işte şimdi sizin için ta g.afrkaya gittim orada usdzarda [B]obsiyoncuya[/B] saatlilkte basıyorum
Printable View
işte şimdi sizin için ta g.afrkaya gittim orada usdzarda [B]obsiyoncuya[/B] saatlilkte basıyorum
obsiyoncu,....
hımmm
sattlik simule de
16:00 ve 17:00 barı hareketli geçecek umarım yukarı olur,...
gold 1272.x altına alabilirsek toparlarız diye düşünüyorum,..
1288.x altıda olumlu ancak piyasa 1288.x altında buna rağmen aşağı bastığına göre 1272.x daha bir ön planda,..
zaten olan bitende saat 12:00 dan itbaren goldda 1272.x üstüne 4 barlık bir yükseliş,
bu direk obsiyoncuyu ele verdiğinden
usd dedki düşüşler ndex taraftaki yükseliş için yeterli olmuyor,
çünkü obsiyoncu emtiyada bizzat,
şöyle diyeli m bizzat emtiyada bilare usd de,..içine usd gömdüğünden
parayı emtiyaya gömüşleri bizim için uzun vadede haliylen endex tarafta bir dez avantaj,...
zira ABD tarafında yani globalde enflasyona er geç vuracaktır bu,..o da faizlere
ancak biz kısa vade de dötü kurtaralım bizim işimiz bu,..
5 lik ten bir daha deniyoruz,...
[QUOTE=indregandi;507825]5 lik ten bir daha deniyoruz,...[/QUOTE]
5 likte 95650 son satılan yer orası düşerse
tahminim 95650 (+) olur,
ancak bu katı direnç şimdilik düşmüş değil,..
[url=http://www.hisseyorum.net/resim/][img]http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=26022[/img][/url]
[url=http://www.hisseyorum.net/resim/][img]http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=26026[/img][/url]
dediğim gibi düştüğünde 95650 (+) olur,
bunun için tekrar denememiz gerekiyor
[url=http://www.hisseyorum.net/resim/][img]http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=26027[/img][/url]
düşmüyor o direnç düşşse önü açılacak,...
ancak al devam ediyor,
al devam ediyor direnç düşmüyor
[QUOTE=citiwan;507836][url=http://www.hisseyorum.net/resim/][img]http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=26027[/img][/url][/QUOTE]
7.24, 7.42 gerisi hikaye,....
şimdi nerde 7.42 üstünde,...
buna göre düşünülmeli,...
7.42 inerse 7.21 buna göre düşünülmeli,...
7.42 L
7.21 LB
bu iki rakamda obsiyoncuya bakar,...obsiyoncuda sp den hareket eder,...
sp ise 2067.x tir,...bunun altı hep baskı,...
dün mesela geçti hemen altında kapattı,..hep biribirine bağlı, neden zaman dolmuyor o nedenle,..
hepsi zamnı kullanıyor,...
çünkü buradan bir hesaplanan var buna ihtiyaç duyuluyor,...
sözün kısası sıkboğaz ediliyoruz,...biz sık boğaz edilirken onlar hesabını güdüyor,...
zamana riayet edelim,...
3 hafta d,
sonrasında 4 hafta y,
sonrasında 3 hafta d
ve finish,...
ne olacaksa ondan sonra olur
bir kere o iki rakam akepeyi yakından ilgilendirir,....
7.21 7.42 her ikiside balkon rakamı o nedenle,
balkona çıkan o rakmalrdan çıkıyor, kimin çıktığı önemli değil,..
davut çıkar yarın bir başkası,..akepe balkona çıkabiliyormu çıkamıyor mu
mevzu bu,...bunada rakam karar verir,...
her şeyi çok iyi bağlayabilmemiz gerekli birbirine,
yoksa indikatörcü oluruz,...
[QUOTE=indregandi;507731]garan balkon rakamları,....
malum 7.36 ya 7.54 olarak işliyorduk,
garan bölündü bu bölünme sonrası
rakamlarımız
7.24-7.42 oldu,...
baktığımda garan efendi 7.26 ya kadar en düşük yapmış şu ana dek[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;507733]bunların önemi şurada bunlar iktidar rakamı,...yani 1 kasımda 7 hazirandaki halkı terse yatırıp bunları 1 kasımda iktidar yapan [B]erk [/B]her ne ise,..
