-
[quote=trader38;255228]daytraderler slm. nasıl görüyosunuz piyasayı?
selcuklu patron gün içi sayım varmı?
[URL]http://sistemlivobcular.blogcu.com/[/URL][/quote]
valla örtmenim, benim yorumumu kaale alır mısın bilemem...
bu söyleyeceğim de piyasaya baktığınızda size garip gelebilir.
ama [B]benim baktığım yurtdışı şeysilerine göre[/B] bizim piyasa bence güçlü duruyor. :)
sabahki mesajları okudun mu bilmiyorum daha önce yaptığımız konferanstan bahsettim arkadaşlara. 925'e long yazmıştım, 950den döndü ve benim lonklar gelmedi de.seni andım.
dedim trader örtmenim olsa derdi ki "25 puana kaçtı yine bak yapma şunu" diye...:)))
-
ÇEK CUMHURİYETİ MERKEZ BANKASI, FAİZ ORANLARINDA DEĞİŞİKLİK YAPMADI
Çek Cumhuriyeti Merkez Bankası(CNB), faiz oranlarında değişiklik
yapmadı.
CNB'den yapılan açıklamaya göre, gösterge niteliğinde olan 2
haftalık repo faiz oranı yüzde 0.75 seviyesinde kaldı. Piyasa
beklentisi de aynı yöndeydi.
CNB'nin bir sonraki toplantısı 5 Ağustos tarihinde yapılacak.
Foreks Haber Merkezi ( [email]haber@foreks.com[/email] )
[url]http://www.foreks.com[/url]
-
[quote=unlimitted;255233]valla örtmenim, benim yorumumu kaale alır mısın bilemem...
bu söyleyeceğim de piyasaya baktığınızda size garip gelebilir.
ama [B]benim baktığım yurtdışı şeysilerine göre[/B] bizim piyasa bence güçlü duruyor. :)
sabahki mesajları okudun mu bilmiyorum daha önce yaptığımız konferanstan bahsettim arkadaşlara. 925'e long yazmıştım, 950den döndü ve benim lonklar gelmedi de.seni andım.
dedim trader örtmenim olsa derdi ki "25 puana kaçtı yine bak yapma şunu" diye...:)))[/quote]
estf. abi elbette yorumlarını önemserim.
25 puan hastalığından kurtulsan zaten para harcamakdan burda yazmaya fırsat bulumıyacan abi. böyleside ii boşver.
konf. olayına benzer bişeyi blogumda yapıyorum abi. beklerim.
[url]http://sistemlivobcular.blogcu.com/[/url]
-
77000 e kadar alacaksın işte.neden nazlanıyon yaa pala.Hadi gari başlat şu hareketi
-
[quote=trader38;255235]estf. abi elbette yorumlarını önemserim.
25 puan hastalığından kurtulsan zaten para harcamakdan burda yazmaya fırsat bulumıyacan abi. böyleside ii boşver.
konf. olayına benzer bişeyi blogumda yapıyorum abi. beklerim.[/quote]
sistemli vopçular diyerek direkt dışlamışın lem beni ::::::
-
[quote=unlimitted;255240]sistemli vopçular diyerek direkt dışlamışın lem beni ::::::[/quote]
senden sistemlisinimi bulucaz abi:::
-
Hareket başladı mı dur durak bilmeden gelecek bence.haydi bakiym pala bekliyom seni.
-
70,000 e dogru satıs hareketi gelebilir 70,700 de tutunamazsak.. ki bende ihtimal %60
dolarda da duzeltme daha tamamlanmadıgından izlemede kalmada fayda var.
-
yyld....
fsp al da..
sp sat olmadıkca biz b u destekten teperiz...
-
hissediyorum bu sefer tamamdır bu iş.hadi pala uçur bizi.
-
[quote=Astatin;255205]Rat Scenario Live...üwwww
[IMG]http://i45.tinypic.com/30k3kvo.jpg[/IMG][/quote]
ne tatlı şey o...aman da aman yirim ben seni..hanimiş üfürükçü rat..:))
-
[quote=jerfin;255220]71.275 den short oldum.. 69.800 kapatalım mümkünse..:o[/quote]
cirfin, çikirdek yermin....
