-
[quote=nunu;316753] trend belki devam, ama ne malum daha da buyuk bir duzeltme gelmeyecegi, bu trendi bozmaz ki!. ama ne malum, belki gercekten duzeltme bitmistir! yaf yoksa, ayu trendi mi basliyor?:::
[/quote]
Belki A dalgasının 3. alt dalgasındayızdır. Belki de B dalgasının W dalgasının 2. dalgasında da olabiliriz. Acaba yoksa 5. dalganın 2. dalgasında mıyız? Gerçi 4. dalganın W alt dalgasının 2. dalgasında da olabiliriz. Yok yok 1. dalganın 5. dalgasının 3. alt dalgasındayız galiba... :..:
Özetle... Taban olur... ::: :..:
-
[quote=negrolino;316755]81425 dip mi acaba? 82025 den döndük[/quote]
Bence saatlikte dip 80500 sonra günlük ile birlikte yukarı bir trend başlayabilir,
genelde tahminlerim tutmaz o yüzden sistem ne derse o :)
-
EUR/USD 1.3290 altında saatlik kapanış yaparsa yok toplantıdayım yok resmiyet falan demeden "yihhuuu" diye bağıracam... Sözüm söz... :..:
-
[quote=Strategist;316759]EUR/USD 1.3290 altında saatlik kapanış yaparsa yok toplantıdayım yok resmiyet falan demeden "yihhuuu" diye bağıracam... Sözüm söz... :..:[/quote]
ikili dip bekliyorsun ama stoplari calistirirlar orda:::
-
[quote=Strategist;316759]EUR/USD 1.3290 altında saatlik kapanış yaparsa yok toplantıdayım yok resmiyet falan demeden "yihhuuu" diye bağıracam... Sözüm söz... :..:[/quote]
calisti mi:(
-
[quote=nunu;316761]ikili dip bekliyorsun ama stoplari calistirirlar orda:::[/quote]
[quote=nunu;316762]calisti mi:([/quote]
Yaw ben long'lamak için istemiyorum zaten short'um... :) İkili dip olursa Angela Merkel'le ilgili bazı bilgileri Wikileaks'e gönderirim... :..:
Kırdı şimdilik ama 13:00 kapanışını altında yapamazsa short'lar için kötü olur... üvvv...
-
875 kısalar kapanır...
Aynı yerden uzanır...
-
Ortalık ayı kaynıyor yaw.Hemen de ortalığı velveleye verdiniz... :D
-
82050 üstüne atamazsa bozuşuruz ama...
-
975 flat 100 puan içindi aşkımız... :)
-
82050 üstüne çıkamadıkça taban olsun.. 925 re şort...
-
strobear baba,
indik çalışmasına çalıştıda çok sevinemiyorum teorik düzeyde ;) her tütlü matematik, tematik sistem mistem hatta misstemm, psikolojik indiğe karşı mağlup oluyor..üühühhü..ehehehe