7.24 - 7.42 yi kullanacak,..
7.24 lb, 7.42 L[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;507734]o nedenle ben bu rakamlar için balkon rakamı ifadesini kullanıyorum,...[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;507739]şimdi yapılacak işlerin başında,
derhal AB ile göçmen yasası askıya alınmalı,
suriyelilerin evleine marş marş konusunda kesin ve net tavır takınılmalı,..
ege deki nato müşterek göçmen avı sonlanmalı ve nato kara sularımızdan kovulmalı,...
suriye sınırı her türlü askeri ve resmi abd faliyetine kapanmalı,..
tr nin suriye ve esad politikası gözden geçirilmeli,...
tr nin kürt politikası gözden geçirilmeli,..milli devlet ve milli anayasamız korunmalı,
yeni anayasa bir an evvel gündemden kaldırılmalı...
tr nin ırak politikası gözden geçirilmeli,
tr nin rusya politikası gözden geçirilmeli,
tr iranla daha fazla yakınlaşmaya giderek ermenistan azerbeycan, tr ve iran üçgeninde, rusya ile ilişkiler düzeltilebilirse bu defa dörtgeninde sıkıştırılmalı,...
gümrük süreci derhal askıya alınmalı,....
kıprıs ve egedeki münhasıran haklarımızın peişine düşülmeli ve verilen tavizler derhal askıya alınmalı,....
işte erk ve iktidar arasındaki ortak konulardan bazıları,...
[B]bir [COLOR="Red"]uzlaşma[/COLOR] kaçınılmaz duruyor ama bu uzlaşma hep bizi yeyip her geçen gün ertip bitiriyor[/B][/QUOTE]
şimdi o iki rakam bu kadar argumanı elinde tutuyor,...pelikanı uçuran kişide buna göre uçuruyor,..
yoksa adama yiğit derler,...
davutoğlu obamadan aldığı randevu ile görüşme sağlayabilse idi tr de şu anda iki başkan olacaktı,..
yani akepe karışırdı,...
buradan bakacağız mevzuya,...
o nedenle gandi alaylarını tümenlerini analiz eder,....
obsiyoncusuna kadar,...
[QUOTE=indregandi;507839]7.24, 7.42 gerisi hikaye,....
şimdi nerde 7.42 üstünde,...
buna göre düşünülmeli,...
7.42 inerse 7.21 buna göre düşünülmeli,...
7.42 L
7.21 LB
bu iki rakamda obsiyoncuya bakar,...obsiyoncuda sp den hareket eder,...
çünkü buradan bir hesaplanan var buna ihtiyaç duyuluyor,...[/QUOTE]
hocam ben sadece sizin bildiklerinizin 10/1 ini daha bilmediğimden sadece merakı sayesinde bişiler öğrenebilmek amacım ...
[url=http://www.hisseyorum.net/resim/][img]http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=26033[/img][/url]
türk ordusunun nikahta yer alması ayrıca semboliktir,...buna da böyle bakılmalı,
sembol de nikah kıyma manada nikah tazeleme
biri özür diledi, diğeride nikah kıydı karşılık olarak
bu ikisi şu anda hiç olmadıkça güçlü ve doğuda abd ve ab nin terörüne meydan okuyorlar,...
nasıl oluyor bu,
işte o kadar argumanı elinde tutuyorsun öyle oluyor,
davut gibi hepsini vermeye kalkarsan iki günde bay bay olur,...
bu aşamada şöyle bakıyoruz,
obsiyoncu pelikan uçtuktan sonra tr yi özeline alıyormu,
baktığımızda bu şimdilik yok, hareketler global,...
bu şerro obsiyoncuyu (herif) biz vade öncesinde düşecek diye yazmadık mı yazdık,
düşmedimi düştü şerro,....
şimdi bu düşüşün mütemmim cüzlerini yaşıyoruz,
içtihatlarda yız,...
