günaydın kolay gele cümleten..
Printable View
günaydın kolay gele cümleten..
[QUOTE=Astatin;82495]vay vay vay..ayı olmak ne zormuş arkadaşlar, bol sabır..gece kaçlara kadar yazışmışsınız öyle...Ali Ağaoğlu nn paketler ve piyasalarla ilgili görüşleri..Catedral yine yapmış ypacağını fdj ve çekik gözlülere
Gece performansı fena değil.. Anck gece alevinden nasiplenemeyen IMKB deki spot malların durumuna ayrıca bakacağız[/QUOTE]
Ne oldu canım? Biras rengin solmuş görünüyorsun:..: :..: :..:
Kahvaltıda gözleme niyetine senin spottakileri ayıların sofrasına sunuyorum:dü:
Bir de gaplı fincan olmayacağını bilmeyen fincancı bir arkadaş vardı :) O nerde?
Kihh kihhh:)
[quote=catedral;82498]Ne oldu canım? Biras rengin solmuş görünüyorsun:..: :..: :..:
Kahvaltıda gözleme niyetine senin spottakileri ayıların sofrasına sunuyorum:dü:[/quote]
:) Yok gülüm bu renk solması sayılmaz..en fazla mide ekşimesi denebilir ki o da şimdilik :..:
Spottakilere bişi olmaz..Sana bişi olmasın..
(Yaww cati, cuma kısalamak büyük riskli bir kumardı..Haftasonu, paketlerle ilgili olan negatif gelişmeleri öngörmek olanaklı birşey değildi Cumadan, bu kumar bu defa kazanıldı belki ama her zaman böyle şanslı olmazsın :) yakın geçmişi hatırla:..: )
günaydın ... bol kazançlar...... şelale şelale şelale ..
[QUOTE=Vob Trader;82095]yasağım kalktı. efendice yazacaz şurda. geceye ne var ne yok full+Full kaldıraç long[/QUOTE]
açılışda duruma bakıcaz. atlar köpekler istedi diye ölmezler:)
[quote=Vob Trader;82503]açılışda duruma bakıcaz. atlar köpekler istedi diye ölmezler:)[/quote]
re re re ra ra ra gassaray gassaray cimbombom
[quote=selçuklu;82501]günaydın ... bol kazançlar...... şelale şelale şelale ..[/quote]
o kisalari okadar kolay yedirmezler bana gore
böyle yenin...böyle dowwunnnn...yolda gelirken keyifler yerindeydii açtım makinayıı tad kaçtı :)
[QUOTE=Astatin;82500]:) Yok gülüm bu renk solması sayılmaz..en fazla mide ekşimesi denebilir ki o da şimdilik :..:
Spottakilere bişi olmaz..Sana bişi olmasın..
(Yaww cati, cuma kısalamak büyük riskli bir kumardı..Haftasonu, paketlerle ilgili olan negatif gelişmeleri öngörmek olanaklı birşey değildi Cumadan, bu kumar bu defa kazanıldı belki ama her zaman böyle şanslı olmazsın :) yakın geçmişi hatırla:..: )[/QUOTE]
Asticim ben geçen hafta sisteme uymaya kalktım.. Açılışlarda ters yakalandım.. Kendi tekniklerimle işlem yapsaydım farklı olurdu. Gün içi açılışlarda sonuçta tolere oldu.. Ama ben açılışta ters yakalanmayı sevmem.
Ayrıca şans olayı falan değildi.. Teknik olarak kısa kaldım. Ayrıca toksik varlık hikayesi tamamen dedikoduydu.. Dedikoduyla yada haberle çıkan aynen iner.. Kalıcı olması için icraat gereklidir..
[QUOTE=berdush;82505]o kisalari okadar kolay yedirmezler bana gore[/QUOTE]
nikah kıymadık ya kısalarla berdush ... yollarız giderler .. hehehe :D:D
[QUOTE=catedral;82499]Bir de gaplı fincan olmayacağını bilmeyen fincancı bir arkadaş vardı :) O nerde?
Kihh kihhh:)[/QUOTE]
oldi..... gözlerim doldi.......
devam uzuna.........
[quote=selçuklu;82508]nikah kıymadık ya kısalarla berdush ... yollarız giderler .. hehehe :D:D[/quote]
yok yollama bence...bence de yon asagi ama once bi kafalari karistirilar yine bence...o anlamda demistim
[QUOTE=mbm;82509]oldi..... gözlerim doldi.......
devam uzuna.........[/QUOTE]
şelale şelale şelale ...
