnn ühühühühüh
-
bu akşam repo faizinde indirim olursa işe bak şimdi mevduatçı vatandaş aç galacak üwww sıcak paranın gelme sebebi hikmetleride azalmaya tüm hızıyla devam ediyiii yeni trend dövizci vatandaş olacak sankim üwww
-
yahu tamam ralli olabilir..amma aşşa doğru olsun..hatta yokuş aşşa..daha kolay olur..yerçekimide yardım eder...potansiyel enerji kinetik enerjiye dönüşür..ordan da cukka ya dönüşür...hehehe
m*g*h=15000 puan desek
1/2mvexp2=15000 olur...buda 15000 kar olıur..huhuhu..graşkaaaaaaaaa
-
[quote=Astatin;317291]dalga geçme kitara patra....nerde gayahan..sadece geceleri geliyordu artık gündüzleri de mi geliyor..üühühühüh[/quote]
pala uyuyanı asla affetmez patronssss ühühühüh.dng
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=317226&postcount=1643[/URL]
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=317237&postcount=1644[/URL]
-
[quote=kitaro;317295]hedefim 2000 pointçik 18.000 pointle bu ayı tamamlama hedefim var. bendemi sabah gastesine bi röportaj versem acaba gökhan fındık gibinnn ühühühühüh[/quote]
18.000 point zarar eden olarak benide çağır benimde söyleyeceklerim var :)
-
[quote=seagate;317296]bu akşam repo faizinde indirim olursa işe bak şimdi mevduatçı vatandaş aç galacak üwww sıcak paranın gelme sebebi hikmetleride azalmaya tüm hızıyla devam ediyiii yeni trend dövizci vatandaş olacak sankim üwww[/quote]
hacımemü,
ben diyorumki faiz indirimi olacak dow da toparladı diye bir çok arkadaşımız mallanıyor...:D oysa derlerki porsa; herkesin bildiği beklenti/risklerin fiyatlamasını son ana brakmaz...yani yarın gapieynseynç aşşaaa diyorum ben..hele gece bir de dow çökerse, dubra tepişka
-
[quote=Astatin;317303]hacımemü,
ben diyorumki faiz indirimi olacak dow da toparladı diye bir çok arkadaşımız mallanıyor...:D oysa derlerki porsa; herkesin bildiği beklenti/risklerin fiyatlamasını son ana brakmaz...yani yarın gapieynseynç aşşaaa diyorum ben..hele gece bir de dow çökerse, dubra tepişka[/quote]
aynen patron... :) 2012 20 bin azılı cörtcülerde imha edildi..
-
Aaaa... Bak Astatin ralli oluyo... Sistemler satta ya o yüzden ralli oluyor herhalde... Peeeeehhhhhhh...... ;) :)))
-