[url=http://www.hisseyorum.net/resim/][img]http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=26034[/img][/url]
şimdi bakın,...
burası 99175 e doru tepti diyelim,
hormonlar değişmezmi değişir,...öyledir, 1000 puvan dahi yetr hormona,..
ama okla işaretli pmbe ve mavi birebir olursa bu tepiş esnasında
ikincil crash gelir ve kim var kim yok dibe basar,..
ben bunlaraı hep kontrol ederim,...
buda gider sabah yaptığımız 99175 yorumlarımız ile örtüşür,
ama şimdi dibe bastıkça tersinde bu olanaksız,...
olduğu gibi pramitleyerek temkinli alım ister,...
bu sabah kandırmalar konusunda işledik,
peki kanmaya geçtik mi hayır,..aşağı kanmaya daha yakınız aslen,...
ne oldu zig sinyali başarılı olsa idi yani son dip kendini tutabilse idi 94250 idi sanırım yukarı kanmalar olabilirdi,..
ama zig hep sinyal verecek bir ker e tutuştu her gün deneyecek,...ve her gün llv,
bunun birinde obsiyoncu pes eder,...
ve obsiyoncu ile birlikte kanarız,...
dolaysı ile
ben burada long açtım,...
aşağı kanmaları ise extrem longta deniyorum, dün denedim aldığım yerden verdim, sabah tepti...bu gün denedim iki tur kar ettim verdim,...yazı yazarken 3.cüyü kaçırdım,..
yarın yine denerim, düşük buldukça extrem long açara aşağı kanmaya oynarım,
düşük gelmesse eldeki ile yukarı kanmaya gider bunları flat ederim,...
bunların bize güçleri yetmez güç derken bilgi manasında,...
bilgimiz bu kadar doluyken tradeye yenik düşebiliriz,..o nedenle hep uyarım dır,
cüzdana mukayet olunmalı,...
iyi akşamlar cümleten,...
cok teşekkürler iyi aksamlar sayın indregandi.
iyi akşamlar
cümleten günayınlar.
Herkese günaydın.
Dün gün içerisinde verip, akşama dogru alınca herhalde bunlar artık yukarı hareket yapacakalar dedim. Bugun sabah direk %1 eksi olmuş.
Kazancınız bol olsun.
hulusi beyi eleştirenler vicdansız öyle mi?
Vicdansız
Ahlaksız
Rezil
Vatan haini
Millet düşmanı
Kalleş
Tecavüzcü
Pespaye
Kepaze
*
Tiksiniyorum
*
İğrenç, katil, cani, suç şebekesi, ahmak, kafatasçı, namussuz, zalim, lekeli, utanmaz, ikiyüzlü, onursuz, çürümüş, sefil, palavracı, köle tüccarı, çarpık, yamuk, sakat, kanunsuz, zihinleri travmatik, lanetli, haddini bilmez, terbiyesiz, din sömürücüsü, beyinsiz, korkak, yüreksiz, salak, kendilerini padişah sanıyorlar, mezhep kışkırtıcısı, iftiracı, komik, kaypak, kirli dolaplar çeviren kafa, pişkin, suratsız, suçlu, bunlar orada oturduğu sürece rahat uyuyamayız, sahtekar, mafya, çete, kirli tertip, şaşı, kör, bombadan tehlikeli, gırtlağına kadar çamura batmış tipler, iyi ki bunlarla savaşa girmemişiz.
*
Dinsiz
*
Kalender Orduevi'nin bahçesinde yemek yiyenleri izledim. Çok tuhaftı. Hepsinin yüzünde sert, snob, hizaya sokmaya hazır ifade vardı. Kaş kavisleri, dudak çizgileri, hep o üstten, ayrıcalıklı, kıymeti, kudreti, kerameti kendinden menkul hali vurguluyordu. Sanki vazife başındaydılar, hazıroldaydılar. Hemen diplerinden denize atlayan gençlerden de, kaldırımda sevgilisiyle el ele yürüyen pardösülü kızdan da tiksiniyorlardı herhalde… Olsa bir sopa ellerinde, hepsini nasıl da hizaya sokarlardı. O ifadeler masum değil. Orduevi misafirleri, akrabası bulunanlar bile yukarda görüyor kendini bizden ha? Vay be!