Açılış ilginç oldu. Ağalar shortda olsalardı temiz 1000 puan aşağı açardı. Ellerini belli ettiler böylece. Hep bana hep bana olmaz ki ama.
ben flat sistemlerim hala alda
[quote=sentinus;82512]Açılış ilginç oldu. Ağalar shortda olsalardı temiz 1000 puan aşağı açardı. Ellerini belli ettiler böylece. Hep bana hep bana olmaz ki ama.[/quote]
Catedral ağanın Cuma dan belliydi zaten eli:..:
[QUOTE=selçuklu;82511]şelale şelale şelale ...[/QUOTE]
aldayız lo.....
sen neye göre kısasın hala anlamadım...
sat verirse bende kısalırım....ama şimdi alda
büyük para terse gelmemek için canla başla dowu yukarı çekmeye çalışıyor,ne dersiniz?
[quote=dream;82518]büyük para terse gelmemek için canla başla dowu yukarı çekmeye çalışıyor,ne dersiniz?[/quote]
Yorumunuz da durumunuz gibi gizemli ve komplo-dor.:D
[QUOTE=mbm;82517]aldayız lo.....
sen neye göre kısasın hala anlamadım...
sat verirse bende kısalırım....ama şimdi alda[/QUOTE]
34675 shortcover ve uzun ... ralli ralli ralli ..
VOBUSD 1/4 kısa
35400 kırmadan rahat yok uzunlara 35400üzerii açmam bile ekranı
[QUOTE=dream;82518]büyük para terse gelmemek için canla başla dowu yukarı çekmeye çalışıyor,ne dersiniz?[/QUOTE]
Katılıyorum. Nikkei kapanınca FDAX açılana kadar arada boşluk var oyun oynamaya müsait. Geceleri ve sabaha karşı işlem hacmi iyice düşüyor gündüze göre.
Günaydın arkadaşlar, Astatincim Dolar/Ytl garip hareketler yapıyor kaça düşer en fazla bugün? Yahu hep Astatin cevap veriyor zaman ayırıyor yok mu günlük dolar tahmini olan başka :D
EDIT: Astatin inanmıyorum dolar spot 1.617 olduğu anda mı kısaldın?O zaman daha düşüş bekliyorsun bugün? :D
34,800 kısa:)
ahanda plans grafiği .. ralli ralli ralli ...
[quote=jerfin;82525]34,800 kısa:)[/quote]
bir kumarcı daha :)
(Bu arada cırcır saniye sektirmiyo, farkındaysan:..:)
bu açılısın nesine short ladınız arkadaşlar :D neyse vardır bir bildiginiz
TALCID yada Fondöten e ihtiyacı olan :).. "bu kadar mı? elinden gelen bu mu SARUMAN" :)
1/2 kısa şubat usd
bugun margin var 36250
[QUOTE=Astatin;82527]bir kumarcı daha :)
(Bu arada cırcır saniye sektirmiyo, farkındaysan:..:)[/QUOTE]
ve 34,975 stop..:..:
[quote=catedral;82498]Ne oldu canım? Biras rengin solmuş görünüyorsun:..: :..: :..:
Kahvaltıda gözleme niyetine senin spottakileri ayıların sofrasına sunuyorum:dü:[/quote]
Ayıların kahvaltıdan daha büyük detleri var şincik...Ntholler 0.35 +%9 ile yeni sahiplerine devrdildi :) üstelik tavan olcağını bile bile (belimi olur ABD den felan kötü habe rgelir şincik:)) ISC, GAR ve KOZAA da yazıldı yukarılara :)
[QUOTE=catedral;82499]Bir de gaplı fincan olmayacağını bilmeyen fincancı bir arkadaş vardı :) O nerde?
Kihh kihhh:)[/QUOTE]
buarada abla gapı kim dedi.....karıştırdın yine.... kıh kıh......
devam edelim bakalım uzuna... belki 36-37 bini falan görür....:D
görmezsede canı sagolsun....
[QUOTE=mbm;82534]buarada abla gapı kim dedi.....karıştırdın yine.... kıh kıh......
devam edelim bakalım uzuna... belki 36-37 bini falan görür....:D[/QUOTE]
he bugün 36 37 görelim yarın 38 sonraki gün 40 .. sonra 454564654 hahahhaha :D :D
[QUOTE=cırcır;82528]bu açılısın nesine short ladınız arkadaşlar :D neyse vardır bir bildiginiz[/QUOTE]
yön konusunda kararsızım cırcır.. bugün selçukluvari işlem yapacağım..:..:
GAR ve ISC dende maliyetine kurtuldum..bitsin bu pot muhabbeti:)
vadeli ve spot uyumsuz....sata gelmeden bir geri çekilmeye razıyım.....
sata gelmedende işlem yapmam.......
düzeltin bakalım şu göstergeleri.......
950 trkrar kısa..:))