-
[quote=EMEKDAR;236585][IMG]http://i39.tinypic.com/oa2g4o.png[/IMG]
PELA VE UNLU DEREYE GİDERKEN......
unlu ile şöför(pela) arasında geçen konuşmadan alıntıdır...:::
Şöförü taktir ederken,gözüde pelanın elinde.....:::::::::[/quote]
[B]İşte yuvarlak çötenin eli....[/B]:cool:
-
[quote=unlimitted;237070]dün akşam €/JPY şortlamıştım, 119,81'den.
119,61'e düştüğünde zaten onca süre düşmüş olan pariteden 20 pip aldığıma sevinerek zaten ekran başında olmayacağım endişesi ile pozisyonu kapatıp işyerinden çıktım.
3 saat sonra 110,51 gördü parite. pek yapmadığım bişeydir ama hesapladım, pozisyonu dip noktadan kapatsam portföy %912 yapmıştı.
3 saat için akıllara zarar bir rakam...[/quote]
O anda stopsuz terste kalanın halini düşünebiliyor musun?:eek:
-
Mari yi kafanı,mari yi beynini mari yi kendini kuduuuur...kudur...
[URL]http://video.mynet.com/albeymeta/Ic-Ic-Kudur-Roman-Havasi/81866/[/URL]
-
64000 i gözüme kestirdim bu sefer emin değilim ama:)günlükte 200 ha 64....palaya selam piramide devam 700 den ekledim portfoy 2.20 değerlendi 1 haftada maşallah.....
-
[quote=tenten;237075]O anda stopsuz terste kalanın halini düşünebiliyor musun?:eek:[/quote]
düşünmek gereksiz. :)))
full pozisyona giren birisi tahminen 110 pipte portföyün tamamını eritir. (margin ile kapanır)
-
[quote=unlimitted;237087]düşünmek gereksiz. :)))
full pozisyona giren birisi tahminen 110 pipte portföyün tamamını eritir. (margin ile kapanır)[/quote]
Full girmeyip parasının 1/8 'i ile işlem yaparak tedbirli (forex'de stop yazmadan nasıl tedbirli olunursa) davrandığını, fiyatın çok düştüğünü, dolayısıyla 10-15 gün içinde mutlaka yükseleceğini düşünüyorsa, sanırım o hesap da patlardı.
Benzer durum fdji ve fs&p'da işlem yapanlar için de geçerli. fdji'de yaklaşık 1000 puanlık hareket oldu.
-
ölü kedi sıçraması yapmaya çalışıyor :)
-
Aşağı tükürsen sakal,yukarı tükürsen bıyık...Hadi yine ayar verin birbirinize.....;)
Allahım sana şükürler olsun....:cool:
-
efg bugün en iyi alıcı gözüküyor 6 bine yakın kontratla ancak vade başı pastası giderek zayıflıyor..
-
Allahın ters köşesi,senin ters köşene benzemez....:cool:
-
[quote=EMEKDAR;237110]Allahın ters köşesi,senin ters köşene benzemez....:cool:[/quote]
ölümde var :rolleyes:
-
Bizdede var tombul parmak geçen gün 70700 kadar üflemedimi yanlışlıkla hehehhehe.
Yemişim yanlışlığını görecez bakalım nereye kadar verecekler djii yiii