*
Utanılan meslek
*
Türkiye bağırsaklarını temizliyor, Onuncu Yıl Marşı'ndan nefret ediyorum, Patagonya ordusunun zavallı generalleri, Yunan ordusu gibi, Sırp katillerinden farksız, Allah'ın evini bombalayacaklar, millete ateş açacaklar, lağvedilsin, muz cumhuriyeti paşası.
*
Nedir bunlar?
*
Balyoz, Ergenekon, Casusluk iftiraları döneminde Akp yandaşı gazetelerin TSK aleyhinde yazdığı manşetler, başlıklar, yorumlar.
*
Bunlar yazılırken…
TSK sanık, PKK şahitti.
*
Bunlar yazılırken, hulusi bey genelkurmay ikinci başkanıydı, kuvvet komutanıydı. Bunlar yazılırken, Genelkurmay'dan gık çıkmadı.
*
Gel zaman git zaman… Sekiz şehidimiz toprağa verilirken, hulusi bey koşturdu, nikah şahidi oldu. Eleştirildi. Vay sen misin eleştiren… Genelkurmay şırrak diye resmi açıklama yaptı, hulusi beyi eleştirenlerin “vicdansız” olduğunu, “insanlıktan uzak” olduğunu, “bölücü” olduğunu, “terörle mücadeleye zarar verdiğini” söyledi.
*
Yani?
*
Şahitler ölmez
vatan bölünmez gari.
YILMAZ ÖZDİL
[url]http://www.haberturk.com/ekonomi/ekonomi/haber/1241073-sorosun-altin-yatirimi-kriz-beklentisinden-mi[/url]
[QUOTE=bilgin;507865]Kazancınız bol olsun.
hulusi beyi eleştirenler vicdansız öyle mi?
Vicdansız
Ahlaksız
Rezil
Vatan haini
Millet düşmanı
Kalleş
Tecavüzcü
Pespaye
Kepaze
*
Tiksiniyorum
*
İğrenç, katil, cani, suç şebekesi, ahmak, kafatasçı, namussuz, zalim, lekeli, utanmaz, ikiyüzlü, onursuz, çürümüş, sefil, palavracı, köle tüccarı, çarpık, yamuk, sakat, kanunsuz, zihinleri travmatik, lanetli, haddini bilmez, terbiyesiz, din sömürücüsü, beyinsiz, korkak, yüreksiz, salak, kendilerini padişah sanıyorlar, mezhep kışkırtıcısı, iftiracı, komik, kaypak, kirli dolaplar çeviren kafa, pişkin, suratsız, suçlu, bunlar orada oturduğu sürece rahat uyuyamayız, sahtekar, mafya, çete, kirli tertip, şaşı, kör, bombadan tehlikeli, gırtlağına kadar çamura batmış tipler, iyi ki bunlarla savaşa girmemişiz.
*
Dinsiz
*
[COLOR="red"]Kalender Orduevi'nin bahçesinde yemek yiyenleri izledim. Çok tuhaftı. Hepsinin yüzünde sert, snob, hizaya sokmaya hazır ifade vardı. Kaş kavisleri, dudak çizgileri, hep o üstten, ayrıcalıklı, kıymeti, kudreti, kerameti kendinden menkul hali vurguluyordu. Sanki vazife başındaydılar, hazıroldaydılar. Hemen diplerinden denize atlayan gençlerden de, kaldırımda sevgilisiyle el ele yürüyen pardösülü kızdan da tiksiniyorlardı herhalde… Olsa bir sopa ellerinde, hepsini nasıl da hizaya sokarlardı. O ifadeler masum değil. Orduevi misafirleri, akrabası bulunanlar bile yukarda görüyor kendini bizden ha? Vay be![/COLOR]
*
Utanılan meslek
*
Türkiye bağırsaklarını temizliyor, Onuncu Yıl Marşı'ndan nefret ediyorum, Patagonya ordusunun zavallı generalleri, Yunan ordusu gibi, Sırp katillerinden farksız, Allah'ın evini bombalayacaklar, millete ateş açacaklar, lağvedilsin, muz cumhuriyeti paşası.
*
Nedir bunlar?
