ben asıl "soros un 1.25 milyar dolar, SP'de şort poz açtı" haberinin piyasaya salınmasından gıllanıyorum
Printable View
ben asıl "soros un 1.25 milyar dolar, SP'de şort poz açtı" haberinin piyasaya salınmasından gıllanıyorum
[quote=Astatin;458852]hacim bugünkü yükselişi destekledi mi hacıex başgan..ehehe[/quote]
Arşimet'e sor. Suyun yükseltmesi GAÇINILMAZ bence...:D
G...... live
Günaydın,
Ünsüz bir viyop treydırına göre "Açılışı Estetükler, Kapanışı excaliler yapar"mış.
Öğleden sonra Gaçınırız bence...:::
2.600 puan + makas gün sonu kapanış tahminim var, kayıtlara geçilsin.
hem usdtry de üst bol band, hem xu30 da alt band, artık mani değil..her türlü giderimm var yukarı aşşa diyorlar..farkındayız deil mi
[quote=excali;458887]Günaydın,
Ünsüz bir viyop treydırına göre "Açılışı Estetükler, Kapanışı excaliler yapar"mış.
Öğleden sonra Gaçınırız bence...:::[/quote]
[quote=aslan;458893]2.600 puan + makas gün sonu kapanış tahminim var, kayıtlara geçilsin.[/quote]
gorkutmayın adamı argadaş yaw..şurda süper bir red sunrise olmuş..bi tadını çıkaraydık..sonra gorkuturdunuz..böğğğüü
[quote=Astatin;458898]hem usdtry de üst bol band, hem xu30 da alt band, artık mani değil..her türlü giderimm var yukarı aşşa diyorlar..farkındayız deil mi[/quote]
Besililer ne diyor?
şş bak hele...gayet samimi söylüyorum yaw.. ben de bi %1 falan eksi açar sonra alabilir diye düşünüyordum... yani ben de bile hafif long oryantasyon ayarı verdiydi herif... yani diyorum... illüzyonn gralını mı yaptı... bilemedim
[quote=Astatin;458899]gorkutmayın adamı argadaş yaw..şurda süper bir red sunrise olmuş..bi tadını çıkaraydık..sonra gorkuturdunuz..böğğğüü[/quote]
Proce varr...Uzaylı zor durumda....:..:
acaba o aradığımız okazyon bu mu saruman..misal kapat burdan yvade şortları sonra 1500 puan yukarı yapsın :) ordan bi dah aaç veya tırsıp açma..kafan rahat kalsın filan..yok yok... "-30,000 by Sazan Gral Teknik Analiz, Sponsored by Biroje Makro Analiz" scenario live
peee... 5-15-60 dklık indikler gap sonrası sapıttığı için...o kadar...sapıttığı için yani