şşşş unlipat; excali ye transfer teklifi yapsana oda gelsin dopike...iyi bir dopiker arkadaşımızdır kendisi..çekirdeğide sebil verriiiydi galiba
-
[quote=ATHLON;255252]ne tatlı şey o...aman da aman yirim ben seni..hanimiş üfürükçü rat..:))[/quote]
sistem al verirse, şişi saplayacam o farenin kötüne ve long olacam..ehue..
yaw bu arada İstanbulda bir yağmur var, aha yazıyorum buraya :) yağmurun yoğunluğundan 50 metre ötesi görünmüyor.... Trend ilahlarının gözleri yağmur olmuş yağıyor trender vobciler için ağlıyor..üwww
-
[quote=Astatin;255254]sistem al verirse, şişi saplayacam [B]o farenin[/B] kötüne ve long olacam..ehue[/quote]
bunu düşünmemelisin derim de ürktüm birden hayvan hakları makları çıkar şimdi karşımıza senin kararındır seni etkilemeyeyim ben istediğini yap:..:
dünde yağmur Bursa'ya yoğun yağış bıraktı ama haberlerde hatta yerel bültende bile yer almadı ama İstanbul öyle olmaz akşama izleriz, ben yine dikkatli bakayım da fareye benzer bişey görürmüyüm görüntülerde diye:..:
-
tamam artık sistem histem hepsi long.
-
[quote=Astatin;255253]cirfin, çikirdek yermin....
şşşş unlipat; excali ye transfer teklifi yapsana oda gelsin dopike...iyi bir dopiker arkadaşımızdır kendisi..çekirdeğide sebil verriiiydi galiba[/quote]
yaw kimseyi çaarmadık ki aste
herkeş yolu kendi buldu.
birkaç iyi adam filminden alıntı:
-(askeri kuralların yazılı olduğu)kitapta kırmızı kod sayfasını bulur musunuz baaa
-bulamam
-niye?
-çünkü bu kural kitapta yazmaz.
-(özetle) kitapta yazılı olmayan bir kural yüzünden mahkeme olur mu? davanın düşmesini talep ediyorum
(esas oğlan aynı kitabı alıp aynı tanığa)
-bana yemekhanenin yerinin yazılı olduğu sayfayı bulur musunuz
-bulamam
-niye?
-bu da kitapta yazmaz.
-yani askeriyede yemek yenmiyor mu?
-yeniyor
-nasıl buldun yemekhanenin yolunu?
-sanırım sadece kalabalığı takip ettim...::::::
-
geldim ....yygd . hani düşecekti .. üvvvvv .. du geldiğim belli olsun .şelale olsun şimdi ... .üvvv ..::::::
-
imza süper olmuş selpatros... multilateral, mixed, fixed, arabic soup, kozmopolit her bir şey
-
amanın 75 pointlk şelale oldu hamdolsun serinlik geldi biraz .. üvvvv:::::::D:D
-
walla o fareyı hıc gozum tutmadı aslında..burada ıtıraf edıorum...gözleri ferfecir okuyor...babasını da sewmezdım zaten..:))
-
[quote=Astatin;255254]sistem al verirse, şişi saplayacam o farenin kötüne ve long olacam..ehue..
yaw bu arada İstanbulda bir yağmur var, aha yazıyorum buraya :) yağmurun yoğunluğundan 50 metre ötesi görünmüyor.... Trend ilahlarının gözleri yağmur olmuş yağıyor trender vobciler için ağlıyor..üwww[/quote]
dünde bursa öyleydi patron..
-
yavızhan patron golu atalım diyorum artık ....
-
[quote=unlimitted;255260]yaw kimseyi çaarmadık ki aste
herkeş yolu kendi buldu.
birkaç iyi adam filminden alıntı:
-(askeri kuralların yazılı olduğu)kitapta kırmızı kod sayfasını bulur musunuz baaa
-bulamam
-niye?
-çünkü bu kural kitapta yazmaz.
-(özetle) kitapta yazılı olmayan bir kural yüzünden mahkeme olur mu? davanın düşmesini talep ediyorum
(esas oğlan aynı kitabı alıp aynı tanığa)
-bana yemekhanenin yerinin yazılı olduğu sayfayı bulur musunuz
-bulamam
-niye?
-bu da kitapta yazmaz.
-yani askeriyede yemek yenmiyor mu?
-yeniyor
-nasıl buldun yemekhanenin yolunu?