*
Balyoz, Ergenekon, Casusluk iftiraları döneminde Akp yandaşı gazetelerin TSK aleyhinde yazdığı manşetler, başlıklar, yorumlar.
*
Bunlar yazılırken…
TSK sanık, PKK şahitti.
*
Bunlar yazılırken, hulusi bey genelkurmay ikinci başkanıydı, kuvvet komutanıydı. Bunlar yazılırken, Genelkurmay'dan gık çıkmadı.
*
Gel zaman git zaman… Sekiz şehidimiz toprağa verilirken, hulusi bey koşturdu, nikah şahidi oldu. Eleştirildi. Vay sen misin eleştiren… Genelkurmay şırrak diye resmi açıklama yaptı, hulusi beyi eleştirenlerin “vicdansız” olduğunu, “insanlıktan uzak” olduğunu, “bölücü” olduğunu, “terörle mücadeleye zarar verdiğini” söyledi.
*
Yani?
*
Şahitler ölmez
vatan bölünmez gari.
YILMAZ ÖZDİL[/QUOTE]
Bence bu yazılanların içinde en doğrusu bu kırmızılı bölüm.
İçlerinde çok yaşadım ve bu adamların en nefret ettiğim özellikleri
kendilerini halktan hep daha büyük ve üstün görmeleriydi.
Halka karşı hep küstah ve tepeden bakan kişilerdi.
O lanet çatık kaşları orduevinin dışında kalanlara hep tepeden bakıyordu.
Oysa o halkın paraları ile orduevlerinde beş yıldızlı sefahat sürüyor
antalya'da orda burda karpuzkaldıranda keyif yapıyorlardı.
Ordu kötü mü hayır , hepsi mi böyle elbette hayır ama çoğu böyleydi.
Elbette bazı vatan hainleri bu burun sürtme işini orduya zarar verecek
boyuta getirerek hata yaptılar.
Ama bu hayatta hangi iş dengeli ki bu olsun.
Son altmış yıldır ordu mensupları kendilerini bu ülkenin sahibi ve halkı da
köleleri gibi görüyorlardı. Askere giden gençlere köle muamelesi yapıyor
hizmetçi olarak kullanıyorlardı.
bazı şeylerin değişmesi gerekiyordu ve ne yazık ki hiç bir değişim
yanlışsız ve sancısız olamıyor.
asker halkın kendisidir,....poliste öyle,....diğer mesleklerde,.....
bütün meslekler bir aynadır,...durumları kendi toplumlarını yansıtırlar,...
askerlikten kastedilen subay sınıfı ise, buda halkı ilgilendirmez,....askerlerin kendi arasındaki iç hizmeti ve hiyerarşisi ile ilgilidir,...
yılmaz özdile gelince
iktidar asker yakınlaşmasından dem vurmaktadır,....gelinen durum profesyonel bir durumdur,....asker profesyoneldir siyasette profesyoneldir,....
bu iki kadro bir kaç ay önce yazdığımız üzere gelinen noktada birbirine ihtiyaç duymuştur,......
burada eleştiri kendisini asılsız yargılayan davanın savcısıyım diyenlerle bu ihtiyacın karşılanması noktasıdır,..
askerin ihtiyacı vatanın savunulmasıdır,.....siyaset 14 seneden sonra kendini savunma pardon vatanı savunma noktasına gelmişse asker siyasete burun kıvırmaz,...
ortada kim varsa onunla savunacaktır,...asker vatanı savunma noktasında kendi profesyonel anlayışına yeni gelenleri dahil edecektir,...
dün dediğim üzere nikah kıyma işi semboliktir,....nikah.... kıymadan ziyade tazelemedir,...
siyaset geldiği noktada askerin koynuna girmiştir,...
olan biten budur,...
saatlik simulasyon
16:00- 17:00
saatlerine daha bir hareket gösteriyor,....
umarım long yönde gelişir,...
eğer long yönde gelişirse long bu harketinde 94675 desteğini kullanmalı,
kalıcılık için 95425 i de geçmeli,....
son yapılan 11:00-13:00 yükseliş hareketine 14:00-15:00 te reverse yaparsak yani realize olursak 16:00-17:00 long tarafta zig-zag gereği daha bir doğrulanabilir,...