-
[quote=Sekube;316834]Patron vadeliyi izlerken dışarısını izlememek lazım bugünlerde ama en azından fikir alabilmek açısından iyi..
Dün seans kapanmadan dow coşarken dax ve biz yerimizde sayıyorduk ve ben de son ana kadar kısaydım.Son anlarda 83050 nin üstüne alınca kapanmak zorunda kaldım.Arada 500 puanımı yidiler..[/quote]
Kesinlikle yurtdışı 5dk'lık grafikler üzerinden takip edip ona göre VOB'da işlem yapmamak lazım... Ama 60dk ve özellikle 240dk'lar önümüzdeki saatler ve yarın sabahki gap ile ilgili ipucu verebiliyor.. Ama sadece ipucu.. Garantisi yok tabi... :)))
-
[quote=a.kaya;316837]81300 altında kaparsa günlükler ufff derim şelalenin kıralı geliyor 75*** lere günlüğe baktığımda bayağı bi düşüş görüyorum bi 5000 daha aşağıya yolumuz olabilir 80300 kırılırsa[/quote]
Kaya patron short'lardan hayır gelecek olsaydı ben pozda oturmuyor olurdum... Şelale olacak olsa ben çoktan karı alıp çıkıp gitmiştim... O yüzden ralli olur bence... ::: :..:
-
75 i geçerse barın boyu uzar..15 likten bakıyorum...
-
[QUOTE=Sekube;316855]75 i geçerse barın boyu uzar..15 likten bakıyorum...[/QUOTE]
Vay manyaklar, 75 i geçemiyolar:D
Geçerse bende 82600 olur diyorum:rolleyes:
-
Şimdi düşer 81750 ye
Oradan heyecan yapar spot açılışında,
Oradan sonra tekrar 82000 üzerine
Sonra .... :)
-
82200 e kadar dolu yukarısı:)
Oradan yukarı yol yok diyolar bakalım...
-
Çizgiyi geçemedi...
Saatlikte ters flamaya dönmeye başladı grafik...
Uzunlar 950 den iade 925 kısa...
Bu kadar sık işlem yaptıpıma göre çarpılmam yakındır...
-
Dünkü ikinci seansa benzeyecek galiba bu işin sonu:)
Şu garanda yabancı satışları bitmemiş.
Zaten yılsonu geli diye yabancılar pozisyon kapatmaya devam edebilir.
Her zamanki Ülke piyasası işte:)
Hem aşağıya düşerek yılı kapadılarmı seneye trade edecekleri kaaatları ucuza almış olacak zatı muhteremler:)
Aralık ayı ralli dedik emme bu dışarısı için geçerli, bize fasarya oldu, her yükseliş satış fırsatı oldu.
-
Şöyle bi dandaa yukselse çaksam yukardan:)
Nerdeee, ama yükselsin ağzınada çakacam burnunada çakacam:)
-
82100 de öcü var hee heeee
75 i alıyo 100 ün yüzünü görünce cin çarpmış kibin aşağıya kaçıyo:)
-
-
Bugün yarın tekrar yeni dip çalışması yapıcaz.
Shortlar garanti:)