-sanırım sadece kalabalığı takip ettim...::::::[/quote]
yannız adas ben o fılmde tom u çok haksız bulmuştum yaw...bence jack abi gibi komutanlar olmalı sınır taburlarında...iyi de filmdi hani...iyi ve genç de bi demi moore wardı filmde..:))
-
Selçuklunun mixed imzasından ilham alarak, Post-Modern bir tablo şeettim..Ama ismi klasik...
Tablo : Ağır Ağır İneceksin Bu Kademelerden
Ressam : Asti Warhol Haşim
Zaman : 23.06.2010 Saat:14:52
[IMG]http://i49.tinypic.com/1z6z7kl.png[/IMG]
-
asansör yokmu patron .. asansörle inse hızlıca .. üvvv :o
-
[quote=selçuklu;255277]asansör yokmu patron .. asansörle inse hızlıca .. üvvv :o[/quote]
olmaz patron, asansörü gören herkes asansöre biner...;);):D
-
[QUOTE=Astatin;255279]olmaz patron, asansörü gören herkes asansöre biner...;);):D[/QUOTE]
herkes binsin asansöre .. asansörün halatları kopsun .. tabana insin işte .. iyi olmazmı .. üvvvv :o:o:o
-
[quote=selçuklu;255271]yavızhan patron golu atalım diyorum artık ....[/quote]
patron şip-şak long ta benim,rapunzelle senkron olmasını bekliyorm gol için :)
-
piiuuuu..bir dolu yağıyor, her biri iki misket büyüklüğünde...way **...arabalar yoldan çıktı trafik mefta...erkenmi kaçsam acaba işyerinden...lem ya daah büyükleri yağarsa..üwww
-
Asti hocam nerde yağmur burda gram yok yahu osmanbey civarında yağmur yağmadı dediğin yer neresi
-
[quote=selçuklu;255281]herkes binsin asansöre .. asansörün halatları kopsun .. tabana insin işte .. iyi olmazmı .. üvvvv :o:o:o[/quote]
abi "tersinirlik" prensibi gereği VOB poz asansörüne çok binen olursa, asansör bastığın yönün ters yönünde hareket ediyiirrr...:::
-
Asti hocam ciddimisin şaka mı yapıyorsun
-
bu yapıkredinin internet siteside cokecek zamanı buldu:(
-
[quote=a.kaya;255287]Asti hocam nerde yağmur burda gram yok yahu osmanbey civarında yağmur yağmadı dediğin yer neresi[/quote]
Abi ben şu an Bangladeşdeyim...Muson yağmurlarına denk geldik::::::
Here is İstinye+Maslak
-
[QUOTE=Astatin;255253]cirfin, çikirdek yermin....
şşşş unlipat; excali ye transfer teklifi yapsana oda gelsin dopike...iyi bir dopiker arkadaşımızdır kendisi..çekirdeğide sebil verriiiydi galiba[/QUOTE]
100 puanda dön babam dön.. harbi çok sıkıldım asti.. tuzsuz çekirdek olsun please..:)))
-
Bu arada şimdi dikkatimi çekti, günlük en yüksek düşük arası 500 puan...piwww..siz daytraderların işi zor azizim
-
ne bu yaww,
tam atışı yapıp vurucam sistem gidiyo..
seçimlerdeki elektrik kesintisine bensedi:)
-
[quote=ATHLON;255273]yannız adas ben o fılmde tom u çok haksız bulmuştum yaw...bence jack abi gibi komutanlar olmalı sınır taburlarında...iyi de filmdi hani...iyi ve genç de bi demi moore wardı filmde..:))[/quote]
abi,
şaka bi yana, ben de cek'e bir cümlesinde büyük saygı duymuştum...
yine özetle;
"ben her gün beni 1 kaşık suda boğmak için bekleyen 1.000 tane askerin 100 metre ötesinde kahvaltı ediyorum. ve yataklarında rahat uyumaları için uğraştığım birkaç şehir bebesinin benim işimi nasıl yapacağımı öğretmesi için ne zamanım, ne de isteğim var..."
çıkarılacak çok ders var...;)
-
[quote=jerfin;255295]100 puanda dön babam dön.. harbi çok sıkıldım asti.. tuzsuz çekirdek olsun please..:)))[/quote]
walla cirfin şöyle bir baktım; burda tuzsuz çekirdek değil, çekirdeksiz tuz var:::::: Salina marka ama iyi yani:..::..:
Ben de çekirdekleri sen alır gelirsin diye düşündüydüm..üwww
-
hadin bakam daytraderler.Yüklenin bakam şu merete de 325 üstüne atıvessin gari.